- 5 Nisan 2016
- 7.522
- 15.718
- 35
-
- Konu Sahibi HirasininNuru
- #1.401
Uyudu simdi kahvalti hazirlicam. Buyuk okula gidecek. Oksuruk durdu su anda bakalilGeçmiş olsun Allah şifa versin şimdi nasıl oglun
Iyi canim yorgun birazHoş buldum canım günaydın nasılsın?
Ya işte bu yüzden ana gibi yar olmaz ne çilelerle büyüyorlar hayırlı evlat olurlar insUyudu simdi kahvalti hazirlicam. Buyuk okula gidecek. Oksuruk durdu su anda bakalil
Oglan okula gitcek kahvalti hazirlicam kuzumAy kıyamam ya ver ben bakım sen az uyu kuzum
Sağol canım bacimmmm :)hayırlı sabahlar ben oğlum çalar saat gibi 5 te kalktıHos geldin bacim
Amin canim cumlemixinkiYa işte bu yüzden ana gibi yar olmaz ne çilelerle büyüyorlar hayırlı evlat olurlar ins
Srninki ne kadarlikSağol canım bacimmmm :)hayırlı sabahlar ben oğlum çalar saat gibi 5 te kalktı
Walla bende yorgunum oğlum yoruyor beni şu an süt emiyor bende burada takılıyorumIyi canim yorgun birazsen nasilsin .
8.ayinda canım erkek ismi fikri ya senin ki ?Srninki ne kadarlik
Canim ya uykusuzluğun ne demek olduğunu çok iyi biliyorumOglan okula gitcek kahvalti hazirlicam kuzum
Benim iki tanene bri 6.5 biride ikiye gircek ogullarim8.ayinda canım erkek ismi fikri ya senin ki ?
Ben dün deli gibi iş yaptım gece 00:30 da camlar bittiWalla bende yorgunum oğlum yoruyor beni şu an süt emiyor bende burada takılıyorum
Allah yardımcın olsun şimdi nasıl durumu ?Canim ya uykusuzluğun ne demek olduğunu çok iyi biliyorumfatih gazlı bebekti 3 ay neler çektim 1 kere 5 saat uyumuştu uyanmadan o zaman bende uyumuştum sok oldum ondan sonra da daha o kadar uzun uyumadi arada bir cinnet geliyo bana da mecbur sakinlesiyorum
Benimkide oyleydi bes dakika uyuyaydim iyiydiCanim ya uykusuzluğun ne demek olduğunu çok iyi biliyorumfatih gazlı bebekti 3 ay neler çektim 1 kere 5 saat uyumuştu uyanmadan o zaman bende uyumuştum sok oldum ondan sonra da daha o kadar uzun uyumadi arada bir cinnet geliyo bana da mecbur sakinlesiyorum
Allah bağışlasın acılarını göstermesin inşallah canımBenim iki tanene bri 6.5 biride ikiye gircek ogullarim
Şimdi o zamana göre çok iyi kucagimizda oda oda gezerdik kucakta kolumda uyurdu sağa sola dönemezdim kriz gelince hop sar basa tekrar sabahlara kadarAllah yardımcın olsun şimdi nasıl durumu ?
Belli bi zaman sonra acı hissetmiyosun kuzumBenimkide oyleydi bes dakika uyuyaydim iyiydiaýy sinirlerim bozuldu
Walla bende evi halılar için kaldırdım dip köşe temizlik yaptım oğlum da yürütec te ben nereye gidersem peşimden geldi Allah bize yardım etsinBen dün deli gibi iş yaptım gece 00:30 da camlar bitti
Amin canim cumlmizinkinin gostermesinAllah bağışlasın acılarını göstermesin inşallah canım
Anladım canım Allah yardımcın olsun benim ki de öyleydi walla şükür şimdi iyiŞimdi o zamana göre çok iyi kucagimizda oda oda gezerdik kucakta kolumda uyurdu sağa sola dönemezdim kriz gelince hop sar basa tekrar sabahlara kadar