kk sohbet Muhabbet dedikodu adresii buyrun kizlarr

Eşimin gururu kırdı zaten ailemle ipleri kopuk konuşası gelmiyor birbirlerine sevmiyor benim için savaşıyor bende arada kalmaktan İnankı yoruldum ama anneme şunu dedim bak yuvam var çocuğum var eşimden memnunum. Dedim anlamıyor elimden alırım demesi kaçıncı defa söyledi bana duygusal baskı yapıyor gelmem diyor gibisi yinede benim arkamda. Oğlumu kaybettikten sonra araları tamamen ipleri koptu. İki senedir bole oldu birbirlerrine kin nefret duyuyor nedeni annem bana bakmak istedi eşim müsade etmedi o yönden tartistilar kaynanam görümcem bana hiç bişey yapmadı diye.saolsim yardımcı oldular onlar annem bunu görmüyor eziyet etmedi kızım der hep kaynanam. Ama ben yoruldum İnankı boğazım düğümleniyor kimseye derdimi anlatamıyorum bdv açmak da istemiyorum bunları baya büyük derdim var

Canım esin le aran iyiyse ise sana şiddet uygulamıyor dövmuyor ise ,bugüne kadar sana ve çocuğuna karşı görevi ni eksiksiz olarak yaptı ise tabi ki eşin. Böyle işe bu zor gününde onu yalnız bırakman büyük günah vefasızlık olur bence .ben de çalışırken ailem hep öyle düşündü çok yazık aslında biz sıkışıp borç para istediğimiz zaman da vermediler .boşver sen eşine yardım et .

Canim eşine güveniyorsan yanında ol destek cik ama annene de sırtını dönme sonuçta seni atmıyor sana sahip çıkıyor bence bu güzel birşey eşinin kalbini kirmasindan bahsetmiyorum seni korumasından bahsediyorum canim

Aynen öyle diyor ki eşin iş kurunca batarsaa bizden para isteme dediler hayatta istemem ben eşime her türlüsü yardıma varım çok şükür ben kocamdan memnunum ama niye böle yapıyorlar onu anlamıyorum bana diyor ki senin paranı yerler diyo yesin bu benim yuvam. Sağolsun ne istediğimi yapıyor

Canım mevzuyu tam anlamadım ama eşin rahatsizmis galiba Allah şifa versin başından eksik etmesin annenin yaptığı çok ayıp kalbini kırmadan tavrını belli et ve dik dur Allah yardımcın olsun !

Canım mevzuyu tam anlamadım ama eşin rahatsizmis galiba Allah şifa versin başından eksik etmesin annenin yaptığı çok ayıp kalbini kırmadan tavrını belli et ve dik dur Allah yardımcın olsun !
Nasıl yapabilirim?
Diyorum ya ailemle eşim arası iyi olsaydı dünyanın en mutlu insanı olurdum gerçekten.
Ozeniyorum iyi olanlara .

İşte böyle aileyi de anlamıyorum benimkiler de öyle maalesef. Esin iyiyse hic kimseyi dinleme .milltte muhtaç olacağınıza kendi kazancını zi yersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…