- 15 Eylül 2017
- 746
- 819
- 32
-
- Konu Sahibi HirasininNuru
- #1.481
Canim tmm anne baba hakki odenmez. Kesinlikle sil anneni demem. Ama o mutlu olmazsa seninde olmicani anlatman gerekiyo. Soz konusu o oldugu zmn toz kondurma. O olmazsa bende olmam bunu akillarina yerlestir. Ve esine hep destek ol. Cok zor bi durum aile ve es arasinda kalmak ama artik seninde kendine ait bi ailen var. Onceligin esin ve cocuklarin olmali.Nasıl yapabilirim?
Diyorum ya ailemle eşim arası iyi olsaydı dünyanın en mutlu insanı olurdum gerçekten.
Ozeniyorum iyi olanlara .
Nerde oturuyorsun? Burçta yazmışlar bazıları ben yazmamıştım ikizlerim benim hiç kimseler sevmez burcumuYasin nerelisin evli misin ccuk var mi baska neydi kizlar
28 buçuk yaşındayım,Yasin nerelisin evli misin ccuk var mi baska neydi kizlar
Benim kuzu da ikizler :)Nerde oturuyorsun? Burçta yazmışlar bazıları ben yazmamıştım ikizlerim benim hiç kimseler sevmez burcumu
28 buçuk yaşındayım,
İzmir doğumlu aslen mardinliyim.
5 yıllık evliyim 8 aylık bir oğlum var :)
Gümrük musavir yardımcısıyım
Yarışma ya istanbul dan katılıyor tüm arkadaşlar a başarılar diliyorum saygılarımla
28 buçuk yaşındayım,
İzmir doğumlu aslen mardinliyim.
5 yıllık evliyim 8 aylık bir oğlum var :)
Gümrük musavir yardımcısıyım
Yarışma ya istanbul dan katılıyor tüm arkadaşlar a başarılar diliyorum saygılarımla
Benim kuzu da ikizler :)
Cok cok cok tatliBuçuk demelere baslamisiz ❤ Allah bağışlasın ne tatlıdır ooo
Ah çok tatlı ama dimi benim gibi :) Alalh bağışlasın canım öpüyorum onu da
Ben yengeç burcu oğlum koç :)Benim kuzu da ikizler :)
Evet canım 29 deyince çok yaşlanmış gibi hissediyorum kendimi ama daha tam 29 olmadım :)Buçuk demelere baslamisiz ❤ Allah bağışlasın ne tatlıdır ooo
Ah çok tatlı ama dimi benim gibi :) Alalh bağışlasın canım öpüyorum onu da
Bende İkizler burcuyumNerde oturuyorsun? Burçta yazmışlar bazıları ben yazmamıştım ikizlerim benim hiç kimseler sevmez burcumu
Ben de önümüzdeki ay tam 26 buçuk olcam 6 ay geçiyor doğum günümün üstünden :)))Evet canım 29 deyince çok yaşlanmış gibi hissediyorum kendimi ama daha tam 29 olmadım :)
Ohh ohh ne güzel aslında ikizler çok güzel bir burç :)))Bende İkizler burcuyum
89 doğumluyum 28 yaşındayım.30 a geldik yaşlandım galibaEvet canım 29 deyince çok yaşlanmış gibi hissediyorum kendimi ama daha tam 29 olmadım :)
Bende eylul den beri 25 yasimdayimBen de önümüzdeki ay tam 26 buçuk olcam 6 ay geçiyor doğum günümün üstünden :)))
Başak misin terazi mı??Bende eylul den beri 25 yasimdayim
Çift karakterli oluyorOhh ohh ne güzel aslında ikizler çok güzel bir burç :)))
Basak cnmBaşak misin terazi mı??
Benimki de oğlak elhamdülillah bı sıkıntımız yok ❤Çift karakterli oluyor
Eşim terazi çok şükür iyi anlasiyoruz:)
Kız kardeşim de başak :))Basak cnm
Aynen canım benim bende 89 haziran doğumluyum yaşlandık ömür nasıl gidiyor anlamadım gitti89 doğumluyum 28 yaşındayım.30 a geldik yaşlandım galiba
Sana doğum günü yapalım yılda iki defaBen de önümüzdeki ay tam 26 buçuk olcam 6 ay geçiyor doğum günümün üstünden :)))