- 15 Eylül 2017
- 746
- 819
- 32
-
- Konu Sahibi HirasininNuru
- #1.301
Haaaaa tanidimmm konusmustuk senleeBenim eski nick ömerinhanifesi :)) 26 yaşındayım İstanbul'da yaşıyorum 2 buçuk yıllık evliyim çocuk yok yarı Konyalı yarı giresunluyum başka bişey lazım mi
Hatırladın dimi akıllarda iz bırakıyorumHaaaaa tanidimmm konusmustuk senlee
Hatırladın dimi akıllarda iz bırakıyorum
Sen anlat bakim :)
Kizlaaarrr napiyonuz. Benim buyuk bidik yaramazlik yapmis okula onla ugrasiyorum. Arkadasinin kafasini siraya vurmus annesiyle konustum. Kizin cok sukur onemli birseyi yokmus
iki oglum var canim benimBen de yeni geldim herkes kayboldu valla :) geçmiş olsun canım oğlan mı kız mı senin?
Maşallah Allah bağışlasın 2 tane olduğunu biliyordum ama cinsiyetlerini bilmiyordum :))iki oglum var canim benim
Sagol canim allah isteyen herkese nasip etsin insallah.Maşallah Allah bağışlasın 2 tane olduğunu biliyordum ama cinsiyetlerini bilmiyordum :))
Yok ben yaşıyorum banlanmadim
Oluyor oluyor 3 sefer toplamda 7 günbanlandim :)) bak hala burdayım ama siteden atılma durumu da oluyormuş hangi sebeplerden atılıyor onu bilmiyorumHmmmmm. Geri donusleri oluyo mu peki
Napim cnm benim kuzu uyandi mama yedircem onaSen anlat bakim :)
Napim cnm benim kuzu uyandi mama yedircem ona
Kk dan sorumlu bakan hesaba mi cekion milletiGBT ni kastetmistim
GBT ni kastetmistim
O bana sordu ben yazdım o da yazsın bananeeeKk dan sorumlu bakan hesaba mi cekion milleti
O bana sordu ben yazdım o da yazsın bananeee
Nerde oturuyorsunCnm bende 25 yadindayim konyaliyim 5 aylik bi kuzunun annesiyim baska var mi
Ben de giresunluyum hanifeeeeGBT ni kastetmistim