- 26 Temmuz 2016
- 2.426
- 3.038
-
- Konu Sahibi HirasininNuru
- #1.341
2.5yasindalar canim .Sanki seninkiler kizdi demi yanlis mi hatirladim.İlk zamanlari atlattik zoru gitti1 e yeni girdik biz adımlar başladı
Durdurulamazlar şimdi:))
Sedaasuu benim eski nickim seninlw tanışmıştk baska bi topicte
Seninkiler ne kadarlikti
Evet kız benimkiler2.5yasindalar canim .Sanki seninkiler kizdi demi yanlis mi hatirladim.İlk zamanlari atlattik zoru gitti
Yürüyünce de hep arkalarında koşmak lazım :)Evet kız benimkiler
Yürüseler bi inşallah
Kosayim canım ya büyüsünlerdeYürüyünce de hep arkalarında koşmak lazım :)
Büyüyecekler tabii canım,sağlıkla inshallah.Kosayim canım ya büyüsünlerde
Evet kız benimkiler
Yürüseler bi inşallah
Ben hepsini kucakci yaptim ya :)) bari yurusunler ilk heves falan az dinlenirim:))O zamn hic durmuyorlar
Maşallah kız sana ikiz bebekleri nasıl kucakci yaptın hiç uyumadın galiba :)))Ben hepsini kucakci yaptim ya :)) bari yurusunler ilk heves falan az dinlenirim:))
Kolay gelsinn Fatih uyuyor mu?Cam siliyorum kızlar
Uyuyo canim babası yanındaKolay gelsinn Fatih uyuyor mu?
Ben uyurken hic sallamadim bile .Yatarken biraz beklerim yanlarinda kucaga almak hele ikisini birden amanBen hepsini kucakci yaptim ya :)) bari yurusunler ilk heves falan az dinlenirim:))
Herkes kayıp ben konyaliyim şimdilik ev hanimiyim :))Kizlar nerelisiniz ne isle megulsunuz buraz konusalim ya
Simdilik mi ? Konya deyinc etli pide geldi aklima yaaHerkes kayıp ben konyaliyim şimdilik ev hanimiyim :))
Evet :) hiç sorma burnumda tütüyor sen nerelisin?Simdilik mi ? Konya deyinc etli pide geldi aklima yaa