- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.057
- 44
-
- Konu Sahibi HirasininNuru
- #1.261
Aleykümselam canım :)Selam kızlar :))
Anam terazi miiiiiiBen 24 yaşındayım istanbuldayım :) 3 yıllık evliyim 1 yaşında oğlum var ♡ terazi burcu :)
Yumuşacık arkadaşımm :) özledim seniii :) gelemiyorum ki bacım gelemiyorum kiiiPamuk kalplim :*
Aleykum selaammmSelam kızlar :))
Aleykum selam hafızımSelam kızlar :))
Haahhhh bak iyi hatirlattin herkesin burcunu sormadiiikkkkkk... bende basak :)Ben 24 yaşındayım istanbuldayım :) 3 yıllık evliyim 1 yaşında oğlum var ♡ terazi burcu :)
Öyle mii :) sende kararsızgillerdensin o zamanAnam terazi miiiiiibende terazi en bi sevdiğim
Bende özledim canımYumuşacık arkadaşımm :) özledim seniii :) gelemiyorum ki bacım gelemiyorum kiii
Oğlumda başak burcu :) titizz düzenlii zekii :)Haahhhh bak iyi hatirlattin herkesin burcunu sormadiiikkkkkk... bende basak :)
Hemde ne kararsız uçlarda yaşıyorumÖyle mii :) sende kararsızgillerdensin o zamansen peki evli misin çocuk var mı?
Oğlumda başak burcu :) titizz düzenlii zekii :)
Mashallah onaOğlumda başak burcu :) titizz düzenlii zekii :)
Tabi kii canım benim :) bu kadar uzakta olup kalbimde sıcacık sevginizin olması çok güzel çok anlamlı :) ♡Bende özledim canımolsun ,gönüllerimiz bir nasılsa
Sağol ablasıı :) Sende çocuk var mıydı canım? :)Mashallah ona
Aynen tatlım ❤ ❤Tabi kii canım benim :) bu kadar uzakta olup kalbimde sıcacık sevginizin olması çok güzel çok anlamlı :) ♡
Benim de var canım.10 yaşında.oğlanSağol ablasıı :) Sende çocuk var mıydı canım? :)
Biz zaten biliyoruz,candır o can
Ooo adam olmuş ya maşallah :) peki ikinciyi düşünüyor musun :)Benim de var canım.10 yaşında.oğlan
DünyalıAkaba sen nerelisin bak seni atladik sanirim