- 15 Eylül 2017
- 746
- 819
- 32
-
- Konu Sahibi HirasininNuru
- #1.321
Konyanin ilcesi aksehir mahalle kapi no gerekiyo muNerde oturuyorsun)
He tamam gerekmez Nasrettin hocanın türbesinde buluşuruzKonyanin ilcesi aksehir mahalle kapi no gerekiyo mu
Profil resimdeki senmisin kizHe tamam gerekmez Nasrettin hocanın türbesinde buluşuruz
Evet kücüklügüm :))Profil resimdeki senmisin kiz
Masallah :)Evet kücüklügüm :))
Masallah :)
Tamam ara gelince hemen gelirimHe tamam gerekmez Nasrettin hocanın türbesinde buluşuruz
Nasrettin hocanin turbesineeNereye gidiyoz
Oh hadi iyisinTam yemek yapcektim ki. Esim aradi balik alcam diye bende sadece corba yaptim
Sağol canim benim♥♥♥♥♥♥Ayy misafir yorgunluğunu bilirim canım çok geçmiş olsun :))))
terelelli34 @Akaba K Kuzum benim @orkidekaramel KaPrisLiPazen Evet kızlar şimdi de Chocolita 'nin soyunu sopunu ögrencez başlayın sormaya
Coktan uyanmistir o öp benim için de♥♥Benim minnagi uyutmaya calisiyom sebeklik yapiyo
Kız sedamm kurban olurum kız seni verene :)) bitanem benimm :) ne güzel konuşuyorsun balım benim. Hep mutlu ol sen kimse üzmesin seni..
Amin canim hep beraber inşallah♥♥Kız sedamm kurban olurum kız seni verene :)) bitanem benimm :) ne güzel konuşuyorsun balım benim. Hep mutlu ol sen kimse üzmesin seni..
Amin canim hep beraber inşallah♥♥Kız sedamm kurban olurum kız seni verene :)) bitanem benimm :) ne güzel konuşuyorsun balım benim. Hep mutlu ol sen kimse üzmesin seni..
Şuan altını batırdıı hiç ısırılası değil şuan inan kiAmin canim hep beraber inşallah♥♥
Bunlar senin iyiliklerinin bendeki yansimasi canim
Bebisini ısırıver benim için♥♥♥♥♥
Şuan altını batırdıı hiç ısırılası değil şuan inan kialtını değiştiricem korkuyorumm bana şans dileyin
Ne kadarliklar kader yoldasimEvet:))
1 e yeni girdik biz adımlar başladıNe kadarliklar kader yoldasim