- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.057
- 44
- Konu Sahibi HirasininNuru
- #1.281
Oldu çok şükür :) yok canım,Allah isteyenlere nasip etsin inshallah .Ooo adam olmuş ya maşallah :) peki ikinciyi düşünüyor musun :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oldu çok şükür :) yok canım,Allah isteyenlere nasip etsin inshallah .Ooo adam olmuş ya maşallah :) peki ikinciyi düşünüyor musun :)
Maşallah kuzuya :)) eşinin burcu ne ? Teraziler genelde toprak burçlarıyla pek anlaşamaz çünkü. Genelde hava burçlarıyla anlaşıyorlar. Tabi istisnalar da olabilir :) yükseleni mükseleni ıvırı zıvırı var :))Hemde ne kararsız uçlarda yaşıyorum evet 23 yaşındayım 4 aylık oğlum var
Dünyalı Bursa'lıyım ben.
Ayyy benim de hiç isteyesim yok akabacımm :))) ama içimden bir ses yap diyor beni rahat bırakmıyorr :/ ne yapsam bilmiyorummOldu çok şükür :) yok canım,Allah isteyenlere nasip etsin inshallah .
Normal şartlarda yapardım,2 tane olsun. Kardeş candır ama durumlar karışık, o yüzden yapmak istemedik. ( eşimle sorun yok şükür de,sorun başkaları )Ayyy benim de hiç isteyesim yok akabacımm :))) ama içimden bir ses yap diyor beni rahat bırakmıyorr :/ ne yapsam bilmiyorumm
Anladım canım olsun hayırlısı olsun :) Rabbim sağlık versinNormal şartlarda yapardım,2 tane olsun. Kardeş candır ama durumlar karışık, o yüzden yapmak istemedik. ( eşimle sorun yok şükür de,sorun başkaları )
Aleykümselam canım :)
Aleykum selaammm
Aleykum selam hafızım
Sevgi pıtırcığıı iyi ki geldin o zaman :) tanışırızz bizde seni çok severiz ♡ :)ya ben burayi cok sevdimmmm
Amin tatlım ,cümlemize inshallahAnladım canım olsun hayırlısı olsun :) Rabbim sağlık versin
İyidir canım sen nasılsın ? :)Nasılsınız
Sevgi pıtırcığıı iyi ki geldin o zaman :) tanışırızz bizde seni çok severiz ♡ :)
Aşkımm ben kaçırmışımm aleyküm selam :) forumu takip etmek zor oluyor hoşgeldin canımmNasılsınız
Tsklr cnm iyim bebisimi uyuttum yemek yapcam. Sen nadilsinNasılsınız
İyidir canım sen nasılsın ? :)
Aşkımm ben kaçırmışımm aleyküm selam :) forumu takip etmek zor oluyor hoşgeldin canımm
Tsklr cnm iyim bebisimi uyuttum yemek yapcam. Sen nadilsin
İyi ol bidenem :* :)) bende bir değişiğim şu sıralarr soğuklar beni fena vurdu çıkamıyorum evdeeenn içim sıkıldıSıkıntı yok caklitim :)) kolay gelsin kuzum benim :)) bende iyiyim kızlar
Hiç sorma hava çok soğuk elektrikler de kesildi donuyordum evde en sonunda evden çıktımİyi ol bidenem :* :)) bende bir değişiğim şu sıralarr soğuklar beni fena vurdu çıkamıyorum evdeeenn içim sıkıldı
Deli asik sizin de gebete nizi alabolir miyizHiç sorma hava çok soğuk elektrikler de kesildi donuyordum evde en sonunda evden çıktım
Benim eski nick ömerinhanifesi :)) 26 yaşındayım İstanbul'da yaşıyorum 2 buçuk yıllık evliyim çocuk yok yarı Konyalı yarı giresunluyum başka bişey lazım miDeli asik sizin de gebete nizi alabolir miyiz