- 29 Ekim 2017
- 921
- 1.146
-
- Konu Sahibi HirasininNuru
- #1.001
Iyiyiz canim topik topik dolasiyom ben. Sen nasilsinSelaam nasılsınız bu akşam güzellikler :)
Soyumuzu sopumuzu öğrenip sinirlenirse mahkemeye vercekSuper :))
Aleykümselam :)Selaam nasılsınız bu akşam güzellikler :)
Soyumuzu sopumuzu öğrenip sinirlenirse mahkemeye vercek
Ben bekarken calisiyordum 8 senelik emekliyimYok cnm hic calismadim bn
Soyumuzu sopumuzu öğrenip sinirlenirse mahkemeye vercek
Aleykümselam hatun :)Selam arkadaşlar
AleykümselamSelam arkadaşlar
Guzel bi deneyim olmustur yineBen bekarken calisiyordum 8 senelik emekliyim
HosgeldinSelam arkadaşlar
Valla bugün çok yorucuydu eve az önce geldim doktora felan gittim kontrole.. Bir de oğlum hiç durmadı herşeyi merak ediyor güzelce anlatıyorum ama hala yapmak istediğini yapıyor çok zor dışarda onu kontrol etmek.. Sabır lazım bana da ama bazen taşıyoNerdesin kız zabahtan beri
Ben de iyi sayılırım şükür :)Iyiyiz canim topik topik dolasiyom ben. Sen nasilsin
Aleyküm Selam Hoşgeldin :)Selam arkadaşlar
Bende takiliyorum oralara ama pek yorum yapmiyorumValla bugün çok yorucuydu eve az önce geldim doktora felan gittim kontrole.. Bir de oğlum hiç durmadı herşeyi merak ediyor güzelce anlatıyorum ama hala yapmak istediğini yapıyor çok zor dışarda onu kontrol etmek.. Sabır lazım bana da ama bazen taşıyo
Ben de iyi sayılırım şükür :)
Bdv de çok takılırım ben de :)
Kac yasinda minnakValla bugün çok yorucuydu eve az önce geldim doktora felan gittim kontrole.. Bir de oğlum hiç durmadı herşeyi merak ediyor güzelce anlatıyorum ama hala yapmak istediğini yapıyor çok zor dışarda onu kontrol etmek.. Sabır lazım bana da ama bazen taşıyo
Ben de iyi sayılırım şükür :)
Bdv de çok takılırım ben de :)
Sana ne mi demişYa kizlar ben bu kv yi neydem siz deyin yaa kadin benle ugrasmaktan bikmadi. Sabah gelmis kapiya vurmus duymamisim aksama kadar yatiyor diyormus esime. Esimde gece cocuk uyumadi uyusun sanane demis sinir oluyorum kadina yaa
2 yaşındaKac yasinda minnak
Yaa umrumda degilde ya esim de ondan taraf ciksa al sana bir suru huzursuzluk geldigi saatte 8.30Sana ne mi demiş
Demek ki o da baya sinir oluyor annesine ve seni destekliyor.
Böyle bi durumda asla kaale almazdım bi kulağımdan girer birinden çıkardı benim :))
Anaaamm bir tane daha geliyor demek hangi ay digumlu 2010 lumu2 yaşında