- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.216
-
- Konu Sahibi HirasininNuru
- #1.041
Hoş geldin canim burdaki delilerin mesajlarından seninki arada kaynadıSelam arkadaşlar
Alın canım afiyet bal şeker olsun sıkmayın canınızı
Aynı canım aynı. Ben sadece sabrettim, nasıl sabır varmış bende bilmiyorum. Allah'a dua ettim. Bir gün kendiliğinden anladı adam :)Ayy anlatsam roman olur hic anlatmim moealinizi bozmayim
Adamdan yana sıkınti yok ama kadin tam bir cadalozAynı canım aynı. Ben sadece sabrettim, nasıl sabır varmış bende bilmiyorum. Allah'a dua ettim. Bir gün kendiliğinden anladı adam :)
O yüzden salla gitsin canımAdamdan yana sıkınti yok ama kadin tam bir cadaloz
Ben ilk evlendigimizde ağlamıştım eşimin yanında annen sen varken ıyi sen yokken kötü die gerçekten de öyleydi oğlu varken kızım kızım sen dur ben yapım falan eşim yokken kötü davranıyordu ve ben 19 yaşındaydım sonra eşim bi gün telefonun ses kayıtı aciyo biz hiç fark etmedik normal bırakıp başka odaya geciyo kaynana o yok nasıl olsa die benimle zart zurt konuştu eşim kaydedip dinliyo ve annesinin ne olduğunu anlıyo benim bundan haberim yoktu ven hastayken benim anneme söylemiş eşimAdamdan yana sıkınti yok ama kadin tam bir cadaloz
Kiz bizimkinde gizli kapakli yok her seyi acik acik yapar yapinca. Ama kp beni cok korudu buyuk ogluma hamileyken dolapli odanin kapisini bile kitledi. Birsey yemeyim diyeBen ilk evlendigimizde ağlamıştım eşimin yanında annen sen varken ıyi sen yokken kötü die gerçekten de öyleydi oğlu varken kızım kızım sen dur ben yapım falan eşim yokken kötü davranıyordu ve ben 19 yaşındaydım sonra eşim bi gün telefonun ses kayıtı aciyo biz hiç fark etmedik normal bırakıp başka odaya geciyo kaynana o yok nasıl olsa die benimle zart zurt konuştu eşim kaydedip dinliyo ve annesinin ne olduğunu anlıyo benim bundan haberim yoktu ven hastayken benim anneme söylemiş eşim
Aynen aynen oyle yapcam articokta tiiinnO yüzden salla gitsin canım
Kiz bizimkinde gizli kapakli yok her seyi acik acik yapar yapinca. Ama kp beni cok korudu buyuk ogluma hamileyken dolapli odanin kapisini bile kitledi. Birsey yemeyim diye
Kendi başını yesin cadılarAynen aynen oyle yapcam articokta tiiinn
Daha anlatmadigim birsuru sey neyse uzere film cektim arkadan bakiyom elime duser elbet beklemekteyimseninki tam
Kadın uçmuş desene kafa jupiterKiz bizimkinde gizli kapakli yok her seyi acik acik yapar yapinca. Ama kp beni cok korudu buyuk ogluma hamileyken dolapli odanin kapisini bile kitledi. Birsey yemeyim diye
Simdide bazen duyuruyor konusurke aman oglum com aliyo ne gerek var diye cevap vermedikce cildiriyoKadın uçmuş desene kafa jupiter
Anlamın kaynana görümce çok çok kötüydü ablama iftira atmışlardı görümcesi yanimda hakaret etti ve ben yanındaki tanimadigim bile olsa asla haksızlığa gelemem savunurum ablamin gorumceyi bi aldım elime en son koşarak kaçtı bayağı bi dövmüştümSimdide bazen duyuruyor konusurke aman oglum com aliyo ne gerek var diye cevap vermedikce cildiriyo
Iyi yapmissin bizimevede ugrayi verAnlamın kaynana görümce çok çok kötüydü ablama iftira atmışlardı görümcesi yanimda hakaret etti ve ben yanındaki tanimadigim bile olsa asla haksızlığa gelemem savunurum ablamin gorumceyi bi aldım elime en son koşarak kaçtı bayağı bi dövmüştüm
Uğrarım valla gerçekten tanımadığım birini bile haksızlık varsa sonuna kadar savunurum yani bi ara bekarken bi adamın üstüne yürümüştüm saçma sapan konuştu bizimleIyi yapmissin bizimevede ugrayi ver
Bende oyleyim bakma esimi kirmamak icin susuyom yoksa susmam onume gecti demesin esim ben ďloyim hemď nasilUğrarım valla gerçekten tanımadığım birini bile haksızlık varsa sonuna kadar savunurum yani bi ara bekarken bi adamın üstüne yürümüştüm saçma sapan konuştu bizimleben biraz