kk sohbet Muhabbet dedikodu adresii buyrun kizlarr

Benim eşim de ilkin gidip gelelim falan diyordu gidip geldikçe kavgalar artı eşim anladı artık ne olduğunu şimdi ben konuşmuyorum eşim ayda bir anca gidiyo görmeye

Adamdan yana sıkınti yok ama kadin tam bir cadaloz
Ben ilk evlendigimizde ağlamıştım eşimin yanında annen sen varken ıyi sen yokken kötü die gerçekten de öyleydi oğlu varken kızım kızım sen dur ben yapım falan eşim yokken kötü davranıyordu ve ben 19 yaşındaydım sonra eşim bi gün telefonun ses kayıtı aciyo biz hiç fark etmedik normal bırakıp başka odaya geciyo kaynana o yok nasıl olsa die benimle zart zurt konuştu eşim kaydedip dinliyo ve annesinin ne olduğunu anlıyo benim bundan haberim yoktu ven hastayken benim anneme söylemiş eşim

Kiz bizimkinde gizli kapakli yok her seyi acik acik yapar yapinca. Ama kp beni cok korudu buyuk ogluma hamileyken dolapli odanin kapisini bile kitledi. Birsey yemeyim diye

Simdide bazen duyuruyor konusurke aman oglum com aliyo ne gerek var diye cevap vermedikce cildiriyo
Anlamın kaynana görümce çok çok kötüydü ablama iftira atmışlardı görümcesi yanimda hakaret etti ve ben yanındaki tanimadigim bile olsa asla haksızlığa gelemem savunurum ablamin gorumceyi bi aldım elime en son koşarak kaçtı bayağı bi dövmüştüm

Iyi yapmissin bizimevede ugrayi ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…