- 3 Haziran 2015
- 36.921
- 118.971
- 35
-
- Konu Sahibi HirasininNuru
Gece kaç kere uyanıyor kızım ben gündüz pek uyutamadim uyutamadim şimdi uyuyor gece zor ya :/Ama daha kucuk uyur bidik
Yemegim vardu benim koca 10da gelcek yarin erken gelecek amacocular umadi kiz daha yeni uyandi benimkigunduz uykusundanMerhaba merhaba olali boyle muthis grup gormedi. Merhaba guzel kadinlar. Nasilsiniz yemekler yapildi mi neler yaptiniz kocalar geldi mi cocuklar uyudu mu
Benimki gece uyanmiyor normaldede iki gecedir usuyormu napiyor uyaniyorGece kaç kere uyanıyor kızım ben gündüz pek uyutamadim uyutamadim şimdi uyuyor gece zor ya :/
Canım şu an merkezde pek birşey kalmadı civar köydekilerde temizleniyor Rabbim köklerini kurutur inşallah Ya Rabbim sen askerimizi ve polisimizi koruDiyarbakırlılar candır keşke terör olmasa. :) yinede doğunun parisidir Türkiye'nin en büyük o şehirlerden birtanesi Diyarbakır'ıraya
Ama canan tan Piraye diye kitap vardi. Diyarbakır'ı çok güzel anlatıyordu öyle hayran kalmıştım :)
Karnı aç oluyor ondan:/Benimki gece uyanmiyor normaldede iki gecedir usuyormu napiyor uyaniyor
Benimki gece 2 kere uyaniyo normalde ama sabahtan beri uyuduğu için gece artık sabaha kadar mirin kırın uyumazGece kaç kere uyanıyor kızım ben gündüz pek uyutamadim uyutamadim şimdi uyuyor gece zor ya :/
Hoş geldin canımmmSlmm kızlar bende yeni geldim
Çünkü yeni gördüm topigi
Gece birsey yemiyor benimki isigi acmadan uykuya devamK
Karnı aç oluyor ondan:/
HosgeldiiinnSlmm kızlar bende yeni geldim
Çünkü yeni gördüm topigi
Bende uyumuşum uyandım deli gibi bu saatlerde hiç sevmiyorum ya midem bulaniyoGece birsey yemiyor benimki isigi acmadan uykuya devam
Uyu uyu gece uyumucak fatih uyku depolaBende uyumuşum uyandım deli gibi bu saatlerde hiç sevmiyorum ya midem bulaniyo
Şaka gibi ya çocuk deliksiz uyuyo kız bu havadan mi böyle oldu acabaUyu uyu gece uyumucak fatih uyku depola
Banyo yaptirdinya ondan olabilir vucudu dinlendiyaŞaka gibi ya çocuk deliksiz uyuyo kız bu havadan mi böyle oldu acaba
Anammm bi mrb dedim bnm koca geldi :)) yemek bulasik anca bu saat oldu
Birazdan benimkide gelir
Geçmiş olsun canım yaAmin canım sağolbu bir kısmı işte,o yüzden yemek,temizlik hak getire.