- 28 Şubat 2011
- 13.695
- 14.584
-
- Konu Sahibi HirasininNuru
- #1.021
Ne güzel işte şanslısın esin senden tarafta..Yaa umrumda degilde ya esim de ondan taraf ciksa al sana bir suru huzursuzluk geldigi saatte 8.30
2010 benim evlendiğim yıl :)Anaaamm bir tane daha geliyor demek hangi ay digumlu 2010 lumu
Pardon 2015 limi diyektimAnaaamm bir tane daha geliyor demek hangi ay digumlu 2010 lumu
Anladım ben zaten :)Pardon 2015 limi diyektim
Daha ne istiyosun esin şılap die yapıştırmış cevabıYa kizlar ben bu kv yi neydem siz deyin yaa kadin benle ugrasmaktan bikmadi. Sabah gelmis kapiya vurmus duymamisim aksama kadar yatiyor diyormus esime. Esimde gece cocuk uyumadi uyusun sanane demis sinir oluyorum kadina yaa
Cadı bunlar cadı,başka bişi değilYa kizlar ben bu kv yi neydem siz deyin yaa kadin benle ugrasmaktan bikmadi. Sabah gelmis kapiya vurmus duymamisim aksama kadar yatiyor diyormus esime. Esimde gece cocuk uyumadi uyusun sanane demis sinir oluyorum kadina yaa
Etmem zaten 5sene beraber oturdum hep kavga hep kavga esim yanimda olmasaydi ben coktan gitmistimNe güzel işte şanslısın esin senden tarafta..
Bunun kıymetini bil bence..
Ben senin yerinde olsam biraz saf ayağına yatardım daha da.. Mesela annesini şikayet etmem hiç eşime kendinin görüp beni daha da desteklemesini sağlarım :)
Sen kocanla aranı iyi tut.boşver. zamanla anlıyorlar onlar da. En fazla 2 senede anlar anası ne cadıEtmem zaten 5sene beraber oturdum hep kavga hep kavga esim yanimda olmasaydi ben coktan gitmistim
BeeeeeeğğnKızlar kahve isteyen
Bas dusmanimCadı bunlar cadı,başka bişi değil
Noye gelirki kapima konusmuyorum zaten ben onla kusus esim gidip gelir okadar bazen torunlari gelmesin kapoma ogluna ne istiyorsa soylesinDaha ne istiyosun esin şılap die yapıştırmış cevabı
Sohbet çok tatlıydi boş geçmeyeyim dedimBeeeeeeğğn
Benimkide oyle ocakta 2 ye gircekAnladım ben zaten :)
Benimki evlendigimiz günden beri beni savunurSen kocanla aranı iyi tut.boşver. zamanla anlıyorlar onlar da. En fazla 2 senede anlar anası ne cadı
Bayılırım kahveye :) ellerine sağlıkSohbet çok tatlıydi boş geçmeyeyim dedim
Benimki 1 sene bocaladı aramızda. Bana bir şey demezdi de,beyin yıkardı kadın,anlardım.Benimki evlendigimiz günden beri beni savunur
Bayılırım kahveye :) ellerine sağlık
Alın canım afiyet bal şeker olsun sıkmayın canınızıGetir kiz sinitliyim sinirlerim yatissin
Ayy anlatsam roman olur hic anlatmim moealinizi bozmayimBenimki 1 sene bocaladı aramızda. Bana bir şey demezdi de,beyin yıkardı kadın,anlardım.