- 5 Nisan 2016
- 7.522
- 15.718
- 35
- Konu Sahibi HirasininNuru
Kocisim cok yoruluyor yaww.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kocisim cok yoruluyor yaww.
Gündüzler kısaldı ya valla bu çocuk gündüzü geceyi karıştırdıBanyo yaptirdinya ondan olabilir vucudu dinlendiya
Yemek hazır kocamı bekliyorum
Menumuz
Lokanta usulü mercimek çorbası
Biber dolması
Karnabahar turşusu
Bide tahin helvası
Yeter:)
Geçmiş olsun canım ya valla yakın olsak ben yapardım sana temizlik yemek çok üzüldüm obamın hatunu bebiklerin anası
Sağol canım dua et bana bol bol yeterGeçmiş olsun canım ya valla yakın olsak ben yapardım sana temizlik yemek çok üzüldüm obamın hatunu bebiklerin anası
Haha ya varda cariyelerim kıyamıyorum kız hepsi kardeşim gibi olduBu halime hatun hala bi cariye almadı mı yanına
Ederim canım etmem miSağol canım dua et bana bol bol yeter
Tc verelim canim saka saka ben ev hanimiyamHerkez ev hanimi mi calisan var mi ne is yapinuz calisanlar. Ben bgn bu gidisle herkesin siciline kadar gitcem heralde
Sağol canımEderim canım etmem mi
Ne bilim kiz maksat shbt olsun. Aslinda bu kadar kurcalamam normal hayatta bu kadar konuskanda deilim. Sanirim bnm dilim klavyede cozuluyorTc verelim canim saka saka ben ev hanimiyam
Bende evin sultanıyımHerkez ev hanimi mi calisan var mi ne is yapinuz calisanlar. Ben bgn bu gidisle herkesin siciline kadar gitcem heralde
AhahaBende evin sultanıyım
Super :))Selaam nasılsınız bu akşam güzellikler :)
Olsun canim saka yapiyom sen calisiyormusun normeldeNe bilim kiz maksat shbt olsun. Aslinda bu kadar kurcalamam normal hayatta bu kadar konuskanda deilim. Sanirim bnm dilim klavyede cozuluyor
Nerdesin kız zabahtan beriSelaam nasılsınız bu akşam güzellikler :)
Yok cnm hic calismadim bnOlsun canim saka yapiyom sen calisiyormusun normelde