- 5 Nisan 2016
- 7.522
- 15.718
- 35
-
- Konu Sahibi HirasininNuru
- #2.881
Ben yemedim dahaterelelli34 Öğlen yarim küçük muz 5 tane fındık 2 bardak tilya çayı
Diyet çay canim için de kuş burnu altın otu ıhlamur var ibrahim saracoglunun tarifiTilya çayı nedir=)
Benim basim acayip agridi canim birsey yiyemedim.uzaniyorum oyleterelelli34
Akşam yemeği
1 kase havuç çorbası
1 kase pul biberli yoğurt
10 dal limonlanmis maydonoz
1 büyük kupa su
Canim
Ayy kuzum geçmiş olsunBenim basim acayip agridi canim birsey yiyemedim.uzaniyorum oyle
Sana afiyet olsun
Sagol can8m simdi kalktim az birsey mercimek az birseyde kivircik salata yedimAyy kuzum geçmiş olsun
Afiyet olsun kuzumSagol can8m simdi kalktim az birsey mercimek az birseyde kivircik salata yedim
Sagol kuzumAfiyet olsun kuzum
Kendin mi hazırlıyosun çayı tok mu tutuyorDiyet çay canim için de kuş burnu altın otu ıhlamur var ibrahim saracoglunun tarifi
Ben yapıyorum canim kilo verdiryo yağ yakiyomus yeni başladım ama sana tavsiyem yoğurt a pul biber koy 1 ç.kasigi onu ye onun çok etkisini gordumKendin mi hazırlıyosun çayı tok mu tutuyor
Hergün mu sadece bir çay kaşığı mıBen yapıyorum canim kilo verdiryo yağ yakiyomus yeni başladım ama sana tavsiyem yoğurt a pul biber koy 1 ç.kasigi onu ye onun çok etkisini gordum
Her gün canim 1 yada 1bucuk çay kaşığı yeter ve akşam 6 dan sonra yemeği kesmen lazım sadece suHergün mu sadece bir çay kaşığı mı
Canim gunaydinKizlaaaaaaaar
Kuzum afiyet olsun ben daha yeni hazirlicam yeni uyandik ogluşumla:))Canim gunaydin
Sabah kahvaltimi yaziyorum
Bir dilim peynir
10 dal roka
5 zeytin
2 dilim ekmek
1 bardak acik cay sekersiz
Afiyet olsun canimKuzum afiyet olsun ben daha yeni hazirlicam yeni uyandik ogluşumla:))
Sağol kuzum yazarim hazırlayıncaAfiyet olsun canim
Sağol kuzum yazarim hazırlayınca
Tamam canimSağol kuzum yazarim hazırlayınca