- 5 Nisan 2016
- 7.522
- 15.718
- 35
- Konu Sahibi HirasininNuru
- #2.901
Diger kizlar nerdesiniz kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohh afiyet olsunterelelli34 Kuzum kahvaltım
1 haşlama yumurta
Yarım haşlanmış labuklu patates
1 tatlı kaşığı peynir
1 tatlı kaşığı kaymak
6 zeytin
Yarım domatez
1 kepek ekmeği
1 bardak altın otlu ıhlamur çayı
2 bardak su
Bu ara sen çok az yiyosun kuzum biraz daha bisiler ekle kilo aldirmicak çünkü 1500 kalorinin altına düşünce metabolizma çalışmiyomus
Bakalım yarın tekrar tartilcam zayıflama takımına da katıldım ya oraya da bilgi veriyoruz sen ne zaman bakacaksın canimOhh afiyet olsun
Yerim kuzum protein agirlikli yiyorum peynir yumurta falan
Ben enson carsambami tartilmistim haftada bir tartilirimBakalım yarın tekrar tartilcam zayıflama takımına da katıldım ya oraya da bilgi veriyoruz sen ne zaman bakacaksın canim
Kiz masallah ye yee afiyet olsun benim icinde yiyeydin.Günaydın hayırlı pazarlar..
Bugün 3 Aralık Dünya engelliler günü kutlu olsun:)
Sanırım bugün iyi başladım benim koca etli kokoreç yapmış sabah kahvaltı da. Bol acılı hemde.
Onu yedik
Kahvaltıyı ben hazirlamadim:) her pazar kocam hazırlar.Kiz masallah ye yee afiyet olsun benim icinde yiyeydin.
Ohh ne guzel valla benimki hè pazqr calisiyorKahvaltıyı ben hazirlamadim:) her pazar kocam hazırlar.
Aynen canim haftada bir aynı gün sabah aç karnına tartılmak doğruymuş hergun tartılınca farkli çıkıyormuş vücudun su dengesi değişiyor yaBen enson carsambami tartilmistim haftada bir tartilirim
Merhaba kuzumMrb kizlar
Nasilsiniz bgn bakalmMerhaba kuzum
Hayirdir canim ne olduİyiydim şimdiye kadar ama şimdi sinirden elim titriyor
Ya bi konu var bdv de ona sinirlendim insan küçük bebeğe nasıl vurur ya bir de. Bu vuran ANNESİHayirdir canim ne oldu
Evet canim bende okudum cevabimi yazdim ama takip edemedim. Vicdansiz. Bide sorunun esinin ona vurmasini zannediyor ya en trajikomik tarafida buYa bi konu var bdv de ona sinirlendim insan küçük bebeğe nasıl vurur ya bir de. Bu vuran ANNESİ
Hayirli aksamlar canmKızlar hayırlı aksamlar
Evet canim bende okudum cevabimi yazdim ama takip edemedim. Vicdansiz. Bide sorunun esinin ona vurmasini zannediyor ya en trajikomik tarafida bu
Bend e okudum konuyu kızlar arkadaşı yazmış psikolojik sorunları varmış kadının.. kınamadım insaniz allah şaşırtmasin bi an şeytana uymaya bakıyo cinnetYa bi konu var bdv de ona sinirlendim insan küçük bebeğe nasıl vurur ya bir de. Bu vuran ANNESİ