- 5 Nisan 2016
- 7.522
- 15.718
- 35
-
- Konu Sahibi HirasininNuru
- #2.841
Diyette o diyette diyette olmasa yerdi:))Ye kız senden mi esirgicem :)))
Saka yahu yapmaz o yapmaz :))
Tanışalım Hanife ben :)) 26 yaşında 2 buçuk yıllık evliyim çocuk yok İstanbul'da oturuyorum memleket anne Giresun baba Konya ve nalet ikizler burcuyumBen bi garip kaldım arkadaşlar burda kimseyi tanımıyorum:)
Kusumuza deycektimNe kuzusu=)
Bende yasemin 29 yaşındayım bi tane oğlum.var üç yaşında izmir de yaşıyorum yay burcuyum niye ikizler kötü bi burç değil ki:)Tanışalım Hanife ben :)) 26 yaşında 2 buçuk yıllık evliyim çocuk yok İstanbul'da oturuyorum memleket anne Giresun baba Konya ve nalet ikizler burcuyum
Resimdeki kuş mu ben kuş yemem severim.sadeceKusumuza deycektim
Hanife ne tatlısın ya ne nalet ediyon burcunaTanışalım Hanife ben :)) 26 yaşında 2 buçuk yıllık evliyim çocuk yok İstanbul'da oturuyorum memleket anne Giresun baba Konya ve nalet ikizler burcuyum
Bende neslihan.Bende yasemin 29 yaşındayım bi tane oğlum.var üç yaşında izmir de yaşıyorum yay burcuyum niye ikizler kötü bi burç değil ki:)
Kız burcunu yay değil vay diye okudum ya benim gözler gitti valla yaşlandımBende yasemin 29 yaşındayım bi tane oğlum.var üç yaşında izmir de yaşıyorum yay burcuyum niye ikizler kötü bi burç değil ki:)
Memnun oldum.Canım:)Bende neslihan.
28 yasindayim 2 oglum var
Istanbulda yasiyom akrep burcuyum giresunluyum
Resimdeki kuş mu ben kuş yemem severim.sadece
Heheh öyle bi burç mu var:d daha ne yaşlanması estağfurullah=)Kız burcunu yay değil vay diye okudum ya benim gözler gitti valla yaşlandım
Memnun oldum canım İzmir'de eşimin akrabaları hep Selçuk ve Tire'deler. Ya kimse sevmiyor burcumu artık ben de sevmiyorum bı ağlıyorum hüngür hüngür bı gülüyorum deli gibi anım anımı tutmuyorBende yasemin 29 yaşındayım bi tane oğlum.var üç yaşında izmir de yaşıyorum yay burcuyum niye ikizler kötü bi burç değil ki:)
Hanife ne tatlısın ya ne nalet ediyon burcuna
Hanife biliyor anlatacak işte dur
Bizde tireyle komsuyuz:) iki kisilik mi yani =) benim yakın arkadaşlarım var ikizler iyi anlaşırız severim ikizler burcunuMemnun oldum canım İzmir'de eşimin akrabaları hep Selçuk ve Tire'deler. Ya kimse sevmiyor burcumu artık ben de sevmiyorum bı ağlıyorum hüngür hüngür bı gülüyorum deli gibi anım anımı tutmuyor
İzah ettiğim gibi canım işte napiyimaslında bütün burçlar güzeldir kimseye burcu sebebiyle önyargıları yaklasmam :))
Kız sen giresunlu musun benim de anne tarafı Giresun dedem Keşap anneannem Espiye :)Bende neslihan.
28 yasindayim 2 oglum var
Istanbulda yasiyom akrep burcuyum giresunluyum
Ben sormustum sana daha once ama cevap yazmamistin canimKız sen giresunlu musun benim de anne tarafı Giresun dedem Keşap anneannem Espiye :)
Sen kendin anlat gene yanlış hatrlayip dayak yemiyim sendenHanife biliyor anlatacak işte dur
Bizde tireyle komsuyuz:) iki kisilik mi yani =) benim yakın arkadaşlarım var ikizler iyi anlaşırız severim ikizler burcunu