- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.507
- 33
-
- Konu Sahibi HirasininNuru
- #2.861
Hiç görmedim neslim kusura bakma yaBen sormustum sana daha once ama cevap yazmamistin canimbiz gorele akkoy
28yasindayim ama hic ağrı olmadı :))Bu süre sonra yine sıkıntı oluyor canım ama ben iki kere aldırdım son dakikaya kadar beklemistim sürekli agrimaya başlayınca aldırdım
Canim ben 23 yaşındayım evliyim 2 bebeğim oldu ilk bebeğim cennette 2. Oğlum 4 buçuk aylık istanbulda yaşıyorum melezim anlatması uzun sürüyor karadeniz de gitsinBizde tireyle komsuyuz:) iki kisilik mi yani =) benim yakın arkadaşlarım var ikizler iyi anlaşırız severim ikizler burcunu
Hava bozuk kapkaranlık bı yer içim sikti başım ağrıyorNie ağrıyo canım geçmiş olsun
Evet kilo boy da yazCanim ben 23 yaşındayım evliyim 2 bebeğim oldu ilk bebeğim cennette 2. Oğlum 4 buçuk aylık istanbulda yaşıyorum melezim anlatması uzun sürüyor karadeniz de gitsinadım müşerref terazi burcuyum başka bise yaziyo muyduk
He 158 boy 56.300 kilo canimEvet kilo boy da yazmemleket meselesine hiç girme sen
Burası güzel canim güneşli:))Hava bozuk kapkaranlık bı yer içim sikti başım ağrıyor
Geçmiş olsun bol su iç canım su içtikçe azalır ağrı :*Hava bozuk kapkaranlık bı yer içim sikti başım ağrıyor
Şaka ettiydim ama yazmış bile ben de yaziyim bari boy 160 kilo 50 :)He 158 boy 56.300 kilo canimbaşka kız biri okusa bizi eliyle koymuş gibi bulacak
Yok canim en san 13 yasimdaydim.Hiç görmedim neslim kusura bakma yagidiyor musunuz?
Ben de bı kez gittim o da 14 yaşımda :)Yok canim en san 13 yasimdaydim.
Ben sevmiyom baba tarfini ondan gitmiyomBen de bı kez gittim o da 14 yaşımda :)
Anladım anne tarafın nereli?Ben sevmiyom baba tarfini ondan gitmiyom
GumuahaneliAnladım anne tarafın nereli?
Tam karadenzlisin sen :))Gumuahaneli
Allah an ali babalı büyütsün canım ilk bebeğin için de üzüldüm inşallah Rabbim.cennetinde kavuştursunCanim ben 23 yaşındayım evliyim 2 bebeğim oldu ilk bebeğim cennette 2. Oğlum 4 buçuk aylık istanbulda yaşıyorum melezim anlatması uzun sürüyor karadeniz de gitsinadım müşerref terazi burcuyum başka bise yaziyo muyduk
İyi o zaman boşver çektirme =) ben dayandigim yere kadar dayandim ama dış gömülü olduğu için ameliyattan başka çare yoktu28yasindayim ama hic ağrı olmadı :))
Tilya çayı nedir=)terelelli34 Öğlen yarim küçük muz 5 tane fındık 2 bardak tilya çayı
AynenTam karadenzlisin sen :))