kk sohbet Muhabbet dedikodu adresii buyrun kizlarr

Bend e okudum konuyu kızlar arkadaşı yazmış psikolojik sorunları varmış kadının.. kınamadım insaniz allah şaşırtmasin bi an şeytana uymaya bakıyo cinnet
Canım gerçekten cinnet geçiren önüne gelene vurur eşinede vururdu o zaman ama o sadece
Küçük bebeğe vuruyor gücü ona yetiyor ben söz konusu bebek olunca kendime hakim olamıyorum

Canım gerçekten cinnet geçiren önüne gelene vurur eşinede vururdu o zaman ama o sadece
Küçük bebeğe vuruyor gücü ona yetiyor ben söz konusu bebek olunca kendime hakim olamıyorum
Bebegim olmadan bende oyleydim. Sinirlenince degerli degersiz ne varsa kirar dokerdim. Ama bebisim olunca esime sesimi dahi yukseltmek ostemiyorum oglumun yaninda.

Bebegim olmadan bende oyleydim. Sinirlenince degerli degersiz ne varsa kirar dokerdim. Ama bebisim olunca esime sesimi dahi yukseltmek ostemiyorum oglumun yaninda.
Evet kızlar bende öyleyim ama eminim oda pişmandır hemde çok yinede kınamıyorum inşallah kendini toparlar da yavruda kendi de ıyi olurlar bence eşinin vurmasına gerek yoktu poposuna ayağına vurdum yazmış kadın eşi tokat atiyo bide tekme sanki bahane etmiş gibi geldi uyarıp hala orda ne yemeye dikiliyor çocuk kucağında kadının gözü dönmüş al başka odaya geç adamda da var bi tuhaflik

Bilemedim valla canim. Allah akil fikir ve bebegi olana sabir versin. Cok zor ve sabir vicdan isi

Bilemedim valla canim. Allah akil fikir ve bebegi olana sabir versin. Cok zor ve sabir vicdan isi
Rabbim hiç birimizi şaşırtmasın bende oğlumun tırnağını keserken birden oynatiyo elini bise olacak diye aklım cikiyo hastanede kan alırlarken ağladı bende öyle bi ağladım ki hemşireler beni susturmaya çalıştı o benim canımın içi

Aynen canim haftada bir aynı gün sabah aç karnına tartılmak doğruymuş hergun tartılınca farkli çıkıyormuş vücudun su dengesi değişiyor ya
Hergun tartıma bence ayda bı kez tartil
O zaman daha motivasyon olur ben hala beynimdekini silemedim kafamdaki yemekleri silmek gerekiyor onu beceremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…