- 3 Haziran 2015
- 36.921
- 118.964
- 35
-
- Konu Sahibi HirasininNuru
- #2.381
Yok bı kilo verdim sora sabitlendiVerdin mi peki
Ben 1 gün yaptım ikinci günü zaten bise yiyemedim hiç yemediginde metobolizma çalışmadığı için sabitleniyo vermiyosun kilo hatta alıyosun 900 gr gitmiş benim de yarın yoğurt hurma diyetine başlıcam burda yapanlarda varmış kilo verdiryomus bakalım yeşil elma ve limonlu su da ise yariyorYok bı kilo verdim sora sabitlendisen verdin mi
Evet canim edoyorumterelelli34 diyete devam ediyormusun canim
Var mı gelişme canimEvet canim edoyorum
Daha tartilmadimkiVar mı gelişme canim
Benden sadece 900 gr gitmişDaha tartilmadimki
Ben verdim sanki bugun tartilayim bakalim ne kadar vermisimBenden sadece 900 gr gitmiş
Yoğurt hurma diyetine başlıcam
Hadi bakalım canim inşallah:)Ben verdim sanki bugun tartilayim bakalim ne kadar vermisim
Yaz he unutmaBen verdim sanki bugun tartilayim bakalim ne kadar vermisim
InsallahHadi bakalım canim inşallah:)
Tamam canimYaz he unutma
Ben mekik çekmeye devam akşamları da kondisyon bisikletine baslicamTamam canim
Bende yuruyus yapiyorumBen mekik çekmeye devam akşamları da kondisyon bisikletine baslicam
Tünaydın canım@HemDeliHemAsikAkaba terelelli34 @Kuzum benim @orkidekaramel @Mutlulugadogru @_Marla_ @Nida615
CÜMLETEN HAYIRLI SABAHLAR KIZLAAAR
Tartilamadim canim kv nin yuzunden
Sitresten ne yapacagimi sasirdim akaba kafayi yicemne bunlardan çektiğimiz böyle
Yine ne yaptı kız
Markete gittim.giderkende kb dedi birak buraya 5 dakkika gecmedi kv mesaj atti durmuyo gel diye kosa kosa geri geldim kp dedi noldu kizim dedimki durmuyomus geldim. Meger duruyormus cabuk gelsin diye demis bagirdi kvye kpYine ne yaptı kız
Oh iyi yapmış kp 'in ne acayip kadinMarkete gittim.giderkende kb dedi birak buraya 5 dakkika gecmedi kv mesaj atti durmuyo gel diye kosa kosa geri geldim kp dedi noldu kizim dedimki durmuyomus geldim. Meger duruyormus cabuk gelsin diye demis bagirdi kvye kp