- 5 Nisan 2016
- 7.522
- 15.718
- 35
-
- Konu Sahibi HirasininNuru
- #2.341
Hayirli sabahlar canim@HemDeliHemAsik @Akabaterelelli34 @Kuzum benim @orkidekaramel -Mihrimah @_Marla_ @Nida615
CÜMLETEN HAYIRLI SABAHLAR KIZLAAAR
Aleykum selam canimSlm kizlar
Slm canimSlm kizlar
Nasılsın kuzumHayirli sabahlar canim
Iyim tatlim perdelwrimi yikiyorum cam silcem temizlik yanj sen nasilsin minik pasa nasilNasılsın kuzum
Aynen canım benim kocam da seviyor ama 1 saat sonra en fazla başlıyor nerdesin çabuk gel diye .Babası uyutmushep sallamis annesini aramasın ağlamasın diye
Ben geldim uyandı bı mutlu oldu beni istiyor al beni diye 1 saat emzirdim öyle çok acikmis ki sora kahvaltı hazırladım çocuğa yumurta ekmek yaptım püre gibi iyice doysun diye
Evet tuvaletini yapamıyor dün akşam yaptı ama kabız olmuş napmaliyim ki
Kolay gelsin kuzum ikimizde ıyiyiz yarın eeg çekilecek çarşamba da doktoru görecek oglumuIyim tatlim perdelwrimi yikiyorum cam silcem temizlik yanj sen nasilsin minik pasa nasil
Ek gıda almiyo mu seninki canimAynen canım benim kocam da seviyor ama 1 saat sonra en fazla başlıyor nerdesin çabuk gel diye .
Dün sınav vardı sabah bıraktım gelene kadar çocuk ağlamış su vermiş gelene kadar
Sagol canim. Benim oglum guclu bak gor hicc birsey cikmayacak insallahKol
Kolay gelsin kuzum ikimizde ıyiyiz yarın eeg çekilecek çarşamba da doktoru görecek oglumu
Elhamdülillah canım bende iyiyim. Dünden beri eve girmiştim eşyaların yerini değiştirdim. Dağınık yerleri toparlam am dolapları silmem lazımHamd olsun diyelim canim sen
Inşallah teyzesi çıkarsa da ne yapalım takdir ı ilahi bununla yaşamayı öğrenicez.. ama gülmeyi asla unutmayacağız bizim için herşey yine aynı olacak oglumlaSagol canim. Benim oglum guclu bak gor hicc birsey cikmayacak insallah
Kolay gelsin canim ben geçen gün yapmıştım evi dip köşeElhamdülillah canım bende iyiyim. Dünden beri eve girmiştim eşyaların yerini değiştirdim. Dağınık yerleri toparlam am dolapları silmem lazım
Babaya bırakınca öyle oluyor kocacim bı saat sıra gelicek beklemiş kahvaltı hazırlamış ama elimde değildi sınav Nezaman çıkacağı bilmiyorum. 11:30ta gelirim dedim adam 10:30 anlamış :/Aynen canım benim kocam da seviyor ama 1 saat sonra en fazla başlıyor nerdesin çabuk gel diye .
Dün sınav vardı sabah bıraktım gelene kadar çocuk ağlamış su vermiş gelene kadar
Yaptı tuvaletiniIcir inşallah rantlar canim papatya çayı da çok rahatlatır
kocam paniklıyor alsa da kocam korkudan veremez öhö öhö deyince boğuluyor sanıyor hemen .korkuyor o yüzden o evde iken ben çocuğa katı gıda vermiyorum artık iyice buyusun kendi yesin .Ek gıda almiyo mu seninki canim
Sende mi aöf okuyorsun canım?Babaya bırakınca öyle oluyor kocacim bı saat sıra gelicek beklemiş kahvaltı hazırlamış ama elimde değildi sınav Nezaman çıkacağı bilmiyorum. 11:30ta gelirim dedim adam 10:30 anlamış :/
Sağol canım benim Allah razı olsun ben onu hep yapıyor um da bu sefer fena girdim eve :)))Kolay gelsin canim ben geçen gün yapmıştım evi dip köşe
Benim 4 dersim vardı evet AÖF okuyorumSende mi aöf okuyorsun canım?
Ben geleceğim saati söyledim şansa okul eve yakın sayılırdı dolmuş kapımızın önünden geçiyordu bindim gittim geldim çabucak 1 dersim vardı dün sadece sabah
Aynı benim kocakocam paniklıyor alsa da kocam korkudan veremez öhö öhö deyince boğuluyor sanıyor hemen .korkuyor o yüzden o evde iken ben çocuğa katı gıda vermiyorum artık iyice buyusun kendi yesin .
Çok şükür sen yine arada ver zeytin yağı canim bi zararı yok :)Yaptı tuvaletini
Rahatladı ya altını degistirdim emzirdim şimdi uyuttum prensesimi:)