kk sohbet Muhabbet dedikodu adresii buyrun kizlarr

Aynen canım benim kocam da seviyor ama 1 saat sonra en fazla başlıyor nerdesin çabuk gel diye .
Dün sınav vardı sabah bıraktım gelene kadar çocuk ağlamış su vermiş gelene kadar

Aynen canım benim kocam da seviyor ama 1 saat sonra en fazla başlıyor nerdesin çabuk gel diye .
Dün sınav vardı sabah bıraktım gelene kadar çocuk ağlamış su vermiş gelene kadar
Babaya bırakınca öyle oluyor kocacim bı saat sıra gelicek beklemiş kahvaltı hazırlamış ama elimde değildi sınav Nezaman çıkacağı bilmiyorum. 11:30ta gelirim dedim adam 10:30 anlamış :/

Babaya bırakınca öyle oluyor kocacim bı saat sıra gelicek beklemiş kahvaltı hazırlamış ama elimde değildi sınav Nezaman çıkacağı bilmiyorum. 11:30ta gelirim dedim adam 10:30 anlamış :/
Sende mi aöf okuyorsun canım?
Ben geleceğim saati söyledim şansa okul eve yakın sayılırdı dolmuş kapımızın önünden geçiyordu bindim gittim geldim çabucak 1 dersim vardı dün sadece sabah

kocam paniklıyor alsa da kocam korkudan veremez öhö öhö deyince boğuluyor sanıyor hemen .korkuyor o yüzden o evde iken ben çocuğa katı gıda vermiyorum artık iyice buyusun kendi yesin .
Aynı benim koca
Elime katı gıda versem kızıyor korkuyor
Valla kocam yokken rahat rahat veriyorum :)
Bugün portakal verdim çiğnemeye calsiyo bişeycik olmuyor:)
Seviyor limon verdim hiç ekşimedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…