kk sohbet Muhabbet dedikodu adresii buyrun kizlarr

Aynı benim koca:KK70:
Elime katı gıda versem kızıyor korkuyor:KK70:
Valla kocam yokken rahat rahat veriyorum :)
Bugün portakal verdim çiğnemeye calsiyo bişeycik olmuyor:)
Seviyor limon verdim hiç ekşimedi:KK70:
:KK53::KK53::KK53::KK53:erkekler korkuyor ya anneler daha cesaretli bu konuda ben de yavaş yavaş veriyorum.
Bugün aç bıraktım bir yumurta sarısı yedi çok şükür sonra emzir dim uyudu .
Geçen sofradan limon çaldı surat ifadesini hatırladıkça gülüyorum hala :p

Rahat rahat yer canim ya fatih 4 buçuk aylık oldu mama içen bebek 4. Ayda başlıyo ek gıdaya doktoru izin verirse ben başlıcam fatih e ek gıda :)
Bizim doktor 6.aya kadar su bile verme dedi emziriyor um ben gelişimi de iyi Allaha şükür. O sebeple yeni başladık bu sabah emzirmedim biraz aç bıraktım bir yumurta sarısı yedirdim çok mutluyum :KK76::KK76::KK76:

Bizim doktor 6.aya kadar su bile verme dedi emziriyor um ben gelişimi de iyi Allaha şükür. O sebeple yeni başladık bu sabah emzirmedim biraz aç bıraktım bir yumurta sarısı yedirdim çok mutluyum :KK76::KK76::KK76:
Onu geneli diyo canim :)) ama ufak ufak tattirinca herşeyi yemeğe alisiyo sonra yemek seciyolarmis küçükken vermeyince olsun emsin canim bol bol.. :KK200:

Banada öyle dedi ama ben verdim
Havada çok sıcaktı bebek susuzluktan çok ağlıyordu emziriyordum olmuyor altı temizdi ozamanda
Su verdim hayli rahatladı güzelce uyudu yavrum :KK43:

Banada öyle dedi ama ben verdim
Havada çok sıcaktı bebek susuzluktan çok ağlıyordu emziriyordum olmuyor altı temizdi ozamanda
Su verdim hayli rahatladı güzelce uyudu yavrum :KK43:
Aynen kızlar saracoglunun vieolarina bakın su çok önemli vermek lazım çocuğa gerçekten dediğin gibi fatih e ben hep veriyorum 30 40 cc iciyo çok seviyo bazen unutunca ağlıyo herseyini yapmışsam geliyo aklıma şu istediği bayağı rahatliyo

Aynen kızlar saracoglunun vieolarina bakın su çok önemli vermek lazım çocuğa gerçekten dediğin gibi fatih e ben hep veriyorum 30 40 cc iciyo çok seviyo bazen unutunca ağlıyo herseyini yapmışsam geliyo aklıma şu istediği bayağı rahatliyo
Evet 6aya kadar vermeyin diyor bütün doktorlar aynı soluyor ben zeytinyağı bile ictirdim daha çok kucucukten
Ama onemli olan bebeğin rahatlaması o iyi olsun yeter.

Evet 6aya kadar vermeyin diyor bütün doktorlar aynı soluyor ben zeytinyağı bile ictirdim daha çok kucucukten
Ama onemli olan bebeğin rahatlaması o iyi olsun yeter.
Fatih prematüre doğdu onun doktoru yağ ver rahatlasın diodu tam tersi hemde bayağı bilgili bir doktor su da verdim annelerimiz nasıl büyütmüş bizi :))

Fatih prematüre doğdu onun doktoru yağ ver rahatlasın diodu tam tersi hemde bayağı bilgili bir doktor su da verdim annelerimiz nasıl büyütmüş bizi :))
Annem daha bı yaşına gelmeden bile inek sütü vermiş bende verdim alerji yapmadi düşün yoğurtta inek sütünden. Yiyor bişey olmuyor ki:) seviyor bide

Annem daha bı yaşına gelmeden bile inek sütü vermiş bende verdim alerji yapmadi düşün yoğurtta inek sütünden. Yiyor bişey olmuyor ki:) seviyor bide
Yani büyüklerimiz bizi nasıl büyüttü her ay doktora mi götürdüler sanki :) bende işte yoğurdu kendim yapcam başlıcam yavaş yavaş inşallah mamayı da keçi sütü maması var golden goat onu veriyorum diğer mamalara göre pahalı ama anne sütüne en yakın mama ve inek sütü gibi ağır değil canim

Ben iki aylık ken annem ameliyat olmuş mecburen inek sütü vermişler bana da ama ben hasta olmuşum herkese aynı tepki vermiyor ki .

X