- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.216
- Konu Sahibi HirasininNuru
- #2.401
Kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
CaniimmKızlar
Napyosun kuzum hallettn mi kv iCaniimm
Kp halletti onuNapyosun kuzum hallettn mi kv i
ıyi bak ne güzel seni savunuyo tartilacakmiydin kuzumKp halletti onu
Evet evde yok bozuldu eczabeye gidecwktim. Kp torunlarina cok duskun ondan bebi savunmuyor yaniıyi bak ne güzel seni savunuyo tartilacakmiydin kuzum
Yarın çıkarsan artık kuzum ben eşime verdim sipariş hurma ile yoğurtEvet evde yok bozuldu eczabeye gidecwktim. Kp torunlarina cok duskun ondan bebi savunmuyor yani
Aynen yarin cikarim yagmurda yagiyor ama gidicem artikYarın çıkarsan artık kuzum ben eşime verdim sipariş hurma ile yoğurt
Burda da yağıyor canim :* ablam gelmişti gitti fatih uyuyo babası da isten gelip camii e gidecekAynen yarin cikarim yagmurda yagiyor ama gidicem artik
Uyusun pasam. Bende oturuyorum canim sıkıliyorBurda da yağıyor canim :* ablam gelmişti gitti fatih uyuyo babası da isten gelip camii e gidecek
Senin minişler napyoUyusun pasam. Bende oturuyorum canim sıkıliyor
OynuyorlarSenin minişler napyo
Ayy kuzular yaOynuyorlar
Valla hayat onlar ucin var. Buyuk dersine oturmuyor ben cildiriyom. Sonra gevsiyom birsey soyluyor gulmeye basliyom ask bunlar yaaAyy kuzular ya
Allah ömür versin yavrularımıza fatihte uyandı oynuyoruz öyle bi gülüşü var ki nefes alma sebebimValla hayat onlar ucin var. Buyuk dersine oturmuyor ben cildiriyom. Sonra gevsiyom birsey soyluyor gulmeye basliyom ask bunlar yaa
Cok sukur onlar icin varizAllah ömür versin yavrularımıza fatihte uyandı oynuyoruz öyle bi gülüşü var ki nefes alma sebebim
Geldim canimAkaba KaPrisLiPazen terelelli34 @orkidekaramel Rakika K Kuzum benim
KIZLAR
NERDESİNİZZ
HEMEN BURAYA GELİN
Dedikodu yapak
Geldim kuzm:)))Akaba KaPrisLiPazen terelelli34 @orkidekaramel Rakika K Kuzum benim
KIZLAR
NERDESİNİZZ
HEMEN BURAYA GELİN
Dedikodu yapak
Geldim kuzm:)))
HOŞ GELDINIZ CANLARGeldim canim