- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.216
-
- Konu Sahibi HirasininNuru
- #2.361
Oğlun kaç aylıktı canimSağol canım benim Allah razı olsun ben onu hep yapıyor um da bu sefer fena girdim eve :)))
Anladım canım benim de toplamda 4 .2 si bu dönem iki si üst dönem den .İnşallah geçeriz ya hepsinden hangi bölüm senin kiBenim 4 dersim vardı evet AÖF okuyorum
O yüzden 11de çıktım buçukta eve geldim
Aynı benim koca
Elime katı gıda versem kızıyor korkuyor
Valla kocam yokken rahat rahat veriyorum :)
Bugün portakal verdim çiğnemeye calsiyo bişeycik olmuyor:)
Seviyor limon verdim hiç ekşimedi
8 bitmek üzere canım benimOğlun kaç aylıktı canim
Kamu yönetim senin?Anladım canım benim de toplamda 4 .2 si bu dönem iki si üst dönem den .İnşallah geçeriz ya hepsinden hangi bölüm senin ki
İktisat benim kiKamu yönetim senin?
Rahat rahat yer canim ya fatih 4 buçuk aylık oldu mama içen bebek 4. Ayda başlıyo ek gıdaya doktoru izin verirse ben başlıcam fatih e ek gıda :)8 bitmek üzere canım benim
Bizim doktor 6.aya kadar su bile verme dedi emziriyor um ben gelişimi de iyi Allaha şükür. O sebeple yeni başladık bu sabah emzirmedim biraz aç bıraktım bir yumurta sarısı yedirdim çok mutluyumRahat rahat yer canim ya fatih 4 buçuk aylık oldu mama içen bebek 4. Ayda başlıyo ek gıdaya doktoru izin verirse ben başlıcam fatih e ek gıda :)
Onu geneli diyo canim :)) ama ufak ufak tattirinca herşeyi yemeğe alisiyo sonra yemek seciyolarmis küçükken vermeyince olsun emsin canim bol bol..Bizim doktor 6.aya kadar su bile verme dedi emziriyor um ben gelişimi de iyi Allaha şükür. O sebeple yeni başladık bu sabah emzirmedim biraz aç bıraktım bir yumurta sarısı yedirdim çok mutluyum
Banada öyle dedi ama ben verdimBizim doktor 6.aya kadar su bile verme dedi emziriyor um ben gelişimi de iyi Allaha şükür. O sebeple yeni başladık bu sabah emzirmedim biraz aç bıraktım bir yumurta sarısı yedirdim çok mutluyum
Aynen kızlar saracoglunun vieolarina bakın su çok önemli vermek lazım çocuğa gerçekten dediğin gibi fatih e ben hep veriyorum 30 40 cc iciyo çok seviyo bazen unutunca ağlıyo herseyini yapmışsam geliyo aklıma şu istediği bayağı rahatliyoBanada öyle dedi ama ben verdim
Havada çok sıcaktı bebek susuzluktan çok ağlıyordu emziriyordum olmuyor altı temizdi ozamanda
Su verdim hayli rahatladı güzelce uyudu yavrum
Evet 6aya kadar vermeyin diyor bütün doktorlar aynı soluyor ben zeytinyağı bile ictirdim daha çok kucucuktenAynen kızlar saracoglunun vieolarina bakın su çok önemli vermek lazım çocuğa gerçekten dediğin gibi fatih e ben hep veriyorum 30 40 cc iciyo çok seviyo bazen unutunca ağlıyo herseyini yapmışsam geliyo aklıma şu istediği bayağı rahatliyo
Fatih prematüre doğdu onun doktoru yağ ver rahatlasın diodu tam tersi hemde bayağı bilgili bir doktor su da verdim annelerimiz nasıl büyütmüş bizi :))Evet 6aya kadar vermeyin diyor bütün doktorlar aynı soluyor ben zeytinyağı bile ictirdim daha çok kucucukten
Ama onemli olan bebeğin rahatlaması o iyi olsun yeter.
Annem daha bı yaşına gelmeden bile inek sütü vermiş bende verdim alerji yapmadi düşün yoğurtta inek sütünden. Yiyor bişey olmuyor ki:) seviyor bideFatih prematüre doğdu onun doktoru yağ ver rahatlasın diodu tam tersi hemde bayağı bilgili bir doktor su da verdim annelerimiz nasıl büyütmüş bizi :))
Yani büyüklerimiz bizi nasıl büyüttü her ay doktora mi götürdüler sanki :) bende işte yoğurdu kendim yapcam başlıcam yavaş yavaş inşallah mamayı da keçi sütü maması var golden goat onu veriyorum diğer mamalara göre pahalı ama anne sütüne en yakın mama ve inek sütü gibi ağır değil canimAnnem daha bı yaşına gelmeden bile inek sütü vermiş bende verdim alerji yapmadi düşün yoğurtta inek sütünden. Yiyor bişey olmuyor ki:) seviyor bide
Ben devam@neslihan3434 diyete devam ediyormusun canim
Doktor dese de arada şu ve zeytinyağı vermiş tim tabi bendeBanada öyle dedi ama ben verdim
Havada çok sıcaktı bebek susuzluktan çok ağlıyordu emziriyordum olmuyor altı temizdi ozamanda
Su verdim hayli rahatladı güzelce uyudu yavrum
Verdin mi pekiBen devam
Ben iki aylık ken annem ameliyat olmuş mecburen inek sütü vermişler bana da ama ben hasta olmuşum herkese aynı tepki vermiyor ki .Annem daha bı yaşına gelmeden bile inek sütü vermiş bende verdim alerji yapmadi düşün yoğurtta inek sütünden. Yiyor bişey olmuyor ki:) seviyor bide