- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.216
- Konu Sahibi HirasininNuru
- #2.321
Aynen hastaneye giderken gezmiş oluyoruz işte:)) her şeye ıyi tarafından bakmak gerek fatih için bunu yapmak zorundayımO iyi olsun da gezersiniz bol bol inshallah :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen hastaneye giderken gezmiş oluyoruz işte:)) her şeye ıyi tarafından bakmak gerek fatih için bunu yapmak zorundayımO iyi olsun da gezersiniz bol bol inshallah :)
Öyle tabii. İyi olsun da inshallahAynen hastaneye giderken gezmiş oluyoruz işte:)) her şeye ıyi tarafından bakmak gerek fatih için bunu yapmak zorundayım
Onun bi gülüşü dünyaya bedel teyzesiÖyle tabii. İyi olsun da inshallah
Allah bağışlasın kuzucuğunuOnun bi gülüşü dünyaya bedel teyzesi
Canım Hayirli akşamlar ❤ ben görmemişim Fatih kuzum nasıl oldu? Profesôr ne dedi?
Sali günü görecek canimCanım Hayirli akşamlar ❤ ben görmemişim Fatih kuzum nasıl oldu? Profesôr ne dedi?
Tamam inşallah korkulacak bişey yokturSali günü görecek canim
Inşallah canım inşallah sağolTamam inşallah korkulacak bişey yoktur
Az birsey baksalar olmaz zaten.Dün AÖF vardı gittim geldim kızımı 3 saat aç bırakmış kocam bakmıyor ya
Altını bile almıyor ne diyorsun sadece uyutmus o kadar
Eve geldim kocam fırçaladi nerde kaldın diye
Bende 11:30ta gelicem dedim sınav ne zaman biterse o zaman gelicem dedim söz de vermedim adam 10:30 anlamış sınavım 9:30ta başlıyor yarım saat yapıp gelecekmisim de. Uyuz koca.:/
Azarladi beni resmen.
Benim 4dersim var 4 dersi yarım saatte bitiremem ki
Kahvaltı hazırlamış beklemiş bı saat.
Napim ben ekmek aldım geldim kızım uyuyordu geldiğimde.
Uyandı beni görünce mutlu oldu hemen emzirdim acıkmış baya bı saat emzidim.
Kafam donk gibi biraz uyuyayım dedim kocam rahat vermedi
Pazara gittik geldik çok yorgunum kızım gece çok huzursuzdu uyuyamadı kaç gündür karnı agriyor tuvaletini yapamiyor
Çok yorgun uykusuzum
Babası uyutmus hep sallamis annesini aramasın ağlamasın diyeAz birsey baksalar olmaz zaten.
Canim tuvaletini yapamiyorsa yardimci ol bence ondan uyumuyordur yazik yavruya.
Takma kafana bisver babalarin hepsi oyle guya birsey yapmislar gibi sen nerdesin 3 ssaat dayanamamis. Elomizde olsada emanet etmesek ama oda babasi
Benimki 2 saat dayanamiyor. Annelik kutsal diye bosuna dememisler
Canim zeytin yağı 1 kaşık içir bunu bütün çocuk doktorları söyler 1 çay kaşığı içir o ıyi gelir bide ateş ölçme aleti varya ince yeri var oraya zeytin yağı sürüp minigin poposunu hafif uyarı yapabilirsin yapması için ama o metal yere kadar yani içeri sokma iyice yumusatmis oluyosun çıkması için su içir kabızlığa ıyi gelir bunları yapabilirsin fatihin bütün doktorları söyler ve yeni doğan eğitimi aldığım için Bu kadar rahat konuşuyorum yani bilmesem asla demem canimBabası uyutmus hep sallamis annesini aramasın ağlamasın diye
Ben geldim uyandı bı mutlu oldu beni istiyor al beni diye 1 saat emzirdim öyle çok acikmis ki sora kahvaltı hazırladım çocuğa yumurta ekmek yaptım püre gibi iyice doysun diye
Evet tuvaletini yapamıyor dün akşam yaptı ama kabız olmuş napmaliyim ki
Zeytinyağı sürdüm ama işte huzursuz bu aralarCanim zeytin yağı 1 kaşık içir bunu bütün çocuk doktorları söyler 1 çay kaşığı içir o ıyi gelir bide ateş ölçme aleti varya ince yeri var oraya zeytin yağı sürüp minigin poposunu hafif uyarı yapabilirsin yapması için ama o metal yere kadar yani içeri sokma iyice yumusatmis oluyosun çıkması için su içir kabızlığa ıyi gelir bunları yapabilirsin fatihin bütün doktorları söyler ve yeni doğan eğitimi aldığım için Bu kadar rahat konuşuyorum yani bilmesem asla demem canim
HayırLi sabahlar canimm nasılsın?Rakika Akaba terelelli34 K Kuzum benim @orkidekaramel -Mihrimah @_Marla_ @Nida615
CÜMLETEN HAYIRLI SABAHLAR KIZLAAAR
Icir inşallah rantlar canim papatya çayı da çok rahatlatırZeytinyağı sürdüm ama işte huzursuz bu aralar
Hamd olsun diyelim canim senHayırLi sabahlar canimm nasılsın?
Zeytin yagi icir bir cay kasigi poposunu uyar bide bacaklarini kanina dogru it cek yaparkenZeytinyağı sürdüm ama işte huzursuz bu aralar