Ya bir defasinda da bir uye kk ile tanisma hikayeniz nasildi diye konu acmisti. Herkes de masallah kk ya ilk nerden nasil gelmisler ne amacla gelmisler falan hatirliyordu ayni senin gibi. Cok kiskanmistim. Simdi senin mesajini goruncr yine bi kiskandim Cunku ben kk ya nerden nasil geldim nicin geldim hic hatirlamiyorum Halbuki benim de bir kk hikayem olsun isterdim
Gerçekten hatırlamıyor musun?
Milattan önce 2005 yılında Google'a kadın siteleri yazmıştım, birkaç karma siteyle beraber Kadınlar Kulübü de çıktı, karmalara ziyaretçi olarak baktım, o zamanlar chat vardı, karmalardaki chatlerde kadın üyelere tanışalım anam yazılarını görünce dedim anam buralar sana göre değil, buraya baktım sırf kadın, erkek üye kabul edilmez yazısını da görünce daldım içeri
İlk ve tek göz ağrım burası, kazık çaktım o gün bugündür buradayım
Ben de çok ulvi araştırmalar yaparken"en kaliteli beyaz eşya" burası çıkıp duruyordu,bir baktım Alisin Harikalar Diyarı gibi cıvıl cıvıl,bissürü kız:))
Dedim adamsız bir ortam kızkıza iyiymiş yaaSonra üye oldum ama olamadım sandım bıraktım,sonr tesadüfen anladım ki üyeymişim
Bana kattıkları da var,aldıkları da,hepsi için çok mutluyum,örneğin 10 kilo götürdü benden,güzel arkadaşlar getirdi,artı bakış açımı geliştirdi,örneğin ağzımla kuş tutsam gelinlerime yaranamayacağımı öğrendim
bir 7 kilo daha alırsa benden daha da çok seveceğim eminim
Hamilelikle ilgili bilgi almak için üye olmuştum.
Sayenizde çok güvendiğim kocama artık hiç güvenmiyorum.. erkek değil mi o da yapar diyorumm.. onun dışında birikim yapmayı öğrendim .
Diyet sayfaları sayesinde 15 kilo verdim.. derdim tasam (Allah yaşatmasında)olduğunda biliyorum ki burdan yardım alabilirim.. vee daha bir çok şey.
Dünyaya bir problemi tek ben yaşıyorum imajıyla bakıyorsunuz. Ancak burada tüm dertlerinizin zamanla aynı tecruberlerle yaşandığına şahit oluyorsunuz.ve anlamsızca bu sizi rahatlatıyor. Sizde o kişilere ilaç oluyorsunuz .reelde insanlar birbirini kıskanır istemez mutlulugunu hatta sizin acinizdan içten içe haz alırlar. Ancak burada çok objektif yardımlar ve yorumlar .
Ben bir ruh sağlığı sitesine takılıyordum.Orası kapandı,kapanacak vaziyetteydi(Dial-up bağlantı zamanları.Ayda bilmem kaç lira telefon faturası ödeyerek internette geziniyorduk).Ordan biri bana burayı tavsiye etti.
Burası bana internette de temiz yerlerin olabileceğini öğretti:)