Ya bir defasinda da bir uye kk ile tanisma hikayeniz nasildi diye konu acmisti. Herkes de masallah kk ya ilk nerden nasil gelmisler ne amacla gelmisler falan hatirliyordu ayni senin gibi. Cok kiskanmistim.Soruya da cevap vereyim madem. Yıllar yıllar önceydi. Henüz dinozor olmadığım zamanlarda google'a "aşk acısı nasıl geçer" diye yazmıştım. Düşünün nasıl bir çaresizlik, nasıl bir boşluk. Çıkan ilk sonuç kadınlar kulübüydü. O dönem çok yardımı olmuştu burada verilen fikirlerin. Sonra tabi Nicki değiştirdim vs.
Şimdilerde de kimseye anlatmadığım her şeyi buraya yazıp çok değerli fikirler alıyorum. Hamiş, kociş, pipiş denilen kısımlardan uzak durup ruh sağlığımı koruyorum.
Ya bir defasinda da bir uye kk ile tanisma hikayeniz nasildi diye konu acmisti. Herkes de masallah kk ya ilk nerden nasil gelmisler ne amacla gelmisler falan hatirliyordu ayni senin gibi. Cok kiskanmistim.Simdi senin mesajini goruncr yine bi kiskandim Cunku ben kk ya nerden nasil geldim nicin geldim hic hatirlamiyorum Halbuki benim de bir kk hikayem olsun isterdim
Gerçekten hatırlamıyor musun?Ya bir defasinda da bir uye kk ile tanisma hikayeniz nasildi diye konu acmisti. Herkes de masallah kk ya ilk nerden nasil gelmisler ne amacla gelmisler falan hatirliyordu ayni senin gibi. Cok kiskanmistim.Simdi senin mesajini goruncr yine bi kiskandim Cunku ben kk ya nerden nasil geldim nicin geldim hic hatirlamiyorum Halbuki benim de bir kk hikayem olsun isterdim
Yok valla hic hatirlamiyorum. O kadar zorladim hafizami ama tik yok. Umarim kucuk ev aletleri hakkinda bilgi almak icin falan uye olmamişimdirGerçekten hatırlamıyor musun?
Milattan önce 2005 yılında Google'a kadın siteleri yazmıştım, birkaç karma siteyle beraber Kadınlar Kulübü de çıktı, karmalara ziyaretçi olarak baktım, o zamanlar chat vardı, karmalardaki chatlerde kadın üyelere tanışalım anam yazılarını görünce dedim anam buralar sana göre değil, buraya baktım sırf kadın, erkek üye kabul edilmez yazısını da görünce daldım içeri
İlk ve tek göz ağrım burası, kazık çaktım o gün bugündür buradayım
Yok valla hic hatirlamiyorum. O kadar zorladim hafizami ama tik yok. Umarim kucuk ev aletleri hakkinda bilgi almak icin falan uye olmamişimdirDaha ozel bir sebebi olsun istiyorum
sevgilisi olan/evli erkeklere mümkünse selam dahi verme. bazıları pek kıymetli oluyor, adamda gözün olduğu bile düşünülebilir
Burası beni de bu hale getirdi ya. Eskiden evli/bekar gibi düşünmeden erkek arkadaşlarımla sohbet eder, şakalaşırdım; erkeklerle muhabbetim de rahattı çünkü art niyetli olarak algılanabileceğimi hiç düşünmemiştim. "Eşimin iş yerindeki bekar kız arkadaşı bebeğimize altın takmak istiyormuş kocişime asılıyor olabilir mi yardımmm" tarzı bir konuyu gördükten sonra evli arkadaşlarımla muhabbet ederken diken üstünde olmaya başladım, bazı erkek veliler bir şey danışmak için arayabiliyorlar bazen iş telefonumdan. Öyle durumlarda aşırı geriliyorum karısı gelip de "Sen benim kocamla mı kırıştırıyorsun hııı?" deyip başıma bela olur diye.
Bizide katsaymış keşkeMy SouL bir dost kattı:)
az sabırlı ol kankaBizide katsaymış keşke
Gıskançlık seviyemaz sabırlı ol kanka
zıkımı tamamladın işte, ötekinin de pireler uçsunGıskançlık seviyem
Yanlız aynı anda yorum yapmış olmamızda efsane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?