şeytan işteri bunlar başımıza taş yağacak sümme haşaaa :1ninca:
valla seni okumadım bile asminim benfisfisfissenin için demedim canımkaydirigubbakcemile5ya ama zaten birinci olcektik album yapcaklardi tanincektik ondan ben solemekte mahzur gormedim :tomato:
arabesk ruhlu tanrıçam benimmmm....patlat bi baba şarkısı damardan ...olsun bitsin...hem sen senin askerden izin çıktımı kııı
ben anlamam artik kirildim gucendim agladim gozyaslarimi kim silecek hii kim:roflol:valla seni okumadım bile asminim benfisfisfissenin için demedim canımkaydirigubbakcemile5
ben anlamam artik kirildim gucendim agladim gozyaslarimi kim silecek hii kim:roflol:
senin ağlamaya hakkın yok asmin!artık sen bir ünlü adayısın..bu saatten sonra özel hayatta yok-tatlicadiarzu-:roflol:
ayy lütfen starlarım, en önemli uyarıyı unuttum
şu günden itibaren nereye kiminle ne zaman gittiğinize dikkat edin lütfen
yarışma öncesi özel hayatınızla gündeme gelmeyin zemuszemus
ueeeee tum kirli camasirlarim ortaya cikicak simdiiiakannehir
beri bak yarışma öncesi derdim vara yada ah erkeklere falan asla konu açıyım demelmaz:bu imajını zedeler daha çok sağlık ve spor topiklerine takılki halka sevimli örnek sanatçı imajı ver:1closedeyes:
-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- valla bekliyorum canım inş çenebaz keşefedecek beni sesimi :lepi:nisam aştın kendini kuzuuuişte keşfedilmeyi bekleyen gerçek bi assolist ruhu budur kızlarrr
olim dimi kıızz her türlü her şekil kaydirigubbakcemile5asminim seni her türlü tanırım ben hiç üzülme :roflol:
o yarışmadan sonra
nisam nurum her türlü olur kuzum :1hug:
ben şöle yapıcam canım ilk önce pc ye kaydedicem sesimi sonra videosunu yapcam böle daha kolaysositosositoBak nisanur benimde aklima geldi boyle yapmak ama bu iphon telefon kaydetmiyo gozu kör olasi iyi fikir
ben kızımdan vakit buldukça kocişimle kaçamak yapıyorum anamm star olunca onudamı yapamıcaz dadluunm aa olmadı ama böle yasırnaşık şeyayy lütfen starlarım, en önemli uyarıyı unuttum
şu günden itibaren nereye kiminle ne zaman gittiğinize dikkat edin lütfen
yarışma öncesi özel hayatınızla gündeme gelmeyin zemuszemus
imza müdüriyett:roflol::roflol:yok yatakları ayırmayın kız,
yarışma esnasında kafanızda hiçbir sorun olsun istemiyorum
ayrıca basının kulağına sızar, ayrılıyolar dedikodularınız çıkar falanlmaz: