KK Popstarını Arıyor

bari bugun ne giydiniz topiklerine takilayim da biraz imajimla etkiliyim oy verecek kesimi :tomato:

orada polemik oluyo olmaz:eek:lmaz:
hayvanseverler ve yardım melekleri uygun:asigim:
ayrıca şu andan itibaren sevgilin sadece arkadaşın!!ee oyunun kualı buzemuszemus
ayrıca biz rakibiz nie sana menecerlik yapıyorumki ben:smiley-cool::dilcikar:

kızlar kızlar gelemmi yanagınızdan öpemmi siz ananızın koynunda ben soğuktan ölemmi gitmeden bi şarkı sölyeyim dedim buda benden size:roflol:
neyse kızlaar ben yatar size iyi geceler öpüldünüz tatlişkolarım
sesimi dinlendireyim oda yoruluyo yazıık denemelere devamm :dance:

orada polemik oluyo olmaz:eek:lmaz:
hayvanseverler ve yardım melekleri uygun:asigim:
ayrıca şu andan itibaren sevgilin sadece arkadaşın!!ee oyunun kualı buzemuszemus
ayrıca biz rakibiz nie sana menecerlik yapıyorumki ben:smiley-cool::dilcikar:

muahahaha kizim bu isler boyle farkinda olmadan bi bakmissin beni zirveye tasimissin sonra bi yerde karsima cikip hatirladin mi beni asmin ben tanrica diosun, ben de cikaramadim diorum. bu islerin kanunu bu.
sevgili arkadas oluyo arkadaslar yabanci..
:tomato::tomato:

bugun birinden dayak yicem ama kimden acaba :roflol:

muahahaha kizim bu isler boyle farkinda olmadan bi bakmissin beni zirveye tasimissin sonra bi yerde karsima cikip hatirladin mi beni asmin ben tanrica diosun, ben de cikaramadim diorum. bu islerin kanunu bu.
sevgili arkadas oluyo arkadaslar yabanci..
:tomato::tomato:

bugun birinden dayak yicem ama kimden acaba :roflol:

yaparmısın bu yılanlığı bana:gitme:çıngıraklı nolcak:smiley-cool:

yaparmısın bu yılanlığı bana:gitme:çıngıraklı nolcak:smiley-cool:

ah hayatim yapmam deyip de kimi kandircam yapmam desen inancan mi medya dunyasi cok kalabalik biliyosun kimi taniyorum kimi tanimiyorum unutuyorum bile malesef elimde degil yani :nazar:
(zilli seni duygusal mesajla mi kandircen len beni :)))a.s.

ahahaaahh pislikkkk:roflol: :roflol:
neyse bebeğim basının olmadığı bi gün özelden görüşelim bu konuyu:nazar:(kavga ediyomuş gibi yapıp reyting yükselticez tıssss:smiley-cool:)

bana yilan diyene bak ben sesimle meshur olcem gundeme gelcem derken turlu turlu dolandiriciligin halki kandirmanin sohretin hepsinin kisa yolu sende.
halkimiz bunlari goruyo yani bilemiyorum :jeyyar:

bekkk keyfim yokk emme bgn kaydedicem şarkımı..
ha bu arada günaydınlarr...

merhabayınn kızlar bugün eşim iş yerinden mikrofon getircek onun laptopa çekicem sesimi bakim burda çok bağıramıyorum kızım uyuyo diye daha önce kameranın mikrofonuyla çekiyodum bakalım bu kez nasıl çıkıcan sesim akşam denemelere devam şimdi işlerimi bitireyimde çalışmalara devam edicem sizin çalışmalar nasıl gidiyo çeneebazım kaç tane demo aldın şekercim

Cicikz bebikim arabada daha calisamam karizma yerlerde zaten ne guzel tam coşmustum manyak birden cama vurdu herseyi mahfetti kiz arabayi cekmiyodumki bana dunuktu kamera yakalaninca arabayi cekiyorum yalanindan baska birsey bulamadim

olmuyo yaa sesşm çıkmıyo bu gidişler katılamıcam herhalde yarışmayamafoldumben

hımm güzel bir yarışma olacak sanırım:)
çok istemişimdir sesimin güzel olmasını ama yok işte
sonradan da olmuyor:)

acaba diyorum amatörleri ayrı kategoride, profesyonelleri ayrı kategoride mi değerlendirseniz

acaba diyorum amatörleri ayrı kategoride, profesyonelleri ayrı kategoride mi değerlendirseniz

evet evet keske boyle bisi olsa cunku ciddi anlamda sesim hem kotu hem de hic kullanamiyorum beneyvahedigeldismile

çenem 7/24 'üm zekana kurban :roflol:
fikir süper çok beğendim
ama bu alt yapı olayını anlamadım ben yaa
linki tıkladım açmadı zaten
illa alttan cıstak cıstak müzik mi gelecek
cıbıl sesine güvenen katılamayacak mı yani :roflol:
Çene Yapımdan açıklama bekliyorum :1closedeyes:

sarissama katılıyorum müzisyenler vardı illa kk da aklinialirimsmile

X