KK Popstarını Arıyor

aa bi dakka kiz vidolarin kime ait oldugu belirtilmicek miydi??
ihihihi ben nikimi felan soledim kayitta :))

Çenem ben foto makinemle videomu çekeyim ordan image dediinlen yükliyim diyim olur herhalde öyle dimi bayanssulusmile

Ayy bak şimdi kısıtlama yapmadın bi sürü şarkı var ya hangi birini sülesem ay valla heyecan yaptım bi kaç şarkı örneği verin bakim kıslar zemuszemus

Bide birinciye albüm çıkarıonus diiimi :hooray::kedi: :roflol:

asminim :roflol: yani isim belirtilmese oylamanın güvenilirliği açısından daha iyi olur yerimseniben
medusam yıvrım %100 özgürsün, mesela ada sahillerinde bekliyorum, mesela kış güneşi, mesela antebin hamamları, yok olmadı, kuzu kuzu, dudu dudu :teytey:
aynen dediğin gibi çek yolla bebişim :1hug:

Cenebaz sen yarildin ama ben feci rezil oldum ama sonra gulmekten yigildim o adami her gordugumde gulecem

tamam bana yeniden kayit yapmanin yollari gozuktu.. zaten dedigim seyi de bi incele de sen canim ona gore yeni kayit yapayim ben degilse onun bi de isimsiz versiyonunu cekeyimboshayallersmile

ayy çok safım yaaa....:ecrin_bebek::ecrin_bebek:medusanın imzasını tıklıyom sabah beri reklam sandım...tıklıyom tıklıyom tık yok..:roflol::roflol:
:roflol::roflol:

tanrıçacım katıl kuzum, buğulu sesinle daha da hoş olur belkilim hihoyyyt
çenem buğulumu yoksa travestimi çekiyim yollıyım sanada görbilmiyorumkismilehastalanıcak zamanı buldum madara olucaz kk halkına:smiley-cool:gerçi izinde almadım kendi kendime gelin güvey oluyorumeyvahedigeldismile

Asmin kiz sende desifre oluruz niye nikini soyluyon sanada cok guldum buarada Allah seni napmasin hemi

kızalr ben şöle yapıcam ilk önce sesimi kaydedicem sonra videosunu oluşturucam video movie makerden yapıcam yani bi video çekipte koymcam kaydıma uydurcam şekerler olumuki

beni kimse tanımasın adaletli olsun die farklı bir tarzda söyliycem..tanıycakları tarzı dahi söylemiyorum görüyosunuz:CüvCüv:

ayy tadınızdan yenmiyosunuz ya, lokum musunuz nesiniz, şekerlerim benim opuyorumnanaktan

dinlerim asmincim bakarız delikafadulden

kızalr ben şöle yapıcam ilk önce sesimi kaydedicem sonra videosunu oluşturucam video movie makerden yapıcam yani bi video çekipte koymcam kaydıma uydurcam şekerler olumuki

nisam aştın kendini kuzuuuişte keşfedilmeyi bekleyen gerçek bi assolist ruhu budur kızlarrr

ya ama zaten birinci olcektik album yapcaklardi tanincektik ondan ben solemekte mahzur gormedim :tomato:

beni kimse tanımasın adaletli olsun die farklı bir tarzda söyliycem..tanıycakları tarzı dahi söylemiyorum görüyosunuz:CüvCüv:

arabesk ruhlu tanrıçam benimmmm....patlat bi baba şarkısı damardan ...olsun bitsin...hem sen senin askerden izin çıktımı kııı

şeytan işteri bunlar başımıza taş yağacak sümme haşaaa :1ninca:

asminim seni her türlü tanırım ben hiç üzülme :roflol:
o yarışmadan sonra

nisam nurum her türlü olur kuzum :1hug:

ay çenebaz canım kaç başvuru oldu, ne zaman başlıyoz oylamaya, sabırsızlanıyorum vallaaklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…