KK Popstarını Arıyor

çenebaz msnden sana yollasam öyle olur mu?yükleyemedim katılamıcem sanırım

ben de bitirdim =) yollıcam yakında =) bakalım begenilecek mi çok mrk ediyrm ohaoldumsmile

çekişmeli bir yarışma olacak anlaşılan eyvahedigeldismile
hak eden kazansız aklinialirimsmile

kızlar bu akşam uğrayamadım, nasıl yapıldığını soranlar için ilk mesajımı editliyorum, anlatımı kopyalıyorum tamam mı şekerler hihoyyyt

imageshack bazen sorun çıkarıyor, sonra yine deneyebilirsiniz, olmayana msn veririm yerimseniben

çenem allah kahretsin hastayım yaaa:gitme:
şimdiden assolist nazı yapmıyorum valla billa hastayım:smiley-cool:
ama nolursa olsun katılıcemmÇok üzgünüm çoookbende varım:enbuyukkk:

sesi guzel olan katilmasin bakin cok pis alinirim heaa.... :dilcikar:

Bu topik cok iyi olduya valah bu yarisma anilarimi anlatsak cem yilmaza bes basariz!
Dun soyledimya arabamda calisirim diye neyse oğle yemeyinde arabama gitim bir elimde telefon oburunde fotogtaf makinasi video cekmek icin neyse muzigimi actim makinayida coşmustum sarkimi soyluyodumki biri cama vurdu acayip tirstim bir baktim bizim müsterilerden biri tabi ben rezil olmuş bir vaziyete cami astim adam dedi napiyosun leyla o an eklim durdu nediycemi bilemedim arabanin içini cekiyorum dedim niye dedi saticam ondan dedim eh videoya niye cekiyosun fotograf cekip internete koymicakmisin dedi bende dedimki detayli bir sekilde olsun diye eh muzik niye veriyosun dedi neblim degisiklik olsun diye dedim ama adam bana oyle bir bakiyoki birde fransiz ben yalan ustune yalan atiyorum isin içinden cikamadim neyse dedim arabadan ciktim en iyi ben foto koyim dedim oda bencede video biraz sacma olur dedi

Acayip katılasım geldi :hulya:studyo kaydı olmasada katılcem galibaaaaa zemuszemus

Çeneee peki videoda neyi çekecez kendimi göstertmem de ben boshayallersmile
Ses gelirken bi taraftan kamera neyi çekiyo olcek

Birde belirli bir tarz var mı meselam kii pop falan mı sölicizzz bayanssulusmile

ayy çok safım yaaa....:ecrin_bebek::ecrin_bebek:medusanın imzasını tıklıyom sabah beri reklam sandım...tıklıyom tıklıyom tık yok..:roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol:

kızlaaaaaaaaar hihoyyyt ilk demoyu aldım hihoyyyt
yaşasın çok mutluyum hihoyyyt

tanrıçacım katıl kuzum, buğulu sesinle daha da hoş olur belkilim hihoyyyt

asminim canım benim eminim hepimiz süperiz :lepi:

lapinum yarıldım valla kız :roflol:

medusacım katıl sen kız valla hatrım kalır ha, videoda kendinizi çekmeyin zaten, tanınmamanız lazım
neyi çekicem dersen orası senin yaratıcılığına kalmış, ne bileyim akvaryum varsa geç önüne çek kaydirigubbakcemile3
ya da balkon manzarasını çek yerimseniben
tarz kısıtlamamız da yoktur efenim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…