KK Popstarını Arıyor

güzellerim geldimm
dün gece bomba bi demo aldım, hem de çıbıl sesle, altyapı falan için kasmayın, istiyosanız o da kabul, istemiyosanız gerek yok şekerlerim
tencere tavacım seni de bekleriz hihoyyyt

ben de bugün çalışmaya başladım hihoyyyt
şarkıya karar verdim gibi sanki, ama becerebilirsem kaydirigubbakcemile3
rezil edersem o şarkıyı koymam

:roflol:

keyfiler güzel mi şekerler opuyorumnanaktan

amatörleri başka profesyonelleri başka yarışmaya değerlendirsek de olur ama,
belki amtörler içinden de cevherler çıkacak, zaten çoğumuz amatörüz, 1-2 kişi var, onları da yazık kendi aralarında yapalım desek katılımcı 2 ya da 3 kişi olur kaydirigubbakcemile3

evet asmincim hala açılmıyor :gitme:
ama sen o kısmını düşünme, yine olmazsa msnden atarsın bana, ben onu link haline getirmenin yolunu bulurum :1hug:

sesim düzelmezse katılmıcam yaa iyicene gitti sesim çıkmıyo hele şarkıda ses istiyo şarkı sölerkin sesimi duyamıyorum valla pazartesiye çok var ama benim sesim düzelmez ben biliyorum hep aksilikler böle zamanda gelir mafoldumben

hadi hayırlısı yaa burda önemli olan 1.lik değil burda önemli olan vakit geçirmek eğlenebilmek 1. olmuşsun sonuncu olmuşsun hiç önemli değil

Haklisin canim.
Bu arada merak ettigim sey.. Herkes söyledigi tarzi yazarsa süper olur.
Ne bileyim.. SImdi 30 kisiden 29 kisi pop söyler, biri arabesk takilirsa komik olabilir

nisanurum üzülme canım ya, inşallah düzelir sesin... :1hug:
düzelmezse bile üzülme, bundan sonra yaparız yine bu tarz yarışmalar... :1hug:
tabii ki 1. sonuncu hiç farketmez, zaten birinci haricindekilerin kim olduğunu sadece kendileri bilecek, isterlerse söylerler, o şarkıyı söyleyen bendim diye zemuszemus

Haklisin canim.
Bu arada merak ettigim sey.. Herkes söyledigi tarzi yazarsa süper olur.
Ne bileyim.. SImdi 30 kisiden 29 kisi pop söyler, biri arabesk takilirsa komik olabilir
aynen canım ama karışık olucak biri pop söler biri arabesk biti fantezi biri rock biri türk sanat müziği karışık bişi olur yani :lepi:
:teselli: saol canım benim inş yaa bundan sonrada şiir yarışması yapalım güzel ses tonlarıyla güzel içten şiileri söleyenler olur illaki ama bende umudumu kaybetmedim sesim gelice bülbül gibi şakıcam allama :roflol:

Nisanur sen niye bukadar nazlaniyonya sanki biz cok beceriyoruzda sende geri kaldin bende kendimi cok kasiyom ama sesin guzel degil maksat gir gir olsun eglenelim demi kimse beni tutamaz sohretttt olacamben tabi tum bunlarin bir bedeli var bende durmadan rezil oluyom milete anneme soyledim buarada katilicam dedim kizim senin kafanda var dedi dedim gel senide uye yapim kkya himm dedi buyasta bu eksikti dedi ahh dedim valah senin yaslarinda cok var sen kendini o sesle rezil et dedi ya hic anlamiyo bu kadinda gencleri

yuppi buldum şarkımı kızlarrrr...hiç şansınız yok gayrı...bittiniz bence hiç katılmayın ...eleneceksinizzzz...aklinialirimsmileaklinialirimsmile

vayy pop starımız damı olucekboshayallersmileHadi hayırlısı...olumunekankayizsmile

kızlar slow şarkı olurmu yada arabesk hıı bide bende altyapı sitesi açılmıyor siz nerden buldunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…