Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de bitirdim =) yollıcam yakında =) bakalım begenilecek mi çok mrk ediyrm ohaoldumsmile
hmm rakibimsin kesin kotu solemissindir o zaman
Bu topik cok iyi olduya valah bu yarisma anilarimi anlatsak cem yilmaza bes basariz!
Dun soyledimya arabamda calisirim diye neyse oğle yemeyinde arabama gitim bir elimde telefon oburunde fotogtaf makinasi video cekmek icin neyse muzigimi actim makinayida coşmustum sarkimi soyluyodumki biri cama vurdu acayip tirstim bir baktim bizim müsterilerden biri tabi ben rezil olmuş bir vaziyete cami astim adam dedi napiyosun leyla o an eklim durdu nediycemi bilemedim arabanin içini cekiyorum dedim niye dedi saticam ondan dedim eh videoya niye cekiyosun fotograf cekip internete koymicakmisin dedi bende dedimki detayli bir sekilde olsun diye eh muzik niye veriyosun dedi neblim degisiklik olsun diye dedim ama adam bana oyle bir bakiyoki birde fransiz ben yalan ustune yalan atiyorum isin içinden cikamadim neyse dedim arabadan ciktim en iyi ben foto koyim dedim oda bencede video biraz sacma olur dedi
ayy çok safım yaaa....:ecrin_bebek::ecrin_bebek:medusanın imzasını tıklıyom sabah beri reklam sandım...tıklıyom tıklıyom tık yok..:roflol::roflol: