KK Popstarını Arıyor

Bak nisanur benimde aklima geldi boyle yapmak ama bu iphon telefon kaydetmiyo gozu kör olasi iyi fikir

o degil de bu ses kaydinin formatindan dolayi imageshack sorun cikariyorsa bu is zor olcak baya yahu

ya ama zaten birinci olcektik album yapcaklardi tanincektik ondan ben solemekte mahzur gormedim :tomato:
valla seni okumadım bile asminim benfisfisfissenin için demedim canımkaydirigubbakcemile5
arabesk ruhlu tanrıçam benimmmm....patlat bi baba şarkısı damardan ...olsun bitsin...hem sen senin askerden izin çıktımı kııı

nalan sussanaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
izin çıkmadı söylemedim bile zaten vermezkieyvahedigeldismilekendi kendime gelin güvey oluyorumboshayallersmile
biz helvada deriz halvada deriz-tatlicadiarzu-damara bağladım dur:smiley-cool: tarzımı değiştirip şaşırtıcam kk ahalisini:1closedeyes:

Ay siz beni gulmekten odurceksiniz nalansu dur bir meşur olakta ondan sonra milete laf soyliyek ya olamasak kk gacilar bizi parcalar havamuzda bize kalir

ay siz çok yaşayın emi, bitanesi de gelmiş şeytanın işi diyo :roflol:
sesime güvenemiyorum, sizi kıskanıyorum demiyo da :dilcikar:

chesscim şu anda herkesler çalışmada, hasat zamanı gelmedi daha :teytey:

ayy lütfen starlarım, en önemli uyarıyı unuttum

şu günden itibaren nereye kiminle ne zaman gittiğinize dikkat edin lütfen

yarışma öncesi özel hayatınızla gündeme gelmeyin zemuszemus

ayy kocamızladamııı flört yasak şimdi..du ben yatakları ayırim geliyom...

Cenebaz benden taraf korkma ozel hayat diye birsey yok sevgili falan sana laf getirmem kuzum
Kiz şohret olunca birde sevgil yapemi?

yok yatakları ayırmayın kız,

yarışma esnasında kafanızda hiçbir sorun olsun istemiyorum

ayrıca basının kulağına sızar, ayrılıyolar dedikodularınız çıkar falan :eek:lmaz:

evet cenebazim album yapinca sevgiliyi promosyonda vericekmisin bize :jeyyar:

ayol kelin ilacı olsa :roflol:

neyse üzülmeyin siz, bu camiadan sesi sesinize boyu boyunuza uygun buluruz artık :nazar:

ueeeee tum kirli camasirlarim ortaya cikicak simdiiiakannehir

beri bak yarışma öncesi derdim vara yada ah erkeklere falan asla konu açıyım deme:eek:lmaz:bu imajını zedeler:nazar:daha çok sağlık ve spor topiklerine takılki halka sevimli örnek sanatçı imajı ver:1closedeyes:

beri bak yarışma öncesi derdim vara yada ah erkeklere falan asla konu açıyım deme:eek:lmaz:bu imajını zedeler:nazar:daha çok sağlık ve spor topiklerine takılki halka sevimli örnek sanatçı imajı ver:1closedeyes:

bari bugun ne giydiniz topiklerine takilayim da biraz imajimla etkiliyim oy verecek kesimi :tomato:

evet bi de promosyon zamanı gelince yani albümü hazırlayıp piyasaya sununca

yani anket döneminde yardım meleklerine falan takılın, halkın desteği en önemli faktör :))

nisam aştın kendini kuzuuu:eek::eek:işte keşfedilmeyi bekleyen gerçek bi assolist ruhu budur kızlarrr
-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- valla bekliyorum canım inş çenebaz keşefedecek beni sesimi :lepi:
asminim seni her türlü tanırım ben hiç üzülme :roflol:
o yarışmadan sonra

nisam nurum her türlü olur kuzum :1hug:
olim dimi kıızz her türlü her şekil kaydirigubbakcemile5
Bak nisanur benimde aklima geldi boyle yapmak ama bu iphon telefon kaydetmiyo gozu kör olasi iyi fikir
ben şöle yapıcam canım ilk önce pc ye kaydedicem sesimi sonra videosunu yapcam böle daha kolaysositososito

ben kızımdan vakit buldukça kocişimle kaçamak yapıyorum anamm star olunca onudamı yapamıcaz dadluunm aa olmadı ama böle yasırnaşık şey
yok yatakları ayırmayın kız,

yarışma esnasında kafanızda hiçbir sorun olsun istemiyorum

ayrıca basının kulağına sızar, ayrılıyolar dedikodularınız çıkar falan :eek:lmaz:
imza müdüriyett:roflol::roflol:

X