KK Omegazin :)

Aynı durumdayım canım dışarı çıkmak zorunda kalanların rabbim yardımcısı olsunOğlunun adı çok güzel çok severim Yusuf ismini

kk magazinin her yerde gözü kulağı var anlaşılan
okuması çok zevkliydi kankamstyle
​teşekkür ederiiz :)

Son düzenleme:
Selammmm :)

Kankam sayı yine süper olmuş.
Ellerine sağlık.

Bu arada ben unuttum sen unutmamışsın,
evet bekliyorum efendim

Edit: O konuyu ben de görmedim,
bak şimdi merak ettim

Son düzenleme:

Ramazan ayının başından beridir nerdeyse hergün bir bahaneyle dışarı çıktım, faturalar, pazar alışverişi, pide almaya git, canım dondurma çekti, sigaram bitti diyerek cirit attım sokaklarda, azıcık enerjik olsana sonra 2 ayda 7 kilo aldım diyorsun
Kankam'ın diğer sayısına malzeme etme kendini
Yürüyüş iyidir, sağlıktır.

Aman be mune ne yaptın sende beni , o kadarını ben dışarı çıkmaktan saymıyorum ki , böyle fellik fellik gezmeden ,alışveriş yapmadan mağaza dolaşmadan , iki üç arkadaş bir yerde oturup çay , kahve içerken çocuklar parkta oynamadan ben kendimi dışarı çıkmış hissetmiyorum .

Yoksa market , ödemeler , 1 saatte evdeyim .

Kankam hele bi yazsın beni

40 kilo verdiğimi yazmış mı da 7 kilo aldığımı yazacak

Tarihte bugün diye bir konu açabilirdi bana mesela

Son düzenleme:
Selammmm :)

Kankam sayı yine süper olmuş.
Ellerine sağlık.

Bu arada ben unuttum sen unutmamışsın,
evet bekliyorum efendim

Edit: O konuyu ben de görmedim,
bak şimdi merak ettim

Mune bizden haber kaciriyor Cudi ama senin arastirmaci arkadasindan kacmaz.:)

Degisik konuydu kalsaydi iyiydi.

Hmm 2 ayda 7 kilo mu almis Aus, aklimda bulunsun.

Hareket sart Mune. Ben cok iyi gidiyorum o konuda.

Yavas ama istikrarli kilo veriyorum . 8 kilo verdim az degil.

1 saat mi:44: ben tuhafım kabul ediyorum sadece markette stand gezerken 1 saatimi harcarım markete yürüme mesafem 5 dakika ama 5 dakikalık uzaklıktaki yerde saatlerce dururum, hatta market çalışanlarıyla beraber kapatabilirim marketi o derece yani

Eeee 3,5 yaşında bi canavarla olunca , 1 saatte tüm zavazingo işleri bitiyorsun .

Ama sana katılıyorum , bak babam 68 yaşında , yalnız yaşıyor Antalya da , hep der ki toplu alışveriş yapmayın , hergün bir bahane ile markete gider zaten daha 1 ay öncesine kadar iş hayatı devam ediyordu

Kankam verdiğin kiloları yazmaz, aldıklarını yazar, arkadan bıçaklıyor

Magazin avcısı değil misin? Ben atlatacağım sen yakalayacaksın

Kankam verdiğin kiloları yazmaz, aldıklarını yazar, arkadan bıçaklıyor

Magazin avcısı değil misin? Ben atlatacağım sen yakalayacaksın

Aaaa askolsun kimi bicaklamisim. Hic sevmem gercekleri yaziyorum ben bir kere.

Rahatsiz olduysan yazmamayim sizi.

Sansur yok o zaman Mune bir daha print screen yaparim bak:))

Yarin baska bir yenilik var, gorunce begenecek misin bakalim.

Son düzenleme:
Super olmus kankam ellerine saglik ama mune ye surekli beni hatirlatmasan keskem, kizim korkudan bdv ye ayak basamiyorum
Allahim siz siz olun amerikan buyusu adi altindaki filmi izlemeyin al iste boyle uykusuz kaldigim yetmiyormus gibi tavsan gibi her gelen sese irkiliyorum(

Sagol canim. Mune bizi arkadan picakliyorsun dedi. Bir daha Mune'den bahsetmek yok. :)

Nasil film kaliteli mi bari , puani kac. Puani 3.2 imis. Degmez.

Son düzenleme:
günaydııın of bir konu okudum az önce, içim acıyor nasıl üzüldüm anlatamam rabbim şifa versin bütün dertlilere

"allah kimseye böyle bir dert vermesin" konusu bdv de. ama uyarıyorum çok çok fena

Konuyu okumadan Mune nin duasini gorup begenmistim.

Oluyor yani Office o yuzden diyoruz ki hic bir seyi takmayalim. Hayatta sagliktan baska her sey bos. Hele bu sanalda olan sacma sapan dusmanliklar o kadar bos ve komik ki ; Allah'in gucune bile gidiyor boyle seyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…