KK Omegazin :)

Gunaydin Omagazinciler,

greenjade Omegazin'i ikinci kere birakiyor. Bundan sonra kimse bana niye oldu , ne oldu demesin.

Kendisine simdiye kadar yardim ettigi icin tesekkur ediyor ve yolun acik olsun diyoruz.

İki sefer de durup dururken bırakmadım ama bu konulara girmeyeceğim.

Ben de sana teşekkür ederim.

Konu güzel gidiyor, zaten KK'da bu tarz bir konu yok, hep sürmesi dileğimle...

Gunaydin Omagazinciler,

greenjade Omegazin'i ikinci kere birakiyor. Bundan sonra kimse bana niye oldu , ne oldu demesin.

Kendisine simdiye kadar yardim ettigi icin tesekkur ediyor ve yolun acik olsun diyoruz.

benimde diyesim vardı kursağımda kaldı :18: :18: :18: :18: :18:

emeğin için sağol,teşekkürler gjade...

Gunaydin Omagazinciler,

KAnkam ım merhaba tatlım.Yazıların benim sayfaya düştüğü için sana da merhaba demeden kapatmayayım dedim.YAz olduğundan hep dışarlardayız.Pek fırsat bulamıyorum girmeye.Bugün çok özlediğimi anladım buraları:KK34: Kadişe,parkona,hanımkeleşe...herkese sevgiler:KK16:

kadesaaaa bebeğin hayırlı olsun canım ,dün kötü bir şekilde öğrenmiş çok üzülmüştüm ama şimdi sende bebeğinde iyiymiş çok şükür saglıkla kucagına al insallah..

prenslere bir prensesmi geliyor acaba :)

sağ ol canım inşallah :) Allah hayırlısını versin.sen nasılsın?

Evet yardimcilara acigiz :))

Pakron mu yok o olmaz ama bir konusalim. :p

parkonu değerlendir sen dışı bir kaya gibi sert ama için pambıkk gibi yumuşacıktır :KK6:

4-4.30 arası ara demişti doktor ama korkuyorum valla,yeni bi şok yaşamak istemiyorum.

şuan burada ezan okunuyor..Allahın izniyle şu mübarek günde ezanların hürmetine inşallah hayırlı mutlu güzel sonuçlar alırsın canım endişelenme...rapor numaran varsa gittiğin hastanenin laboratuvar sonuçlarına gir arada sırada kontrol et..artık internette tahlil sonuçları yayınlanıyor...

Ben küstüm hepinizeee, kananam oldu evde yatıyorum dedim. Kimsede nasıl oldun dememiş :KK43::KK43::KK43::KK43:

Gormedik inan cok gecmis olsun. Umarim daha iyisindir. :nazar: Dinlenmen lazim hybris.

KAnkam ım merhaba tatlım.Yazıların benim sayfaya düştüğü için sana da merhaba demeden kapatmayayım dedim.YAz olduğundan hep dışarlardayız.Pek fırsat bulamıyorum girmeye.Bugün çok özlediğimi anladım buraları:KK34: Kadişe,parkona,hanımkeleşe...herkese sevgiler:KK16:

Gelmiyorsun ben sana kustum. Jelesec dogum gununu kutladi, haberin var mi:)

Sana da sevgiler. :KK16:

sağ ol canım inşallah :) Allah hayırlısını versin.sen nasılsın?

parkonu değerlendir sen dışı bir kaya gibi sert ama için pambıkk gibi yumuşacıktır :KK6:

Parkonla birbirimize girmemizden sayi cikamaz. :)

şuan burada ezan okunuyor..Allahın izniyle şu mübarek günde ezanların hürmetine inşallah hayırlı mutlu güzel sonuçlar alırsın canım endişelenme...rapor numaran varsa gittiğin hastanenin laboratuvar sonuçlarına gir arada sırada kontrol et..artık internette tahlil sonuçları yayınlanıyor...

canım başka bir şehirdeki özel hastane ve rapor numarası falan verilmedi hiç.

KAdişiiim bebek mi geliyooooorrr:KK9::KK9::KK9: Oyy allah analı babalı büyütsün.Ülkesine hayırlı birey olsun inşallah.Tebrik ederim :KK16:

daha tam belli değil ablacım,İnşallah.

Olmazmı Kankamım :KK34: Biz 24 saat facedeyiz onunla:KK1: Sadece foruma giremiyorum vakitsizlikten.Bugün girdim yazdım topiğime de.Sizleri unutmam ne mümkün.İllaki geleceğim kürkcü dükkanı burası:KK31: Kürkümü almadan gitmem zaten:KK50:

Olmazmı Kankamım :KK34: Biz 24 saat facedeyiz onunla:KK1: Sadece foruma giremiyorum vakitsizlikten.Bugün girdim yazdım topiğime de.Sizleri unutmam ne mümkün.İllaki geleceğim kürkcü dükkanı burası:KK31: Kürkümü almadan gitmem zaten:KK50:

Seni gormek bizi de mutlu ediyor.:KK16: Jelesec i de al gel. :)

Flash Haber: Tari bir kac gune gelecegini acikladi. :)

Gercek yuz, gercek gun, gercek arkadas...

Sahtelerinden bunaldim be arkadas.

Eskiden gercekler daha kolaydi.

Simdi sanal diye hepsi yabana atildi.

Iyi gunler Omegazin KK sosyetesi, cuma gunu yeni sayimizda gorusmek uzere.

Allah'a emanet olun. :KK16:

Gercek yuz, gercek gun, gercek arkadas...

Sahtelerinden bunaldim be arkadas.

Eskiden gercekler daha kolaydi.

Simdi sanal diye hepsi yabana atildi.

Iyi gunler Omegazin KK sosyetesi, cuma gunu yeni sayimizda gorusmek uzere.

Allah'a emanet olun. :KK16:

Sen iyice işi bunalıma bağladın.

Tükenmişlik sendromumu yaşıyon modaya uyup.:KK14:

Al işte, parkon yüzünden hamile bir kadını bunalıma soktum:KK14:
Yok yok senin bebe sessiz olur, annesini hiç üzmez, kusmazda, parkon'un bebesi olsaydı kusardı bdv'nin ortasına:KK51:
Parkon bebe yaparsa onun bebeyi alt etmesi için bende junior mune doğururum, parkonun bebesini banlar, daha anne karnında banlama nasıl yapılır, parkon takibi nasıl yapılır öğretirim :KK14:

Beni eziklediniz ahım tuttu işte:KK51:
Yakında tüm hamişler bunalıma gircek,forum bomboş kalcak.:KK53:

Sen doğur bir junior,hemen arkandan doğururum.,:emir_bebek:
KK kreşi açarız bir tane,junior Mune sınıf başkanı,junior parkon sınıfın haylaz tembeli olur.:KK14:
Seninki sınıfta düzeni sağlamaya çalıştıkça benimki sınıftakileri ayartır ,kapıdan bacadan kaçarlar artık:KK9::KK9:

X