- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.942
- Konu Sahibi KankamStyle
- #1.781
aminnn canım inşallah.. sende inşallah bugün güzeel sonuçlar al...senin sonucun kaçta çıkacak?...
4-4.30 arası ara demişti doktor ama korkuyorum valla,yeni bi şok yaşamak istemiyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aminnn canım inşallah.. sende inşallah bugün güzeel sonuçlar al...senin sonucun kaçta çıkacak?...
içimden sormak geldi ama tırstım :18:
sen parkonu al arı gibi çalışır bi de mavi kürk sözü ver tamam işte
jadeye de çok teşekkür ederiz emeği geçti çok sağ olsun
Gunaydin Omagazinciler,
greenjade Omegazin'i ikinci kere birakiyor. Bundan sonra kimse bana niye oldu , ne oldu demesin.
Kendisine simdiye kadar yardim ettigi icin tesekkur ediyor ve yolun acik olsun diyoruz.
Gunaydin Omagazinciler,
greenjade Omegazin'i ikinci kere birakiyor. Bundan sonra kimse bana niye oldu , ne oldu demesin.
Kendisine simdiye kadar yardim ettigi icin tesekkur ediyor ve yolun acik olsun diyoruz.
Haberim yoktu. Geçmiş olsun. Daha iyisinizdir inşallah.Ben küstüm hepinizeee, kananam oldu evde yatıyorum dedim. Kimsede nasıl oldun dememiş
Gunaydin Omagazinciler,
kadesaaaa bebeğin hayırlı olsun canım ,dün kötü bir şekilde öğrenmiş çok üzülmüştüm ama şimdi sende bebeğinde iyiymiş çok şükür saglıkla kucagına al insallah..
prenslere bir prensesmi geliyor acaba :)
Evet yardimcilara acigiz :))
Pakron mu yok o olmaz ama bir konusalim.
4-4.30 arası ara demişti doktor ama korkuyorum valla,yeni bi şok yaşamak istemiyorum.
canım çok teşekkürler
haydi gözün aydın olsun darısı bekleyen herkesin başına İnşallah.
Ben küstüm hepinizeee, kananam oldu evde yatıyorum dedim. Kimsede nasıl oldun dememiş
KAnkam ım merhaba tatlım.Yazıların benim sayfaya düştüğü için sana da merhaba demeden kapatmayayım dedim.YAz olduğundan hep dışarlardayız.Pek fırsat bulamıyorum girmeye.Bugün çok özlediğimi anladım buraları Kadişe,parkona,hanımkeleşe...herkese sevgiler
sağ ol canım inşallah :) Allah hayırlısını versin.sen nasılsın?
parkonu değerlendir sen dışı bir kaya gibi sert ama için pambıkk gibi yumuşacıktır
sağ ol canım inşallah :) Allah hayırlısını versin.sen nasılsın?
parkonu değerlendir sen dışı bir kaya gibi sert ama için pambıkk gibi yumuşacıktır
şuan burada ezan okunuyor..Allahın izniyle şu mübarek günde ezanların hürmetine inşallah hayırlı mutlu güzel sonuçlar alırsın canım endişelenme...rapor numaran varsa gittiğin hastanenin laboratuvar sonuçlarına gir arada sırada kontrol et..artık internette tahlil sonuçları yayınlanıyor...
KAdişiiim bebek mi geliyooooorrr Oyy allah analı babalı büyütsün.Ülkesine hayırlı birey olsun inşallah.Tebrik ederim
canım başka bir şehirdeki özel hastane ve rapor numarası falan verilmedi hiç.
daha tam belli değil ablacım,İnşallah.
Gelmiyorsun ben sana kustum. Jelesec dogum gununu kutladi, haberin var mi:)
Sana da sevgiler.
Olmazmı Kankamım Biz 24 saat facedeyiz onunla Sadece foruma giremiyorum vakitsizlikten.Bugün girdim yazdım topiğime de.Sizleri unutmam ne mümkün.İllaki geleceğim kürkcü dükkanı burası Kürkümü almadan gitmem zaten
Gercek yuz, gercek gun, gercek arkadas...
Sahtelerinden bunaldim be arkadas.
Eskiden gercekler daha kolaydi.
Simdi sanal diye hepsi yabana atildi.
Iyi gunler Omegazin KK sosyetesi, cuma gunu yeni sayimizda gorusmek uzere.
Allah'a emanet olun.
Sen iyice işi bunalıma bağladın.
Tükenmişlik sendromumu yaşıyon modaya uyup.
Al işte, parkon yüzünden hamile bir kadını bunalıma soktum
Yok yok senin bebe sessiz olur, annesini hiç üzmez, kusmazda, parkon'un bebesi olsaydı kusardı bdv'nin ortasına
Parkon bebe yaparsa onun bebeyi alt etmesi için bende junior mune doğururum, parkonun bebesini banlar, daha anne karnında banlama nasıl yapılır, parkon takibi nasıl yapılır öğretirim