Teşekkür ederim
Yorumlarım eğer birinin topiğine tavsiyede bulunmak için yazmışsam yaşamımda uyguladıklarım ve gördüklerimden yani kendimden pay biçerek yazıyorum, ortalığı sakinleştirmek için yazmışsam topiğin bütününde paylaşılanları okuyup olması gerekeni yazıyorum.
Hepsinde sanırım tecrübe ön plana çıkıyor, insan yaşı ilerledikçe daha fazla şey görüp öğreniyor, öğrenmenin yaşı olmadığını anlıyorsun zamanla.
Mesela bende senin kitap okumanı seviyorum, çok güzel bir alışkanlık, bende olmayan bir alışkanlık
Aceleci bir karakterim olduğundan hemen sonuca odaklanırım, o yüzden yüzlerce sayfa kitabı okuyamıyorum malesef, Allah'tan kızım bana çekmedi, hatta okuma alışkanlığı perçinlensin diye istediği tüm kitapları alıp okuması için teşvik ediyorum.
Bak gördün mü bir kusurum çıktı bile:))) aceleci, kitabı baştan sona okuyamayacak kadar sabırsız, çabuk kızan ama hemen yelkenleri suya indiren biriyim.
Birde çok konuşurum, telefonda 2 saat kesintisiz konuşmuşluğum vardır, hele karşımdakide konuşmayı seviyorsa eyvahlar olsun, beni dinlerken telefonun diğer ucundaki yemeğini yapar, çamaşırını asar, ütüsünü yapıp birde üstüne evini temizler, o derece yani ama konuşmak istemeyeni anlarım çok uzatmam