KK Omegazin :)

günaydınnnnnn kızlar :KK19:

herkes iyidir inşallah ?

bugün çooooooookkkk mutluyum :21: :21:

ikili testim temiz çıktı :KK76: :KK76: :KK76: :KK76:

bugün bir daha çok gurur duydum kkyla ... En Büyük KK En Büyük KK
kahretsin duygusala bağladım :KK43: :KK43: :KK43: :KK43: noldu bana yağ iyice ağlak oldum...

adamın biri çıkmış eşinin,kızının mail adresyleriyle üyelik almış...sözde gittiği doktoru,aynı kişiyi övüyorlar.. meğer övdükleri doktor,üyelikleri açan şahıs...

bravo Kazene enselemiş adamı.. :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9:

İşini seven,mesleğine aşık hastalarına saygılı gerçek bir doktor asla ve asla kendini kendi ağzıyla reklam etmez, yaptığı iş iyi ise reklama ihtiyacı yoktur, sevenide,sayanıda memnun kalanıda çoooooook olur... gelenide çoookk olur...
Allah hepimizi erdemli,gerçekten doktor kişiliğini taşıyan insanlarla karşılaştırsın..tırı vırılarla değil...

Gunaydin
Ben de kalkali cok oldu ama banka isleriyle ugrastik :)

Sizbiz gozunaydin, darisi 3'luye olsun insallah

Burda reklam amacli , insanlarin duygulariyla oynayan cok insan var
ve iyi ki Kazen var da cikarip buluveriyor :)

Gunaydin
Ben de kalkali cok oldu ama banka isleriyle ugrastik :)

Sizbiz gozunaydin, darisi 3'luye olsun insallah

Burda reklam amacli , insanlarin duygulariyla oynayan cok insan var
ve iyi ki Kazen var da cikarip buluveriyor :)

doktorum ikiliyi yaptıracağımız zaman 3lüye gerek yok demişti.. muhtemelen 3lü olmayacak ama iyi dileklerin için sağol..3lü yapılırsa işime yarar :KK34: :KK34: :KK34:

bende enselenen reklam amaçlılarını çok gördüm ama bunu yapanın doktor olması iç yakıyor... üzücü :KK47: :KK47: :KK47: :KK47:

okduğu yıllara yazık,eğitim veren hocalarına saygısızlık ve ayıppppppppp :KK47: :KK47: :KK47:

doktorum ikiliyi yaptıracağımız zaman 3lüye gerek yok demişti.. muhtemelen 3lü olmayacak ama iyi dileklerin için sağol..3lü yapılırsa işime yarar :KK34: :KK34: :KK34:

bende enselenen reklam amaçlılarını çok gördüm ama bunu yapanın doktor olması iç yakıyor... üzücü :KK47: :KK47: :KK47: :KK47:

okduğu yıllara yazık,eğitim veren hocalarına saygısızlık ve ayıppppppppp :KK47: :KK47: :KK47:

Canim benim her iki hamileligimde de sadece ikili yapilacakti ikili daha guvenilir diye
ben israr edip 3 luyu de yaptirmistim

Ben küstüm hepinizeee, kananam oldu evde yatıyorum dedim. Kimsede nasıl oldun dememiş :KK43::KK43::KK43::KK43:

ama ama ama ben ben ben $bilmiirdim.jpg

çooooook geçmiş olsun canım,nasılsın? nasıl oldun?

kimse farketmemiştir msjını... üzülme...

Gunaydin Omagazinciler,

greenjade Omegazin'i ikinci kere birakiyor. Bundan sonra kimse bana niye oldu , ne oldu demesin.

Kendisine simdiye kadar yardim ettigi icin tesekkur ediyor ve yolun acik olsun diyoruz.

Gunaydin Omagazinciler,

greenjade Omegazin'i ikinci kere birakiyor. Bundan sonra kimse bana niye oldu , ne oldu demesin.

Kendisine simdiye kadar yardim ettigi icin tesekkur ediyor ve yolun acik olsun diyoruz.

içimden sormak geldi ama tırstım :18:

sen parkonu al arı gibi çalışır bi de mavi kürk sözü ver tamam işte :KK53:

jadeye de çok teşekkür ederiz emeği geçti çok sağ olsun :KK16:

Ben küstüm hepinizeee, kananam oldu evde yatıyorum dedim. Kimsede nasıl oldun dememiş :KK43::KK43::KK43::KK43:

Kankam a bir merhaba diyeyim dedim.Açtım ve sizin yazınız geldi karşıma .Çok geçmiş olsun.Neden olduğu ile ilgili bir bilgim yok ama inşallah çabuk atlatır sağlığınıza biran önce kavuşursunuz.

X