- 16 Ağustos 2010
- 293.150
- 603.134
- 43
- Konu Sahibi KankamStyle
- #1.761
İyi geceler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sende nasıl bir insansan artık, insan bir tane mı kalp kırmaz
bir yerde herhangi bir kişiyle polemiği bile olmaz mı Eki Görüntüle 757238
sana boşuna kibarım demiyorum ben
hakkını verıyorsun
Yok canım ne haddime sana rakip olmak. :111: Ben dedim zaten bu şiir işlerinden anlamam diye...Bana rakip mi ciktin yani. Ben bos zamanimda yazayim da gor. Seninkinde kafiye cok az.
...
wooooOOOoowww! Hayırlısı olsun.Kizlar bugun biriyle tanistim okuldan. Daha fazla gizleyemeyecegim .
Gunaydin
Ben de kalkali cok oldu ama banka isleriyle ugrastik :)
Sizbiz gozunaydin, darisi 3'luye olsun insallah
Burda reklam amacli , insanlarin duygulariyla oynayan cok insan var
ve iyi ki Kazen var da cikarip buluveriyor :)
doktorum ikiliyi yaptıracağımız zaman 3lüye gerek yok demişti.. muhtemelen 3lü olmayacak ama iyi dileklerin için sağol..3lü yapılırsa işime yarar
bende enselenen reklam amaçlılarını çok gördüm ama bunu yapanın doktor olması iç yakıyor... üzücü
okduğu yıllara yazık,eğitim veren hocalarına saygısızlık ve ayıppppppppp
Canim benim her iki hamileligimde de sadece ikili yapilacakti ikili daha guvenilir diye
ben israr edip 3 luyu de yaptirmistim
Ben küstüm hepinizeee, kananam oldu evde yatıyorum dedim. Kimsede nasıl oldun dememiş
günaydınnnn
Rabbim muhabbetinizi arttırsınkıskandımmm
kadesacığım çokkk sevindimm
günaydınnnnnn kızlar
herkes iyidir inşallah ?
bugün çooooooookkkk mutluyum
ikili testim temiz çıktı
canım çok teşekkürler
haydi gözün aydın olsun darısı bekleyen herkesin başına İnşallah.
Gunaydin Omagazinciler,
greenjade Omegazin'i ikinci kere birakiyor. Bundan sonra kimse bana niye oldu , ne oldu demesin.
Kendisine simdiye kadar yardim ettigi icin tesekkur ediyor ve yolun acik olsun diyoruz.
Ben küstüm hepinizeee, kananam oldu evde yatıyorum dedim. Kimsede nasıl oldun dememiş
canım hiç haberim yok neden oldu kanama durumun nasıl ?