KK Omegazin :)

Arada ilginç diyaloglar yakaladığım çok topik oluyor, içimden bu tip topikleri espriyle kapamak geliyor ama yanlış anlaşılır, Carrie beni biliyor alınmaz ama bilmeyenler espri yaptığımı anlamaz, dalga geçiyorum, alay ediyorum sanar:KK14:
Birde kadını ne kadar banlarsam banlayayım hiç tavır yapmaz Allah için, işle arkadaşlığı karıştırmıyoruz, aramızda seviyeli bir ilişki var:KK51:

mune, feci bir merak içindeyim seninle ilgili Eki Görüntüle 757234
bir insan bu kadar mı kusursuz, bilgili, anlayışlı olur yahu :26:
reelde tanımadığım için kusursuz diyorum, burada kusursuzsun çünkü.

Carrie yi severim. Ciddden banlanan ama uslanmayanlardan. Kimse dalga gectigini dusunmedi. Dusunen de yatagini ayri sersin. :)

Boyle komik mesajlari ayri bir bolumde sergileyelim. Ne dersin:)

Komik mesajları derken konu kapatırken nazım geçen üyelerin topiklerine yazdığım komik kapama yazılarını mı:KK14:
Birde sahte üyeliklerin konularına el sallayın mesajım var:KK9:

mune, feci bir merak içindeyim seninle ilgili Eki Görüntüle 757234
bir insan bu kadar mı kusursuz, bilgili, anlayışlı olur yahu :26:
reelde tanımadığım için kusursuz diyorum, burada kusursuzsun çünkü.

:KK17::KK17::KK17: bak şimdi fena utandım, kusursuz demeyelim ama kusursuzluk Allah'a mahsus, olumsuz yanlarımda var, anlayış yaş olgunluğundan birde ergen annesi olmaktan geliyor sanırım, bilgi biraz hayat tecrübesi birazda kk'nin bana kattıklarından ibaret.

:KK17::KK17::KK17: bak şimdi fena utandım, kusursuz demeyelim ama kusursuzluk Allah'a mahsus, olumsuz yanlarımda var, anlayış yaş olgunluğundan birde ergen annesi olmaktan geliyor sanırım, bilgi biraz hayat tecrübesi birazda kk'nin bana kattıklarından ibaret.
Ben de söre katılıyorum aynen öylesiniz:nazar:

reelde elbet kusurlusundur, kusursuz insan olmaz çünkü.
ama burada gerçekten kusursuzsun
hem ev ile ilgileniyorsun, hem iş ile :KK23: hem yemek yapıp, hemde her yerde nasıl olabiliyorsun Eki Görüntüle 757237
asla iltifat değil, işinde kusursuzsun.
kazen seni boş yere mavi yapmamış. bu kürkü kolay kolay kimse taşıyamaz bence.
mantıksız gelen bir tane bile yorumun yok, bunu nasıl becerebılıryorsun :KK53:

Sağol canım benim o senin güzeliğin:KK17::KK19:
Nasılsın:KK19:

ben ciddiyim ama :KK1: herkes hakkında yorum yapmam
heleki bu tarz yorumlar. gerçekten öyle olanlara yaparım ve kimse yağ çektiğimi düşünemez
çünkü herkese yaptığım yorumlardan değil:KK70:
sayılı kişilere yaparım:KK70::KK19:
şükür diyelim :) kitap okuyorum
uykum gelınce kkya gırıp bakıp çıkıyorum
sonra devam edıyorum kitabıma:KK53:

ben ciddiyim ama :KK1: herkes hakkında yorum yapmam
heleki bu tarz yorumlar. gerçekten öyle olanlara yaparım ve kimse yağ çektiğimi düşünemez
çünkü herkese yaptığım yorumlardan değil:KK70:
sayılı kişilere yaparım:KK70::KK19:
şükür diyelim :) kitap okuyorum
uykum gelınce kkya gırıp bakıp çıkıyorum
sonra devam edıyorum kitabıma:KK53:
:KK17:Canım ben reel hayattada böyleyim:KK31:Çok korkarım insanları kırmaya:KK9:Çok kırılırım alınırım ama yinede susabiliyorum:KK31:Çok teşekkürler canım güzel düşüncelerin için seni çok iyi biliyorum ben de:KK19:Allah iyilik versin canım:KK19:Maşaallah kitap okumana imreniyorum:KK19:Rabbim herşeyi gönlüne göre versin:KK16:

:KK17:Canım ben reel hayattada böyleyim:KK31:Çok korkarım insanları kırmaya:KK9:Çok kırılırım alınırım ama yinede susabiliyorum:KK31:Çok teşekkürler canım güzel düşüncelerin için seni çok iyi biliyorum ben de:KK19:Allah iyilik versin canım:KK19:Maşaallah kitap okumana imreniyorum:KK19:Rabbim herşeyi gönlüne göre versin:KK16:

tahmın edebılıyorum seni. bence bırazda içine atan bir insansın sen.
saol canım, severek okuyorum
konumdan sonra resmen kitap sayısı levelleri atladım :KK53:

tahmın edebılıyorum seni. bence bırazda içine atan bir insansın sen.
saol canım, severek okuyorum
konumdan sonra resmen kitap sayısı levelleri atladım :KK53:
Biraz öyle bir yapımda var:)
Ne güzel canım severek yapmak isteği artırıyor zaten:KK31::nazar:Benim yemek yapma isteğim gibi:KK1:

reelde elbet kusurlusundur, kusursuz insan olmaz çünkü.
ama burada gerçekten kusursuzsun
hem ev ile ilgileniyorsun, hem iş ile :KK23: hem yemek yapıp, hemde her yerde nasıl olabiliyorsun Eki Görüntüle 757237
asla iltifat değil, işinde kusursuzsun.
kazen seni boş yere mavi yapmamış. bu kürkü kolay kolay kimse taşıyamaz bence.
mantıksız gelen bir tane bile yorumun yok, bunu nasıl becerebılıryorsun :KK53:

Teşekkür ederim:KK16:
Yorumlarım eğer birinin topiğine tavsiyede bulunmak için yazmışsam yaşamımda uyguladıklarım ve gördüklerimden yani kendimden pay biçerek yazıyorum, ortalığı sakinleştirmek için yazmışsam topiğin bütününde paylaşılanları okuyup olması gerekeni yazıyorum.

Hepsinde sanırım tecrübe ön plana çıkıyor, insan yaşı ilerledikçe daha fazla şey görüp öğreniyor, öğrenmenin yaşı olmadığını anlıyorsun zamanla.

Mesela bende senin kitap okumanı seviyorum, çok güzel bir alışkanlık, bende olmayan bir alışkanlık:KK14:
Aceleci bir karakterim olduğundan hemen sonuca odaklanırım, o yüzden yüzlerce sayfa kitabı okuyamıyorum malesef, Allah'tan kızım bana çekmedi, hatta okuma alışkanlığı perçinlensin diye istediği tüm kitapları alıp okuması için teşvik ediyorum.

Bak gördün mü bir kusurum çıktı bile:))) aceleci, kitabı baştan sona okuyamayacak kadar sabırsız, çabuk kızan ama hemen yelkenleri suya indiren biriyim.

Birde çok konuşurum, telefonda 2 saat kesintisiz konuşmuşluğum vardır, hele karşımdakide konuşmayı seviyorsa eyvahlar olsun, beni dinlerken telefonun diğer ucundaki yemeğini yapar, çamaşırını asar, ütüsünü yapıp birde üstüne evini temizler, o derece yani ama konuşmak istemeyeni anlarım çok uzatmam :KK9:

X