KK Omegazin :)

Kadesa çok sevindim canım yaa

Bana ne oluyorsa

Cidden sevindim ama , önce müjdeli haber , sonrasında hayal kırıklığı , şimdi yine güzel haberlerle geldin .

Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin .

Kadesam çok sevindim senin için.
Bugün çok dua etmiştim Rabbim de kabul etti.
Allahın izniyle kucağına aldığın günleri de görürüz.

Sizbiz beni sormuşsun canım çıkmak zorunda kaldım ,
geldiğim de saçma bir olayın içinde adım geçiyordu buraya dönemedim.
İyiyim teşekkür ederim.

Kankammmmmmm havada aşk rüzgarları var demek.
Hadi hayırlısı :)

Sagol tatlim.

Pakrona kalsa hemen evlenderecek beni. Sanki yemegimi, suyumu veriyor da beni basindan saviyor.

kadesammmm çook şükür,ohhh zuzuyla iyisiniz çok mutlu oldum..

nineliğe ben adayım.hele kız ninesi olursam tadından yenmez olur

ablaım nasılsın inşallah görüşmeyeli?

bunalıma girdim birden,kötü etkilendim şimdi ağlama krizine girebilirim heran,giriyorum,gir....dim
Sizbiz burda olsa dansöz oynatırdı bize.
İkinci yabancı damadımız geliyor

oynatmazmıyım bir parmak şıkı hemen feda olsun Kankama Eki Görüntüle 757184 Eki Görüntüle 757184 Eki Görüntüle 757184 Eki Görüntüle 757184 Eki Görüntüle 757184 Eki Görüntüle 757184 Eki Görüntüle 757184 Eki Görüntüle 757184 Eki Görüntüle 757184 Eki Görüntüle 757184 Eki Görüntüle 757184 Eki Görüntüle 757184

bugün burada önce üzüldük sonra 2 sevinç yaşadık.. Kankamm 2. sevinçsin ve 2. yabancı damadımız senden olacak 2sinde görüşeceksin..bence bu "2" de bir işaret olabilir artık silgiden işaret kapanlardan olacaz 2sine kadar haydi hayırlısı tüm KK Omegazincilere

Eki Görüntüle 757186 Eki Görüntüle 757184 Eki Görüntüle 757184 Eki Görüntüle 757184 Eki Görüntüle 757184 Eki Görüntüle 757184 Eki Görüntüle 757184

Cok sagol guzel dileklerin icin.

:)) 2 ugurlu rakam. Yegenim eskiden en cok 2 yi seviyorum derdi. Biz neden derdik. Cok yakisikli derdi. :))

Dogru söylüyor evlen tabi hem de enişte İngilizmiş

Benden de

Gaza gelip 2 yi beklemesem mi:)

Omegazinciler ,

Bir kac gun gelemezsem kusura bakmayin.

Gelince boyle kaliyorum. Bir sey yapamiyorum.

En iyisi hic girmemek, bir kac gun. :)

Kadesa haberlerini okurum . Kalbim seninle.

Pakron arkamdan konusma.

Jade burasi sana emanet.

Isim vermediklerim darilmasin. Omegazin hepinizi kapsiyor.

Iyi geceler deyip kapanisi yapiyorum.

Son düzenleme:

Al işte, parkon yüzünden hamile bir kadını bunalıma soktum
Yok yok senin bebe sessiz olur, annesini hiç üzmez, kusmazda, parkon'un bebesi olsaydı kusardı bdv'nin ortasına
Parkon bebe yaparsa onun bebeyi alt etmesi için bende junior mune doğururum, parkonun bebesini banlar, daha anne karnında banlama nasıl yapılır, parkon takibi nasıl yapılır öğretirim

Mune sende cok gec geliyorsun. Tam cikiyordum seni gordum. Mune'me selam vermeden cikmiyim dedim. Anlastigimiz gibi Pakronu suresiz banliyoruz.

Carrie nerdeeee ?
Gümledi miii arkideşimmm..

Yok annem gümlemedi, BDV'de konu açmış, konunun ana teması ous'u face'de kendi duvarına şarkı paylaşıyormuş, efendim Carrie hanımın duvarına paylaşmazsa şarkıları üstüne alınamazmış hanımefendi, bende topiğini potpori eşliğinde kapadım, kapadığım konusunu okursan anlarsın

Ama guzel yazmissin, ben her okudugumda guluyorum. Nasil bir mesaj o oyle.

Ama guzel yazmissin, ben her okudugumda guluyorum. Nasil bir mesaj o oyle.

Arada ilginç diyaloglar yakaladığım çok topik oluyor, içimden bu tip topikleri espriyle kapamak geliyor ama yanlış anlaşılır, Carrie beni biliyor alınmaz ama bilmeyenler espri yaptığımı anlamaz, dalga geçiyorum, alay ediyorum sanar
Birde kadını ne kadar banlarsam banlayayım hiç tavır yapmaz Allah için, işle arkadaşlığı karıştırmıyoruz, aramızda seviyeli bir ilişki var

Carrie yi severim. Ciddden banlanan ama uslanmayanlardan. Kimse dalga gectigini dusunmedi. Dusunen de yatagini ayri sersin. :)

Boyle komik mesajlari ayri bir bolumde sergileyelim. Ne dersin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…