- 7 Mart 2013
- 3.680
- 14
-
- Konu Sahibi KankamStyle
- #1.701
Saol canim, Allah isteyen herkese nasip etsin...
Bu aralar dogum günün olmali sanirim...Simdiden tebrikler...
Bende az uzanip bisiler izleyim. Mentalist takilayim az...iyi gecelerrrrrrrrrrr
Kadesam çok sevindim senin için.
Bugün çok dua etmiştim Rabbim de kabul etti.
Allahın izniyle kucağına aldığın günleri de görürüz.
Sizbiz beni sormuşsun canım çıkmak zorunda kaldım ,
geldiğim de saçma bir olayın içinde adım geçiyordu buraya dönemedim.
İyiyim teşekkür ederim.
Kankammmmmmm havada aşk rüzgarları var demek.
Hadi hayırlısı :)
kızlar yazılanları okumadım msjlara da dönemiyorum ancak yaşadığım şehirde ki doktor ve tahminleri yüzünden 3 gündür mala döndüm..kızlar samsuna gittim ultrasona girdim..tek kese var,normal gebelik ve kesem gayet güzel,haftasıyla uyumlu..kan değerlerinin bu durumda pek önemi yokmuş ve dış gebelik falan değil..2 hafta sonra rutin kontrolümüz var doktor herşey yolunda dedi şimdilik..
artık Allah'tan gelene razıyız inşallah sağlıklı devam eder hep..hepinizi çok öpüyorum,akşama gelirim.
nineliğe ben adayım.hele kız ninesi olursam tadından yenmez olur
Şimdi konu bebe olunca bende yaştan dem vuruyorum ama ne var yaşta diyorlar, o yüzden bana 36 yaş diye başlayan cümleler kurma
Ama uykusuz geceler, kusmuk, gaz sancısı, gece yarısı acıkıp var gücünle ağlayan bir bebeyi Allah isteyene versin dersen kocaman bir amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin derim, Allah isteyene, olmayana nasip etsin
Senin bebe muzur olur zaten, kesin ınga demeden bdv der, konulara dalıp ortalığı karıştırır, bunları düşününce yok annem kalsın, bana bir parkon yetiyor
Sizbiz burda olsa dansöz oynatırdı bize.
İkinci yabancı damadımız geliyor
Kadesam çok sevindim senin için.
Bugün çok dua etmiştim Rabbim de kabul etti.
Allahın izniyle kucağına aldığın günleri de görürüz.
Sizbiz beni sormuşsun canım çıkmak zorunda kaldım ,
geldiğim de saçma bir olayın içinde adım geçiyordu buraya dönemedim.
İyiyim teşekkür ederim.
Kankammmmmmm havada aşk rüzgarları var demek.
Hadi hayırlısı :)
Sagol tatlim.
Pakrona kalsa hemen evlenderecek beni. Sanki yemegimi, suyumu veriyor da beni basindan saviyor.
bugün burada önce üzüldük sonra 2 sevinç yaşadık.. Kankamm 2. sevinçsin ve 2. yabancı damadımız senden olacak 2sinde görüşeceksin..bence bu "2" de bir işaret olabilirartık silgiden işaret kapanlardan olacaz 2sine kadar haydi hayırlısı tüm KK Omegazincilere
Dogru söylüyor evlen tabi hem de enişte İngilizmiş
Benden de
kadesammmm çook şükür,ohhh zuzuyla iyisiniz çok mutlu oldum..
ablaım nasılsın inşallah görüşmeyeli?
bunalıma girdim birden,kötü etkilendim şimdi ağlama krizine girebilirim heran,giriyorum,gir....dim
oynatmazmıyım bir parmak şıkı hemen feda olsun Kankama Eki Görüntüle 757184 Eki Görüntüle 757184 Eki Görüntüle 757184 Eki Görüntüle 757184 Eki Görüntüle 757184 Eki Görüntüle 757184 Eki Görüntüle 757184 Eki Görüntüle 757184 Eki Görüntüle 757184 Eki Görüntüle 757184 Eki Görüntüle 757184 Eki Görüntüle 757184
bugün burada önce üzüldük sonra 2 sevinç yaşadık.. Kankamm 2. sevinçsin ve 2. yabancı damadımız senden olacak 2sinde görüşeceksin..bence bu "2" de bir işaret olabilirartık silgiden işaret kapanlardan olacaz 2sine kadar haydi hayırlısı tüm KK Omegazincilere
Eki Görüntüle 757186 Eki Görüntüle 757184 Eki Görüntüle 757184 Eki Görüntüle 757184 Eki Görüntüle 757184 Eki Görüntüle 757184 Eki Görüntüle 757184
Al işte, parkon yüzünden hamile bir kadını bunalıma soktum
Yok yok senin bebe sessiz olur, annesini hiç üzmez, kusmazda, parkon'un bebesi olsaydı kusardı bdv'nin ortasına
Parkon bebe yaparsa onun bebeyi alt etmesi için bende junior mune doğururum, parkonun bebesini banlar, daha anne karnında banlama nasıl yapılır, parkon takibi nasıl yapılır öğretirim
Öperim çok..
Carrie nerdeeee ?
Gümledi miii arkideşimmm..
Carrie nerdeeee ?
Gümledi miii arkideşimmm..
Yok annem gümlemedi, BDV'de konu açmış, konunun ana teması ous'u face'de kendi duvarına şarkı paylaşıyormuş, efendim Carrie hanımın duvarına paylaşmazsa şarkıları üstüne alınamazmış hanımefendi, bende topiğini potpori eşliğinde kapadım, kapadığım konusunu okursan anlarsın
Ama guzel yazmissin, ben her okudugumda guluyorum. Nasil bir mesaj o oyle.
Arada ilginç diyaloglar yakaladığım çok topik oluyor, içimden bu tip topikleri espriyle kapamak geliyor ama yanlış anlaşılır, Carrie beni biliyor alınmaz ama bilmeyenler espri yaptığımı anlamaz, dalga geçiyorum, alay ediyorum sanar
Birde kadını ne kadar banlarsam banlayayım hiç tavır yapmaz Allah için, işle arkadaşlığı karıştırmıyoruz, aramızda seviyeli bir ilişki var