- 8 Haziran 2009
- 14.782
- 11.186
-
- Konu Sahibi KankamStyle
- #1.661
Şimdi konu bebe olunca bende yaştan dem vuruyorum ama ne var yaşta diyorlar, o yüzden bana 36 yaş diye başlayan cümleler kurma
Ama uykusuz geceler, kusmuk, gaz sancısı, gece yarısı acıkıp var gücünle ağlayan bir bebeyi Allah isteyene versin dersen kocaman bir amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin derim, Allah isteyene, olmayana nasip etsin
Senin bebe muzur olur zaten, kesin ınga demeden bdv der, konulara dalıp ortalığı karıştırır, bunları düşününce yok annem kalsın, bana bir parkon yetiyor
Bende bir Ingilizle evlenmem demistim. Yoksa bu bir isaret mi. :)
kankam sen gelinliği seçmeye başla canım
Senin anlatımına bayılıyorum.
Az kalsın bu kadar hamişten gaza gelicektim
Çok şükür kendime geldim
Mune'nin aksamki sarkilarini gordunuz mu. Orda koptum iste.
bende hiç zengin olmam diyorum, eh kısmet o zaman bakalım bekliyorum büyük konuşmamı yakındahepinizinki çıktı benimkide çıksın inşallah
evet kadişe katılıyorum, seç gelinliği bize de göster
Mune'nin aksamki sarkilarini gordunuz mu. Orda koptum iste.
hemde konu sahibi alınmasın diye konusunda paylaşmış
Sen buraya yazmışsın akşam , baktım
Kerîye de ancak bir potporiyle veda edilirdi
Bende koptum.
Office senin isteklerin ters calisiyor uzgunum.
BDV ye konu acarim, dun evlendim ama yarin gelinlik giyicem diye.
36 yasindayim 33 yasindan once Kenan Imirzalioglu gibi kara tiplerden hoslaniyordum ama uc senedir boyle degil , degisti. Simdi kumral olacak renkli gozlu olacak. Baska kurtarmiyor.
O kisim kolay.:)
BDV den sana gelecek muhtemel cevaplar : "Araya mesafe koy, sınırını baştan belli et, boşa gitsin, bir uzamandan destek al"
ahaha bende...asla sarisin birisi hosuma gitmez diyordum, esim beyaza yakin sari sacli ve yesil gözlü...Asla asla deme....
hemde konu sahibi alınmasın diye konusunda paylaşmış
Carrie duvarına paylaşılmayan hiçbirşeyi üstüne alınmıyormuş, koydum potporiyi kapadım topiği, ama anladı, üstüne alındı bak, şarkılarıda beğenmiş olacak ki beğeni butonuna basmış
Bizde dalga geçeriz kankamla,BdV ilk oldu deriz artıkBDV den sana gelecek muhtemel cevaplar : "Araya mesafe koy, sınırını baştan belli et, boşa gitsin, bir uzamandan destek al"
ahaha bende...asla sarisin birisi hosuma gitmez diyordum, esim beyaza yakin sari sacli ve yesil gözlü...Asla asla deme....
Bizde dalga geçeriz kankamla,BdV ilk oldu deriz artık
Ve tezimiz çürümüş oldu.
Kankam sen bu adamla evlenmiyosun canım
İngiliz ama esmer olacak senin güvey.
Esmer olmaz sarisin olmaz. Ben ruyamda gordum ona cok benziyordu hadi bunu da soyleyeyim.
Senin konu iyice BdV lik oldu kankam.
Sen ayın 2 sini bekleme, yarın okula gidiyorsun.
Biz çatlarız meraktan
Bu arada bizi düğüne çağırırsın heralde,
Enaz 20 kişi geliriz bak
Bosanmiycam , kocami seviyorum derim ben.
Sonra mesajlar daha da sertlesir , bende konum kapanabilir mi. Konuyu kapatmak icin ne yapiyoruz derim. :)
Yalniz beni iyice havaya soktunuz ayin 2 sinde gidip evlenme teklif ediyorum.