KK Omegazin :)

Senin anlatımına bayılıyorum.
Az kalsın bu kadar hamişten gaza gelicektim
Çok şükür kendime geldim

Office senin isteklerin ters calisiyor uzgunum.

BDV ye konu acarim, dun evlendim ama yarin gelinlik giyicem diye.

Son düzenleme:
36 yasindayim 33 yasindan once Kenan Imirzalioglu gibi kara tiplerden hoslaniyordum ama uc senedir boyle degil , degisti. Simdi kumral olacak renkli gozlu olacak. Baska kurtarmiyor.

O kisim kolay.:)

ahaha bende...asla sarisin birisi hosuma gitmez diyordum, esim beyaza yakin sari sacli ve yesil gözlü...Asla asla deme....

Carrie duvarına paylaşılmayan hiçbirşeyi üstüne alınmıyormuş, koydum potporiyi kapadım topiği, ama anladı, üstüne alındı bak, şarkılarıda beğenmiş olacak ki beğeni butonuna basmış

BDV den sana gelecek muhtemel cevaplar : "Araya mesafe koy, sınırını baştan belli et, boşa gitsin, bir uzamandan destek al"

Bosanmiycam , kocami seviyorum derim ben.

Sonra mesajlar daha da sertlesir , bende konum kapanabilir mi. Konuyu kapatmak icin ne yapiyoruz derim. :)

ahaha bende...asla sarisin birisi hosuma gitmez diyordum, esim beyaza yakin sari sacli ve yesil gözlü...Asla asla deme....

Yalniz beni iyice havaya soktunuz ayin 2 sinde gidip evlenme teklif ediyorum.

BDV den sana gelecek muhtemel cevaplar : "Araya mesafe koy, sınırını baştan belli et, boşa gitsin, bir uzamandan destek al"
Bizde dalga geçeriz kankamla,BdV ilk oldu deriz artık

Ve tezimiz çürümüş oldu.
Kankam sen bu adamla evlenmiyosun canım
İngiliz ama esmer olacak senin güvey.

Esmer olmaz sarisin olmaz. Ben ruyamda gordum ona cok benziyordu hadi bunu da soyleyeyim.

Senin konu iyice BdV lik oldu kankam.
Sen ayın 2 sini bekleme, yarın okula gidiyorsun.
Biz çatlarız meraktan

Bu arada bizi düğüne çağırırsın heralde,
Enaz 20 kişi geliriz bak

Senin konu iyice BdV lik oldu kankam.
Sen ayın 2 sini bekleme, yarın okula gidiyorsun.
Biz çatlarız meraktan

Bu arada bizi düğüne çağırırsın heralde,
Enaz 20 kişi geliriz bak

Beklesin beyefendi. :) 2 sinde konustuk 2 sinde olacak once gitmenin ne anlami var ki.

Ben ne zaman hizli hareket etsem sonu iyi gitmiyor, bu kez yavas hareket edicem.

Evleneyim de 40 kisi gelin sizden mi korkucam lenn:)

Son düzenleme:
Bosanmiycam , kocami seviyorum derim ben.

Sonra mesajlar daha da sertlesir , bende konum kapanabilir mi. Konuyu kapatmak icin ne yapiyoruz derim. :)

Yalniz beni iyice havaya soktunuz ayin 2 sinde gidip evlenme teklif ediyorum.

cok gec evlenmis birisi olarak, iki seyi kendim adina kesin söyleyebilirim...Birincisi yabanci damat cok iyi, ikincisi nikahta keramet varmis gercektende:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…