- 27 Aralık 2011
- 63.314
- 61.041
-
- Konu Sahibi KankamStyle
- #1.721
Arada ilginç diyaloglar yakaladığım çok topik oluyor, içimden bu tip topikleri espriyle kapamak geliyor ama yanlış anlaşılır, Carrie beni biliyor alınmaz ama bilmeyenler espri yaptığımı anlamaz, dalga geçiyorum, alay ediyorum sanar
Birde kadını ne kadar banlarsam banlayayım hiç tavır yapmaz Allah için, işle arkadaşlığı karıştırmıyoruz, aramızda seviyeli bir ilişki var
Carrie yi severim. Ciddden banlanan ama uslanmayanlardan. Kimse dalga gectigini dusunmedi. Dusunen de yatagini ayri sersin. :)
Boyle komik mesajlari ayri bir bolumde sergileyelim. Ne dersin:)
Komik mesajları derken konu kapatırken nazım geçen üyelerin topiklerine yazdığım komik kapama yazılarını mı
Birde sahte üyeliklerin konularına el sallayın mesajım var
mune, feci bir merak içindeyim seninle ilgili Eki Görüntüle 757234
bir insan bu kadar mı kusursuz, bilgili, anlayışlı olur yahu :26:
reelde tanımadığım için kusursuz diyorum, burada kusursuzsun çünkü.
Ben de söre katılıyorum aynen öylesinizbak şimdi fena utandım, kusursuz demeyelim ama kusursuzluk Allah'a mahsus, olumsuz yanlarımda var, anlayış yaş olgunluğundan birde ergen annesi olmaktan geliyor sanırım, bilgi biraz hayat tecrübesi birazda kk'nin bana kattıklarından ibaret.
bak şimdi fena utandım, kusursuz demeyelim ama kusursuzluk Allah'a mahsus, olumsuz yanlarımda var, anlayış yaş olgunluğundan birde ergen annesi olmaktan geliyor sanırım, bilgi biraz hayat tecrübesi birazda kk'nin bana kattıklarından ibaret.
Ben de söre katılıyorum aynen öylesiniz
Sağol canım benim o senin güzeliğinsende nasıl bir insansan artık, insan bir tane mı kalp kırmaz
bir yerde herhangi bir kişiyle polemiği bile olmaz mı Eki Görüntüle 757238
sana boşuna kibarım demiyorum ben
hakkını verıyorsun
Sağol canım benim o senin güzeliğin
Nasılsın
ben ciddiyim amaherkes hakkında yorum yapmam
heleki bu tarz yorumlar. gerçekten öyle olanlara yaparım ve kimse yağ çektiğimi düşünemez
çünkü herkese yaptığım yorumlardan değil
sayılı kişilere yaparım
şükür diyelim :) kitap okuyorum
uykum gelınce kkya gırıp bakıp çıkıyorum
sonra devam edıyorum kitabıma
Canım ben reel hayattada böyleyim Çok korkarım insanları kırmaya Çok kırılırım alınırım ama yinede susabiliyorum Çok teşekkürler canım güzel düşüncelerin için seni çok iyi biliyorum ben de Allah iyilik versin canım Maşaallah kitap okumana imreniyorum Rabbim herşeyi gönlüne göre versin
Biraz öyle bir yapımda var:)tahmın edebılıyorum seni. bence bırazda içine atan bir insansın sen.
saol canım, severek okuyorum
konumdan sonra resmen kitap sayısı levelleri atladım
Biraz öyle bir yapımda var:)
Ne güzel canım severek yapmak isteği artırıyor zatenBenim yemek yapma isteğim gibi
Yok anlatmamıştınsenın böreğinide unutmadım
rüyamda yemiştim, hatırladın mı Eki Görüntüle 757244 hani sen kiloluydun ve ben senın alt katına tasınmıstım ve sende bana bır tabak börek getırmıstın
anlatmıstım ya sana
Yok anlatmamıştınSen beni görmüştün değil mi
Yok anlatsan hatırlarım hafızam iyidiranlattım aslında, ya da arada kaynamıstı
evet gördüm seni
Yok anlatsan hatırlarım hafızam iyidirNe böreğiydi
Su böreği yaptığım zaman görmüşsündürsu böreğine benzıyordu
reelde elbet kusurlusundur, kusursuz insan olmaz çünkü.
ama burada gerçekten kusursuzsun
hem ev ile ilgileniyorsun, hem iş ilehem yemek yapıp, hemde her yerde nasıl olabiliyorsun Eki Görüntüle 757237
asla iltifat değil, işinde kusursuzsun.
kazen seni boş yere mavi yapmamış. bu kürkü kolay kolay kimse taşıyamaz bence.
mantıksız gelen bir tane bile yorumun yok, bunu nasıl becerebılıryorsun