KK Omegazin :)

Gunaydin Omegazin KK sosyetesi:)

Dunku bir animi anlatayim. Otobuste en arkadan bir onceki koltukta oturuyorum. En arkaya bir kadin geldi oturdu. Kisa sacli, burnu kupeli , marjinal diye tanimlayacagimiz tiplerden. Ben dis gorunuse takan biri olmadigim halde asi biri gibi geldi bana. Bir baktim ayaklarini uzatiyor. Bir daha baktim rahatsiz oldum cunku icimden de "Niye ayaklarini uzatiyor bu simdi , ne rahat tipler var su dunyada" diye saydirdim biraz. Sonucta benim alanimi biraz gasp ediyor ayaklariyla bende rahatsiz oluyorum. Sonra baska biri inecekti bende onun yerine gecmeyi planladim. O benden once davrandi. Aman neyse o gecsin de ben kalayim yerimde geldim. Sonra baktim gecerken ayaklari sakatmis. Ondan oyle uzatarak oturmasi gerekiyormus.

Sonra ben dusuncelerimden utandim tabi. Insan kimseye boyle onyargiyla yaklasmamali dedim icimden.

Siz siz olun , bir insani dis gorunusuyle degerlendirmeyin sonradan benim gibi afallarsiniz ve siz siz olun dis gorunusunuzle ilgili sacma sapan seyleri kafaniza takmayin cunku o sizin begenmediginiz iki gozu, iki kulagi, iki ayagi, iki eli , bir agzi kullanmayan insanlar var.

Kissadan hisse iste.

P.S. Bir kac gun fazla giremiycem. Pakron'dan kaciyorum. Kadesa sana ayri bir gecmis olsun diliyorum. Umarim kendine gelirsin ve toparlarsin.

Once Allah'a sonra Jade'e emanetsiniz.

Yoksun ama gelince okursun :))

O senin yaşadığın şeyi bir programında Üstün Dökmen anlatmıştı. "Bir otobüse binersiniz çocuk katıla katıla ağlıyordur, ne terbiyesiz dersiniz yanında kazık kadar annesi var hiç terbiye vermiyor dersiniz ama çocuk babasını kaybetmiştir, hastaneden dönüyorlardır" demişti.

Bunun gibi bir sürü örnek ...

Süper bir yerden yakalamışsın.

Benim minnoş uyuyor geliyorumm özledim buraları yahu..
Eşimde 10 gün kadar gececi..
Minnoşu erken uyut canım,saat 12 den sonra karşılaşamıyoruz.

Değil mi ama? Misal parkon kürkte kürk tutturmuş, beleşe kürk mü olur,parkon cık cık cık
Müdürüm ben senin için 2 haftadır hazırlık yapıyorum,henüz hazırlıklar tamamlanmadı ondan haber vermedim ,sürpiz yapcaktım
Parkon hep belesci zaten. Yesil kurkte istemiyor illa mavi olacak diyor. Once bir seni davet etsin , sonra anlasirsiniz degil mi yani. Olmuyor Pakron:)

Dip not: Kizdigim zaman ona Pakron diyorum.
Ben ısrarla o Pakronu görmezden geliyorum ama illa gözüme sokcan demi
Seni helikopternen Dubai ye götürüp orda iftar yaptırcam ben Mune.
Orda 2 saat erken açarsın iftarını ,
Ne kadan düşünceliyim ben yakendimi sefiyom
Sevilmeyecek kadın mıyım
Havalarda sicak fena olmaz. :) Askolsun kal canim. Burdan forumdakileri banlariz. Kurkunu odunc alirim , seni gezmeye gonderirim ben pat pat Parkon'u banlarim iyi olur yani.
Parkon kadar pambuk düşsün kafana kankam
nedir bu dedikodu dedikodu,bi daha uyumıycam,burda nöbet bekliycem arkamdan atıp tutmayın diye
Başımın üstünde yerin var

Biz böyle anlaşırız
Sadece ben anlarım

Kıskandım,birtek benle uzaktan anlaşıyo Mune sanıyodum

Günaydın Omegazin aboneleri,

10. sayımız çıktı.

Konunun ilk mesajından ulaşabilirsiniz.

Son düzenleme:
Benide al,beraber Alaska ya gidelim hybris im.
Kartopu oynarız tüm yıl ne güzel

Valla ya Gözüm hava durumunda neresi soğuksa oraya iç geçirerek bakıyorum. Yaz, sıcak, kalabalık bana göre değil. Ruhum sıkılıyor vıcık vıcık kalabalıktan.

Bu Mayıs'ta can dostumla birlikte güya soğuk bir ülkeye gittik. Ben nasıl seviniyorum istanbul sıcak, orada hiç olmazsa biraz yağmur görürüm, yüzüme soğuk çarpar diye. Anaaaa bir gittik hava sıcak, 5 gün tişörtle gezdik. Şans mı var bende

Bahtsız bedevim benim
Alaska ya git bi dahaki sefere ,işini şansa bırakma.
Ben yaz tatilini de severim ,yağmuru sevmem.
Kara aşığım,yazın bile kar yağsın istiyorum.

Bahtsız bedevim benim
Alaska ya git bi dahaki sefere ,işini şansa bırakma.
Ben yaz tatilini de severim ,yağmuru sevmem.
Kara aşığım,yazın bile kar yağsın istiyorum.

Yok ya ben gri hatta koyu giri hava seviyorum. Yağmurlu, kasvetli, çamurlu. Gençkene severdim yaz tatilini, şimdi gidip denize, havuza bakıp bakıp dönüyorum.

Yok ya ben gri hatta koyu giri hava seviyorum. Yağmurlu, kasvetli, çamurlu. Gençkene severdim yaz tatilini, şimdi gidip denize, havuza bakıp bakıp dönüyorum.

O zaman sen Londraya yerleşicen hybris im.
Benim en dayanamadığım havadır gri hava,içim bunalır,bunalıma girerim.
o havada dışarı çıkmak istemem,battaniyenin altında kumanda elimde yatarım sadece.

Bakin simdi ne yapiyoruz.

Kadesa ya siir yaziyor herkes.

K-A- D- E- S- A

Uzgun ya neselensin biraz. 10 dakika sonra herkes yazsin bakalim neler cikacak. Katilanlar bu mesaji begensin.
Şiir yazmayı da okumayı da sevmem!
Belli başlı birkaç şiir haricinde tabii...

AKROSTİŞ'te de berbatımdır.

Amma velakin KADESA için bir iki bir şey karalamak istedim. (Yalnız ciddi karalama oldu. Gülmeyin lütfen ilkokul çocuğu ayarındaki şiirime. :76:)

K adesa kadesa
A ğlamasa hep gülse
D ünden bugüne
E ğer, biraz daha iyiyse
S eviniriz buna biz de yürekten çok çok,
A rkadaşımızın mutluluğu kadar önemli bir şey yok!

:78::82::87::90:

Parkonum Alaska Alaska dedik. Yattım Alaska belgeseli izliyorum. Bugün kontrolüm vardı bir baktım hafif ir kanama ölüp biterek dr.a gittim. Allaha şükür birşey yok iğne oldum dinleniyorum.

Parkonum Alaska Alaska dedik. Yattım Alaska belgeseli izliyorum. Bugün kontrolüm vardı bir baktım hafif ir kanama ölüp biterek dr.a gittim. Allaha şükür birşey yok iğne oldum dinleniyorum.

Hay Allah hybris im,dikkat edin kendinize.
Nazar oldu hepiniz bir hamiş hamiş gezince
Bende kadesayı merak ettim,ne olduğunu dokorlar anlamadı,samsuna sevk ettiler diye yazmış.
Mesaj attım geri dönmedi,çok merak ettim ya.

yok ablam aday adayıyım :) denemeler sürüyor bakalım sen nasılsın görüşmeyeli

İyiyim canım,herşey aynı bende.
Sıcaklarla boğuşuyorum,iftarı bekliyorum.
Karar verdiyseniz yakındır senin müjdeli haberde.
Yakında hamişlere liste yapıcam herkes hamile.

İyiyim canım,herşey aynı bende.
Sıcaklarla boğuşuyorum,iftarı bekliyorum.
Karar verdiyseniz yakındır senin müjdeli haberde.
Yakında hamişlere liste yapıcam herkes hamile.

bakalım inşallah bende cok istiyorum ama allahtan hayırlısı artık ,bahara kucagımda olur ne güzel evet cok hamıle kalmak isteyen arkadas var yedıgımız ıctıgımızden mı cok bılmekten mı anlamadım hemen olmuyo cocuk :)

annelerimiz bize nasıl hamıle kalmıs anlamıyorum hesap kıtap bılmem dıyo annem hala :)

Kadesacım canımsınya
Arada sırada uğrarım buraya
Derdinle üzüldüm şuara
Etme eyleme hemen kendini toplaya
Sen unutma lazımsın buraya
Al bendende bukadarya

senin için Kadesamm hem kafiyeli hem akrostiş

temeeeemmmmmm çoook fena ama ama ama ama :78:

O zamanlar teknoloji bu kadar ileri değildi..ve teknolojinin olumlu yanlarının yanında getirdiği olumsuz yanları da çok fazla.. Bu olumsuzluklarda maalesef üremeyi de etkiliyor..İnşallah Allahım tez zamanda sana ve senin gibi bebek isteyenlere sağlıkla nasip etsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…