KK Omegazin :)

ben burun ameliyatımı oldum....memnunum...ama hala ödemli tam iyileşmedim.....tus için 5 puana daha ihtiyacım var.....eski soru çözüyorum

bugün boyun düzleşmesi tanısı aldım.....napcaz bilmiyorum

Aaa oyle mi gecmis olsun. Bende boyun ve bel icin pilates , akupunktur ve fizik tedaviye gidiyorum.

Senin gibi doktorda care bulamazsa biz olelim.

Aaa oyle mi gecmis olsun. Bende boyun ve bel icin pilates , akupunktur ve fizik tedaviye gidiyorum.

Senin gibi doktorda care bulamazsa biz olelim.

tek tedavisi yüzmek ve üzülmemekmiş........yani doktorun yapabileceği pek birşey yok.........annem böyleyken kaslarımı nasıl rahat bırakabilirim ki....gerçi biraz bahsetmiştim sana annemden....eminim benim ex inde katkıları olmuştur.....ne yazıkki geri dönüşü olmayan bir hastalık

Ben kaçtım Kankam.

İyi geceler size.

Kapanış şarkım...

[video=youtube;Cz67xAMTDy8]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Cz67xAMTDy8#t=5s[/video]

Yok benim agrilarim yavas yavas geciyor. Kafama bile igne yiyorum. :) Ne olduguna degil, cozumune bakacaksin. Birde bugun bir hap verdi degisik bir hap bakalim nasil etkileyecek beni.

Ne guluyon:) Yasin ilerlesin sende boyle dusuneceksin.

Hayir gidemezsin. Ben cikinca sen cikacaksin once olmaz.:)

Son düzenleme:

sende demi aynı hastalık var....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…