- 21 Mart 2011
- 5.595
- 80
-
- Konu Sahibi KankamStyle
- #1.541
bodoslama dalmak istedim nedense :)
O zamanlar teknoloji bu kadar ileri değildi..ve teknolojinin olumlu yanlarının yanında getirdiği olumsuz yanları da çok fazla.. Bu olumsuzluklarda maalesef üremeyi de etkiliyor..İnşallah Allahım tez zamanda sana ve senin gibi bebek isteyenlere sağlıkla nasip etsin inşallah...
Hoş geldin, geldikçe KK'dan haber de getir bize.
Parkon kadesaya ne olmus
niye Samsuna sevk etmisler?
Allahim insallah kotu bir sey degildir
3 kese gorunuyor diyordu((
teknolojı konusu evet ama şöyle bir durumda var annem yılda 3-4 kez regl olurmus ve bana 1 ay sonra hamıle kalmıs :):) iyi dileklerin içn cok teşekkür ederim hamılelerın duası tutarmış :) sende yavrunu saglıcakla kucagına al inşallah
boş hamilelikti ama şimdi bende korktum neden sevk edilmiş.. Allah yardımcısı olsun,acil şifalar versin tez zamanda iyileşsin inşallah...
Benim aklima mol gebelik geldi de korkmasin diye yazmadim
3 kese gorunuyor diyordu
Insallah degildir
Benim aklima mol gebelik geldi de korkmasin diye yazmadim
3 kese gorunuyor diyordu
Insallah degildir
Sabah kan testinde değeri yükselmişti cudana.
Doktoru arayacaktı,biraz önce mesaj çekmiş Samsun a gidiyorum,burda anlamadılar dua edin diye.
Mesaj attım ama telefonuna bakmıyor.
Mol gebelik ne cudanam?
Sabah kan testinde değeri yükselmişti cudana.
Doktoru arayacaktı,biraz önce mesaj çekmiş Samsun a gidiyorum,burda anlamadılar dua edin diye.
Mesaj attım ama telefonuna bakmıyor.
Mol gebelik ne cudanam?
Of vallahi canim sikildi ya
Mol gebelik uzum gebeligi diye de biliniyor
netten bakin cok canim sikildi simdi
Radyolog hamileliği boş kese çıkmıştı kadesanın kürtaj olacaktı,bugün ne oldu anlamadım,haber alır almaz yazıcam sizlere.
Sizbiz,sen nasılsın canım benim.
Özledim senide,bebişin cinsiyeti belli mi?
Parkoncum belki keselerden birisinde bebek oluşmaya başlamıştır ve diğerleri boştur.. o yüzden değeri yükselmeye başlamıştır...
İnşallah öyledir.. İnşallah mol gebelik değildir....
çooook şükür parkoncum iyiyim,bugün kadesadan iyi haberler alsam çok daha iyi olacağım...valla bende sizleri çoookcöözledim..ara ara gelip çaktırmadan hasret giderdim sizlerle..ama konulara öyle dalmıştınız ki bugün yaptığım gibi bodoslama dalmayayım demiştim
doktorum biraz ketum çıktı kesinleşmeden cinsiyetini söylemem diyor..
sen nasılsın canım?nasıl gidiyor?
Ayyy şaka gibi,
Normal bir hamilelik geçirdiğini söylemişler Samsunda Kadesaya,hiç birşey yokmuş kızlar
Şimdi nine oluyosun diye mesaj atmış
Gelsin ben ona yapcağımı biliyorum