KK Omegazin :)

Parkon kadesaya ne olmus
niye Samsuna sevk etmisler?

Allahim insallah kotu bir sey degildir :KK43:
3 kese gorunuyor diyordu :KK43:((

Mol gebelik mi acaba?
aklima geldi de korkmasin diye yazmamistim :KK43:

Son düzenleme:
O zamanlar teknoloji bu kadar ileri değildi..ve teknolojinin olumlu yanlarının yanında getirdiği olumsuz yanları da çok fazla.. Bu olumsuzluklarda maalesef üremeyi de etkiliyor..İnşallah Allahım tez zamanda sana ve senin gibi bebek isteyenlere sağlıkla nasip etsin inşallah...

teknolojı konusu evet ama şöyle bir durumda var annem yılda 3-4 kez regl olurmus ve bana 1 ay sonra hamıle kalmıs :):) iyi dileklerin içn cok teşekkür ederim hamılelerın duası tutarmış :) sende yavrunu saglıcakla kucagına al inşallah

Parkon kadesaya ne olmus
niye Samsuna sevk etmisler?

Allahim insallah kotu bir sey degildir :KK43:
3 kese gorunuyor diyordu :KK43:((

boş hamilelikti ama şimdi bende korktum neden sevk edilmiş.. Allah yardımcısı olsun,acil şifalar versin tez zamanda iyileşsin inşallah...

teknolojı konusu evet ama şöyle bir durumda var annem yılda 3-4 kez regl olurmus ve bana 1 ay sonra hamıle kalmıs :):) iyi dileklerin içn cok teşekkür ederim hamılelerın duası tutarmış :) sende yavrunu saglıcakla kucagına al inşallah

bilmeden zamanı tutturmuşar yanii.. maşallah :KK1:

aminnn canım inşallah....

Sabah kan testinde değeri yükselmişti cudana.
Doktoru arayacaktı,biraz önce mesaj çekmiş Samsun a gidiyorum,burda anlamadılar dua edin diye.
Mesaj attım ama telefonuna bakmıyor.
Mol gebelik ne cudanam?

Benim aklima mol gebelik geldi de korkmasin diye yazmadim
3 kese gorunuyor diyordu :KK43:
Insallah degildir :KK43:

mol gebelik değildir inşallah...zaten ikisi küçülmüştü..ve değerleri düşmeye başladı..bildiğim kadarıyla yanlış bilmiyorsam tabii mol gebelikte değerler düşmüyordu.. bir taneside dış gebelikti.. belki dış gebelik yüzünden sevk etmişlerdir..Allah tez zamanda acil şifalar versin inşallah...

Doktoru arayacaktı,biraz önce mesaj çekmiş Samsun a gidiyorum,burda anlamadılar dua edin diye.
Mol gebelik ne cudanam?

Of vallahi canim sikildi ya

Mol gebelik uzum gebeligi diye de biliniyor
netten bakin cok canim sikildi simdi :KK43:

Radyolog hamileliği boş kese çıkmıştı kadesanın kürtaj olacaktı,bugün ne oldu anlamadım,haber alır almaz yazıcam sizlere.

Sizbiz,sen nasılsın canım benim.
Özledim senide,bebişin cinsiyeti belli mi?

Mol gebelik ne cudanam?

Parkoncum belki keselerden birisinde bebek oluşmaya başlamıştır ve diğerleri boştur.. o yüzden değeri yükselmeye başlamıştır...
İnşallah öyledir.. İnşallah mol gebelik değildir....

Radyolog hamileliği boş kese çıkmıştı kadesanın kürtaj olacaktı,bugün ne oldu anlamadım,haber alır almaz yazıcam sizlere.

Sizbiz,sen nasılsın canım benim.
Özledim senide,bebişin cinsiyeti belli mi?

çooook şükür parkoncum iyiyim,bugün kadesadan iyi haberler alsam çok daha iyi olacağım...valla bende sizleri çoookcöözledim..ara ara gelip çaktırmadan hasret giderdim sizlerle..ama konulara öyle dalmıştınız ki bugün yaptığım gibi bodoslama dalmayayım demiştim :KK1:
doktorum biraz ketum çıktı kesinleşmeden cinsiyetini söylemem diyor..

sen nasılsın canım?nasıl gidiyor?

Parkoncum belki keselerden birisinde bebek oluşmaya başlamıştır ve diğerleri boştur.. o yüzden değeri yükselmeye başlamıştır...
İnşallah öyledir.. İnşallah mol gebelik değildir....

Öyle olduğunu umut ediyorum sizbizim .
Sizleride meraklandırdım,şimdi biraz işim var.
Ben haber alırsam anında yazarım size.

çooook şükür parkoncum iyiyim,bugün kadesadan iyi haberler alsam çok daha iyi olacağım...valla bende sizleri çoookcöözledim..ara ara gelip çaktırmadan hasret giderdim sizlerle..ama konulara öyle dalmıştınız ki bugün yaptığım gibi bodoslama dalmayayım demiştim :KK1:
doktorum biraz ketum çıktı kesinleşmeden cinsiyetini söylemem diyor..

sen nasılsın canım?nasıl gidiyor?

kııııııııııııııııııızzz diyoruuum beeeeen :) erkeklerinki genelde hemen belli olur kızlarda bıraz yanılma payı olabılır :)

Ayyy şaka gibi,

Normal bir hamilelik geçirdiğini söylemişler Samsunda Kadesaya,hiç birşey yokmuş kızlar:KK53:

Şimdi nine oluyosun diye mesaj atmış:KK53:

Gelsin ben ona yapcağımı biliyorum

X