KK Omegazin :)

Sen ne yap et odanı kaptırma :)
Açıkça söyle gizlilik ilkesine aykırı olmaz de

hanımlar branşlarınız rehberlik mi?

Günaydın kızlar,

Kadiş hadi bakalım 2 durumlar içinde hayırlısı. Birinci durum uzmanlık alanım ama okul işlerinden hiç anlamıyorum, inşallah içine sinen bir oda arkadaşın olur.

Günaydın kızlar,

Kadiş hadi bakalım 2 durumlar içinde hayırlısı. Birinci durum uzmanlık alanım ama okul işlerinden hiç anlamıyorum, inşallah içine sinen bir oda arkadaşın olur.

günaydın canım,çok teşekkürler dünürüm :) her ikisi içinde hayırlısı olsun bakalım zaman ne gösterecek.

Gönlüne göre olsun.
İyi geceler

eveeett şok şok falş flaş biraz önce tayin istemiş bulunuyorum :)

ben müdürü aramadan sağ olsun sabah o beni aradı ve hemen 2.kademeye tayin iste dedi..çünkü 1.kademenin öğrenci sayısı az olursa normum düşüremiş ve eğer 2.kademeye de biri gelirse direkt norm fazlası olurmuşum..o yüzden 2.kademeye tayin istedim,umarım benden yüksek puanlı biri de istememiştir

selam kızlar

kadesa hayırlısı olsun canım

İnşallah olur, tabii hayırlısıyla.

Hadi hayırlısı.

Kadesa sizde gec kalinmis ya bize bunu gecen sene 29 haziranda yaptilar
ve tayin falan istemedik .
Herkesi oldugu kademede biraktilar lise kismindaydim orda kaldim yani ( hele bir yerimden oynatsaydilardi )
ama kimseye duyurmadilar bir ben biliyordum :)
Haksizlik da yapildi mudur istedigini istedigi yere verdi
Tabi okullar acilip ogrenilince
kurulda bir suru tantana cikti tabi.
branscilari da arayip hangi kismi istediklerini sordular
il ici tayinlerden once, okulun normlarini buna gore bildirdiler ilceye.
Mesela rehber ogretmenimiz ortaokul kismini istemis,
il ici ve il disi tayinlerde de ortaokul normu kapaliydi, disardan ilkokul ve lise kismina rehberlikci geldi

Yani mudurun yanlis yapmis tayinler baslamadan sizi yerlestirip normlari buna gore ile veya ilceye bildirmeliydi
Hepinizi acikta birakmis yani
Gecen sene mersin de sizinki gibi yapmis butun okul dagilmis
hep disardan yuksek puanlilar gelmis

ayrica 1. kademede ogrenci sayisi azsa norm falan dusmuyor ozel egitimde :)
Sonucta norm verilmek zorunda cunku artik ayri okul olarak degerlendiriliyor

Son düzenleme:
selam kızlar

kadesa hayırlısı olsun canım

ablacım çok teşekkürler,uzun zamandır görüşemedik nasılsın?

evet psikolojik danışmanlar dertleşiyor diye topik mi açsam

limon meslektaşmışız ne güzel,aç bi topik bütün danışmanlar toplaşıp dertlerimizi dökelim ortaya :)

İnşallah olur, tabii hayırlısıyla.

gülümsün çok teşekkürler,hayırlısı olsun.

Hadi hayırlısı.

sağ ol canım,şu pazartesi bi gelseydi

o konuda bilgim yok ama müdür bu sabah gördüm 2.kademeyi bakanlık açmış dedi,şu an ben 1.kademedeyim sıkıntı yok ama eğer sayı azalırsa normum düşebilir o da garanti olsun 2.kademeye geç dedi..geçen sene 2.kademe öğrencisi az olduğu için norm yoktu zaten.lise kısmımız yok bizim sadece ilköğretim var.yalnız eğer 2.kademeye geçersem 3 sene daha yerimden kıpırdayamıycam,off hepsi ayrı bi olay ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…