- 7 Mart 2013
- 3.680
- 14
-
- Konu Sahibi KankamStyle
Bende duydum hemen geldim
Biri benden mi bahsetti :)
magazinle ilişkileri sıcak tutmak lazımhep "kolay gelsin çocuklar, nasılsınız" falan demek gerek
Yok karin tokluguna calistiriyorum. Yasasin kotuluk.
şimdi öğrendim şok odum ya 50 öğrenci mevcutlu bi okuldayım 1.ve 2.kademe olarak ayrıldı ama sözde bi ayrım bu ve iki kadro açmışlar..ya zaten ben bile yapacak bişi bulamıyorum çoğu zaman eğer 2.biri gelirse napıcaz biz:2:
oyyy darlandım
Sen ne yap et odanı kaptırma :)
Açıkça söyle gizlilik ilkesine aykırı olmaz de
hanımlar branşlarınız rehberlik mi?
Günaydın kızlar,
Kadiş hadi bakalım 2 durumlar içinde hayırlısı. Birinci durum uzmanlık alanım ama okul işlerinden hiç anlamıyorum, inşallah içine sinen bir oda arkadaşın olur.
Gönlüne göre olsun.
İyi geceler
günaydın
birimiz özel eğitimciyiz diğerimiz rehber öğretmen :) sen de mi psikolojik danışmansın yoksa?
İnşallah olur, tabii hayırlısıyla.eveeett şok şok falş flaş biraz önce tayin istemiş bulunuyorum :)
ben müdürü aramadan sağ olsun sabah o beni aradı ve hemen 2.kademeye tayin iste dedi..çünkü 1.kademenin öğrenci sayısı az olursa normum düşüremiş ve eğer 2.kademeye de biri gelirse direkt norm fazlası olurmuşum..o yüzden 2.kademeye tayin istedim,umarım benden yüksek puanlı biri de istememiştir
eveeett şok şok falş flaş biraz önce tayin istemiş bulunuyorum :)
ben müdürü aramadan sağ olsun sabah o beni aradı ve hemen 2.kademeye tayin iste dedi..çünkü 1.kademenin öğrenci sayısı az olursa normum düşüremiş ve eğer 2.kademeye de biri gelirse direkt norm fazlası olurmuşum..o yüzden 2.kademeye tayin istedim,umarım benden yüksek puanlı biri de istememiştir
selam kızlar
kadesa hayırlısı olsun canım
evetpsikolojik danışmanlar dertleşiyor diye topik mi açsam
İnşallah olur, tabii hayırlısıyla.
Hadi hayırlısı.
Kadesa sizde gec kalinmis ya bize bunu gecen sene 29 haziranda yaptilar
ve tayin falan istemedik .
Herkesi oldugu kademede biraktilar lise kismindaydim orda kaldim yani ( hele bir yerimden oynatsaydilardi )
ama kimseye duyurmadilar bir ben biliyordum :)
Haksizlik da yapildi mudur istedigini istedigi yere verdi
Tabi okullar acilip ogrenilince
kurulda bir suru tantana cikti tabi.
branscilari da arayip hangi kismi istediklerini sordular
il ici tayinlerden once, okulun normlarini buna gore bildirdiler ilceye.
Mesela rehber ogretmenimiz ortaokul kismini istemis,
il ici ve il disi tayinlerde de ortaokul normu kapaliydi, disardan ilkokul ve lise kismina rehberlikci geldi
Yani mudurun yanlis yapmis tayinler baslamadan sizi yerlestirip normlari buna gore ile veya ilceye bildirmeliydi
Gunaydin Omegazin Ailesi:) Jade sayini merakla bekliyoruz, benim hakkimda kotu birsey yazma kafani kirarim.
Meali: Istedigini yaz sorun degil. :)