KK Omegazin :)

böyle bir sevimsiz kalktım bugün, sonra o sevimsizlik-aksiliğe, aksilik- kavgaya sebebiyet verdi. hasar : birkaç kırık kalp offfff bugü bitse de gitsek

Evet o sevimsizlik bende de var. Su grubunun ucgeni bulusuyormus ondandir belki. Degisik testlerden geciyoruz.

Buraya zaten kafa dagitmaya geliyoruz office.

Evet o sevimsizlik bende de var. Su grubunun ucgeni bulusuyormus ondandir belki. Degisik testlerden geciyoruz.

Buraya zaten kafa dagitmaya geliyoruz office.

wohooo benim ki ateş grubu demek o yüzden yakıp geçiyorum öyle valla iyi ki giriyoruz buraya yoksa gerçekten mahvedebilirim elime ilk geleni

Olay,olay ,olay!!!!!!!!!!!!

Sevgili adminimizden tehdit;

''Kazen'e bırakmıyorum, artık direk ben çarpıyorum, kendi kendinizi korkutursanız her daim aklınızda karabasan morbasan olursa geceleri bilinçaltınız size oyunlar oynar.''

Diyerek BDV ye dalan Mune biranda kalabalığı dağıttı:18::18:

Ben dağılmadım kii gizli gizli köşelerden izliyorum

:18::18::18::18::18::18::18::18::18:

karabasanımızı yedirmeyiz

ayyyyy okumam ben öyle konuları allah saklasın zaten korkmaktan bile korkarım ben mune nin yorumunu bile parkonum sayesinde okudum girmem ben öyle kötü topiklere

tatile çıkmak istiyorum artık, fazla tatili olan var mı

Ben dağılmadım kii gizli gizli köşelerden izliyorum

:18::18::18::18::18::18::18::18::18:

karabasanımızı yedirmeyiz
Anarşiksiniz kızım siz.
Elmy biber gazı yemeden dağılmam diyon yani, yönetim acil biber gazı tedarik etsin bari

Bakın ofisime,akıllı akıllı duruyor burda.
Ofisi'm Ramazan'da tatili naapcan,bayramda gel ben seni götürürüm tatile.

Hımmm ben hemen gaz maskemi takayım o vakit :) ya da kadişi kendime siper ederim :)

Flash flash flash

Uyelerin giris tarihi
mesajlar kisminin altina
mentioned
tagged eklenmis

Bu ne demek ki :)

Kendimi yakın hissetiğim birkaç konu dışına çıkmadığımdan, hiç haberim yok! Neler oldu acaba?
BDV'deye birkaç kez baktım da birçoğu "uydurma" gibi geliyor bana!

Bu arada DALYA diyebilecek miyim acaba? Yoksa 99'da kalacak mı mesajım.

Vawwwww,

Biraz önce mesajımın alıntılandığı bildirildi bana

Teknolociye bak be

Daha neler görcez kimbilir

Töbe bismillah:

Şeytan oyuncağı bunlar

Flash flash flash

Uyelerin giris tarihi
mesajlar kisminin altina
mentioned
tagged eklenmis

Bu ne demek ki :)

Yeni ozellikler eklenmis , kimden kac kere bahsedilmis, kim kac kere alinti yapilmis gibi. Seni tag ladim cudi :)

Daha deneme asamasinda gidip geliyor. :)

Son düzenleme:
Dur bi deneyeyim.
Elmayra çabık çık o konudan.
Bak ceza yiycen.

:) ya ne dedim ben :)

Yardım etmekte mi suc. Kadın saydırdı bana töbe töbe durduk yerde sinirlerimi bozdu :)

Bu arada ben arkadaşlarıma cip taktım yeni butona gerek yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…