KK Omegazin :)

Hiç belli olmaz benim bir arkadaşım tüp bebekle ikizlerden sonra 3. ye normal yolla hamile kaldı

Kadiş hayırdır?
Göbüşünde bebiş olma ihtimali mi var yoksa

Kankam sen niye beni alıntılayıp inşallah bebek falan diyon?
Benim 3. Ye niyetim yok, sen bana bol para dile

Sana para lazim degilmis. Kadesa bana o zengin dedi:)

Gel buraya iki topikte ayni anda bulunamazsin. :)

Soylerim. Havasini atti gitti oyle 73 kilo , yeni aldigi kotunu giyemeyen ben'e yapilmaz ki bu.

Sorun daha tam belli degil. Tamam iletirim. :) Insallah onda da birsey cikmayacak.

Seninde guzel haberlerini bekliyoruz.

Ekledim

Kadesa hamile misin gerçekten ya? :26:

aslında olmamam lazım ama belki olabilir.

Hiç belli olmaz benim bir arkadaşım tüp bebekle ikizlerden sonra 3. ye normal yolla hamile kaldı
zaten ben ilk bebeklerime doğal yoldan hamile kalmıştım sonra olmadı ve tüp bebek denedik ama şu anda başka bir rahatsızlığım var ve iğne kullanmak zorunda kaldım bir süre yani hamileysem eğer bu çok garip olacak.

Sana para lazim degilmis. Kadesa bana o zengin dedi:)

Sorun daha tam belli degil. Tamam iletirim. :) Insallah onda da birsey cikmayacak.

Seninde guzel haberlerini bekliyoruz.

zengin tabii yatlar,katlar ohhhoooo

ne haber magazinciler,
kadesa inşallah gönlüne göre verir rabbim

kameralar nerde ayol bi poz vereyim

Kadiş hayırlısı olsun canım.
Belli olmaz, belki bir mucize kız çocuğun olur Cudana nın kızı gibi güzel

Kankam sen bunlara inanma canım, bende para ne gezer, gelen tamamen gidiyo, yetmiyor.
Sen bana para dile

Amin inşallah yakışır da kadesama
2 ogluş , bir kızçe :)

ne haber magazinciler,
kadesa inşallah gönlüne göre verir rabbim

kameralar nerde ayol bi poz vereyim

Eki Görüntüle 753434

amin canım,İnşallah..

hayırlısı olsun parkonum beni mucizeler pek bulmaz ama

Amin inşallah yakışır da kadesama
2 ogluş , bir kızçe :)

inşallah :)

gerçi sanmam hamile olduğumu ama bakalım

bişi sorucam o resimdeki şahıs gerçek mi? Allah'ın yarattığına çirkin denmez ama bu ne böyle ya,saçını neden öyle yapmış

Sevde gel gel, magazinle ilişkileri sıcak tutmak lazım hep "kolay gelsin çocuklar, nasılsınız" falan demek gerek

inşallah :)

gerçi sanmam hamile olduğumu ama bakalım

bişi sorucam o resimdeki şahıs gerçek mi? Allah'ın yarattığına çirkin denmez ama bu ne böyle ya,saçını neden öyle yapmış

sarışın olma sevdası insana neler yaptırıyor töbe töbe

Ama benim pek vaktim yok bugun, dersler beni bekliyor. Eee nasilsiniz? Nasil gidiyor magazin? is cikiyor mu? :)

Sevde gel gel, magazinle ilişkileri sıcak tutmak lazım hep "kolay gelsin çocuklar, nasılsınız" falan demek gerek

Niye hep buralarda olduğunu anladık
Bizede söyleyeydin bizde gelirdik .
Bundan sonra çıkmam burdan, kazık çakiciğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…