KK Omegazin :)

Bu neeeeee :KK52:

Heme ben de döneyim bu renge :KK33:

Benim boya rengim acik kumral. Hayatta bu sari yapmam bir daha :)

Kadiş hayırlısı olsun canım.
Belli olmaz, belki bir mucize kız çocuğun olur Cudana nın kızı gibi güzel:emir_bebek::nazar:

Kankam sen bunlara inanma canım, bende para ne gezer, gelen tamamen gidiyo, yetmiyor.
Sen bana para dile:KK28:

Olsun mu olsun. Gozu doymayan Parkon'un cepleri para dolsun. :KK9:

Sevde gel gel, magazinle ilişkileri sıcak tutmak lazım :KK53: hep "kolay gelsin çocuklar, nasılsınız" falan demek gerek :KK53:

Demek sen arada oyle yapiyorsun. Yarismayi kazanirsam sana hediye etmiycem pro uyeligi. :63:

En Büyük TÜRKİYE

Niye hep buralarda olduğunu anladık:KK14:
Bizede söyleyeydin bizde gelirdik .:21:
Bundan sonra çıkmam burdan, kazık çakiciğim:21:

Benim boya rengim acik kumral. Hayatta bu sari yapmam bir daha :)

heheh tabi ne kadar iyi ilişki o kadar iyi dedikodu :KK53: az televole izlemedik küçükken, bebekken, hatta daha bir kaç aylıkken çok izlerdim (yaşımı hesaplayamazsınız inşallah) :KK60:

[/QUOTE] Demek sen arada oyle yapiyorsun. Yarismayi kazanirsam sana hediye etmiycem pro uyeligi. :63:[/QUOTE]

allah gözünü doyursun kürk kürk üstüne, bende dedikodu malzemesi vermem sana :KK53: zaten ev tapusu için adresi verecektim, fırsat bu fırsat pro üyelik içinde veririm :KK53:

Son düzenleme:
Hadi ben yatıyorum, sahura kalkıcam daha.
Gece burda olursanız bir bakarım.
İyi geceler, öpüldünüz.

şimdi öğrendim şok odum ya 50 öğrenci mevcutlu bi okuldayım 1.ve 2.kademe olarak ayrıldı ama sözde bi ayrım bu ve iki kadro açmışlar..ya zaten ben bile yapacak bişi bulamıyorum çoğu zaman eğer 2.biri gelirse napıcaz biz:2:

oyyy darlandım

şimdi öğrendim şok odum ya 50 öğrenci mevcutlu bi okuldayım 1.ve 2.kademe olarak ayrıldı ama sözde bi ayrım bu ve iki kadro açmışlar..ya zaten ben bile yapacak bişi bulamıyorum çoğu zaman eğer 2.biri gelirse napıcaz biz:2:

oyyy darlandım

Bizde 3 tane var kadesam .
ilkokul ortaokul ve lisenin :)
Tabi 3'ü de birbirine düştü.
Şimdi hiç biri birbiriyle konuşmuyor.
Sorun da sen benim öğrencime niye müdahale ettin, o ortaokul öğrencisi vs vs :)

Hiç bir şey yapmayacaksın. Kadron hangisindeyse seni o kısım ilgilendirecek :)

Hem il içiler başladı başvurmayacak mısın?

Son düzenleme:
Bizde 3 tane var kadesam .
ilkokul ortaokul ve lisenin :)
Tabi 3'ü de birbirine düştü.
Şimdi hiç biri birbiriyle konuşmuyor.
Sorun da sen benim öğrencime niye müdahale ettin, o ortaokul öğrencisi vs vs :)

Hiç bir şey yapmayacaksın. Kadron hangisindeyse seni o kısım ilgilendirecek :)

Hem il içiler başladı başvurmayacak mısın?

il içine başvurmayı düşünmüyordum ta ki bu haberi duyana kadar hala şoktayım.nasıl açarlar o kadroyu anlamış değilim zaten toplam 50 öğrenci ve biriyle bile görüşme yapılamılıyoryarın bi müdürü arıycam bi de işin kötüsü ben 1.kademedeyim.iki kişi olsak napıcaz o küçücük odaya nasıl sığışıcaz,nasıl çalışıcaz :KK53:

il içine başvurmayı düşünmüyordum ta ki bu haberi duyana kadar hala şoktayım.nasıl açarlar o kadroyu anlamış değilim zaten toplam 50 öğrenci ve biriyle bile görüşme yapılamılıyoryarın bi müdürü arıycam bi de işin kötüsü ben 1.kademedeyim.iki kişi olsak napıcaz o küçücük odaya nasıl sığışıcaz,nasıl çalışıcaz :KK53:

Canım zaten özel eğitimde her 25 öğrenciden sonra bir rehber öğretmen normu veriliyor diye biliyorum.
Degişmediyse tabi.
Bizde lisenin öğrenci sayısı fazla diye liseninkine ayrı oda verdiler,
ilkokul ve ortaokulunki bir odada.

Canım zaten özel eğitimde her 25 öğrenciden sonra bir rehber öğretmen normu veriliyor diye biliyorum.
Degişmediyse tabi.
Bizde lisenin öğrenci sayısı fazla diye liseninkine ayrı oda verdiler,
ilkokul ve ortaokulunki bir odada.

sayı 25 ise normal o zaman..hayırlısı olsun ya bakalım ne olacak,zaman ne getirecek :KK55:

Sen ne yap et odanı kaptırma :)
Açıkça söyle gizlilik ilkesine aykırı olmaz de :KK1:

zaten oda dediğim yer hap kadar bi yer tek masa tek bilgisayar var :)

bayan olursa daha kolay ama erkek olursa baya sıkıntı olur.karşılıklı anlaşabileceğimiz biri olsun da belki iki kişi olmak daha güzel bile olabilir.en azından birbirimizi anlarız zaten kademelerimiz ayrı işlerimiz karışmaz ki iş olsa da yapsak keşke :KK31:

zaten oda dediğim yer hap kadar bi yer tek masa tek bilgisayar var :)

bayan olursa daha kolay ama erkek olursa baya sıkıntı olur.karşılıklı anlaşabileceğimiz biri olsun da belki iki kişi olmak daha güzel bile olabilir.en azından birbirimizi anlarız zaten kademelerimiz ayrı işlerimiz karışmaz ki iş olsa da yapsak keşke :KK31:

Hayırlısı olsun kadesam ama bence inşallah erkek gelir. :)
Anlaşmak daha kolay olur :KK70:
Tabi bana göre seni bilemem :KK70:

X