KK Omegazin :)

sonradan olduysa zor biraz :KK53: belkı girişi çok zorladın ve bozdun ne malum? ( onlara göre )

Simdi sana birsey diyicem de ......:)) Neyse, onlar oyle birsey diyemez cunku suc bende degil canim. Cin'de Toshiba yaptirirsan boyle olur iste. :KK14:

Bilgisayari bitirmis bir insan , usb girisini cok zorlamis olabilir mi?

Son düzenleme:
Cekicimi aldim geldim . Bakalim ne yapacak simdi. :)

Sinir sey. Yarin butun gun bu usb ile ugrasicam.

Cok yorgunum, ciktim ben iyi geceler.

Son düzenleme:
ramazan yorgunu geldi,uyuşmuş durumdayım şu anda :)

yeni haberlerim var; ebushh vardı uı olmuş bugün (topiğe katkım olsun dedim :KK3: )..neden olmuş bilmiyorum ama siyaset topiğini okurken gözüme çarptı.

ramazan yorgunu geldi,uyuşmuş durumdayım şu anda :)

yeni haberlerim var; ebushh vardı uı olmuş bugün (topiğe katkım olsun dedim :KK3: )..neden olmuş bilmiyorum ama siyaset topiğini okurken gözüme çarptı.

Jade bensiz yapamiyor. Cagirdi geldim. :))

Evet yayinladiktan sonra gordum. Bilmiyorum severdim kendisini, bosuna gitmis. Tahminlerim var ama yayinlanacak gibi degil. :)

Jade bensiz yapamiyor. Cagirdi geldim. :))

Evet yayinladiktan sonra gordum. Bilmiyorum severdim kendisini, bosuna gitmis. Tahminlerim var ama yayinlanacak gibi degil. :)

benim tahminim yok ama artık siyasete yazasım da yok..umutsuz ve mutsuzum o konuda :KK31:

yeni haberler bulursam yazarım yine :KK14:

Kankam ve Jade size kendimle ilgili yazayım bari; doktora gittim ve ramazandan sonra belli olacak herşey..sonra Ankara'ya gitmişken biraz gezeyim dedim..Ulucanlar cezaevi müze yapılmış ziyaret edelim dedik etmez olaydım!..hala gece rüyalarıma giriyor..Allah'ım orası hapishane değil başka birşeymiş,anlatılmaz bu..işkence odaları adı bu bence oraya girdik,ses efektleri yapmışlar kabus gibiydi,korkunçtu..ve en son darağacı..orada bittim zaten...

gidin görün demek isterdim ama insan ruh sağlığını kaybedebilir.

Kankam ve Jade size kendimle ilgili yazayım bari; doktora gittim ve ramazandan sonra belli olacak herşey..sonra Ankara'ya gitmişken biraz gezeyim dedim..Ulucanlar cezaevi müze yapılmış ziyaret edelim dedik etmez olaydım!..hala gece rüyalarıma giriyor..Allah'ım orası hapishane değil başka birşeymiş,anlatılmaz bu..işkence odaları adı bu bence oraya girdik,ses efektleri yapmışlar kabus gibiydi,korkunçtu..ve en son darağacı..orada bittim zaten...

gidin görün demek isterdim ama insan ruh sağlığını kaybedebilir.

Sayi 8 . de sende varsin. Sonucu soracaktim ama dedim ki kendisi soyler. Insallah istedigin sonucu alirsin.

Allah kimseyi hastahaneye ve hapishaneye dusurmesin derler. Cok dogru derler.:KK14:

Sayi 8 . de sende varsin. Sonucu soracaktim ama dedim ki kendisi soyler. Insallah istedigin sonucu alirsin.

Allah kimseyi hastahaneye ve hapishaneye dusurmesin derler. Cok dogru derler.:KK14:

Amin canım..

Allah dermansız dert vermesin kimseye önemli olan o..sayı 8 ne,şimdi sayı kaç ki :)

X